Nieuws Archief

 • Hundseck 2024

  Hundseck 2024

  Voor 2024 hebben we de voor vele verenigingsleden bekende hut in de Schwarzwald gereserveerd en wel van vrijdag 29 maart t/m maandag 1 april aanstaande.

  Lees meer
 • Dubbeltoernooi 2024

  Dubbeltoernooi 2024

  Dubbeltoernooi: inschrijving open!
  Sinds 5 jaar organiseert BBC´77 het Café Wijngracht 9 Dubbeltoernooi, dat elk jaar goed bezocht is en naast het sportieve aspect ook altijd erg gezellig is! Dit jaar zal het dubbeltoernooi plaatsvinden op zaterdag 9 maart. Op het toernooi zullen de onderdelen herendubbel, damesdubbel en gemengddubbel gespeeld worden in de categorieën 1, 4 en 6. Alle onderdelen in alle categorieën zullen, mits er voldoende inschrijvingen zijn, in een poulesysteem gespeeld worden. Het toernooi zal starten om 9.00 uur en zal tot ongeveer 20.00 uur duren. Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro voor één onderdeel en 18 euro voor twee onderdelen. Inschrijven is mogelijk tot 25 februari, tenzij het maximaal aantal partijen eerder bereikt wordt.

  Kort samengevat:
  • Dubbeltoernooi op zaterdag 9 maart van 9.00 tot 20.00 uur
  • Categorie 1, 4 en 6
  • Onderdelen: Herendubbel, damesdubbel en gemengddubbel
  • Alle onderdelen in poulesysteem (mits voldoende inschrijvingen)
  • Inschrijven mogelijk tot 25 februari!

  Klik hier om in te schrijven!

 • Seizoensopening 2023/2024 & Dankbericht Relinde van Loo

  Seizoensopening 2023/2024 & Dankbericht Relinde van Loo

  Vandaag was de seizoensopenings activiteit van BBC '77! De foto's zijn beschikbaar op: https://www.bbc77.nl/foto-album/87/2023-seizoensopening-handicaptoernooi & Als vereniging BBC '77 willen wij @relindevanloo bedanken voor haar onmisbare inzet als jeugdtrainster!
  Lees meer!

  Lees meer
 • Feestavond 2023

  Feestavond 2023

  Deze maand markeert een speciale mijlpaal voor de oze badmintonvereniging! Met grote vreugde en respect eren we enkele van onze leden: Marianne Hamers, Jo Hamers, Lilian Kobben en Rianne van Loo. Elk van hen heeft zich door de jaren heen ingezet voor de club en
  een ongeloofelijke bijdrage geleverd aan BBC '77!

  Lees meer
 • Afscheid Laureen

  Afscheid Laureen

  Op de Algemene Ledenvergadering afgelopen donderdag namen we afscheid van Laureen als bestuurslid. Na een aantal jaar in het bestuur te hebben gezeten als onze PR-persoon, gaat Laureen ons helaas verlaten.
  De combinatie van diensten, vergaderingen en trainingen bleek helaas geen goede te zijn. Laureen heeft ons altijd heel fijn op de hoogte gehouden van alle activiteiten en andere zaken rondom BBC. Ook heeft ze
  veel activiteiten georganiseerd, zoals het kamp, seizoensafsluitingen en het Dubbeltoernooi. We willen haar dan ook heel erg bedanken voor haar toewijding en plezier waarmee ze de afgelopen jaren in het bestuur
  zat.
  Kevin zal de taken van Laureen overnemen in het bestuur. Laureen blijft wel lid van de activiteitencommissie en zal dus wel betrokken blijven bij activiteiten binnen BBC, waar we natuurlijk erg blij mee zijn!

 • Clubkampioenschappen BBC '77 2023

  De clubkampioenschappen van BBC '77 zijn weer achter de rug, en wat een fantastisch evenement was het! De deelnemers hebben alles gegeven en de toeschouwers werden getrakteerd op een waar spektakel. Het toernooi kende een aantal spannende momenten en
  verrassende wendingen, waarbij het talent en doorzettingsvermogen van de deelnemers duidelijk zichtbaar was. Hieronder presenteren we de winnaars van de eerste drie plaatsen in zowel de dames- als herencategorie.

  Bij de dames was het een strijd op het scherpst van de snede. Uiteindelijk wist Rianne de eerste plaats te bemachtigen met haar indrukwekkende spel. Ze toonde een combinatie van techniek en strategie die haar concurrenten te slim af was. Demi volgde op de tweede
  plaats met een solide en consistent optreden, terwijl Relinde de derde plaats veroverde met haar doorzettingsvermogen en vechtlust.

  In de herencategorie zagen we een vergelijkbaar spannend verloop. Mathijs kwam als winnaar uit de bus, dankzij zijn uitstekende techniek en snelheid. Hij liet zien dat hij zowel mentaal als fysiek goed voorbereid was op het toernooi. Sander behaalde de tweede plaats
  met een indrukwekkende vertoning van kracht en behendigheid, terwijl Max zijn tegenstanders verraste met zijn slimme tactieken en de derde plaats binnensleepte.

  Al met al was het een geweldig toernooi, met een sfeer die bol stond van sportiviteit en kameraadschap. De clubkampioenschappen van BBC '77 zullen nog lang in het geheugen gegrift staan, en we kijken nu al uit naar de volgende editie. Proficiat aan de winnaars en
  alle deelnemers voor hun uitmuntende prestaties!

  Op 11 maart stonden de jaarlijkse jeugd clubkampioenschappen op de agenda. Na 3,5 spelen was de eindstand duidelijk. Bij de meisjes was Evie kampioen en bij de jongens Sem. Het was een gezellige en sportieve dag met de kids en juichende ouders.

  Lees meer
 • Dubbeltoernooi

  Dubbeltoernooi

  Vandaag zullen er velen wakker worden met spierpijn na het geslaagde dubbeltoernooi gisteren! Na jaren afwezigheid door de toen geldende maatregelen was het eindelijk weer zover. Een zeer geslaagde editie met 79 spelers en veel supporters. Lange rally's leuke wedstrijden en voor sommigen een slopende dag met 8 wedstrijden. Rond 19:00 uur was het toernooi ten einde en was het tijd voor de prijsuitreiking in Sportcafé Wijngracht 9 bij onze hoofdsponsor!

  Klik hier voor het overzicht van alle winnaars en tot volgend jaar!

 • Paasdropping

  Paasdropping

  Op vrijdag 7 april staat er iets spannends op de planning, namelijk de jaarlijkse paasdropping! Om 19.00 uur verzamelen we in Sportcafé Wijngracht 9 om samen aan dit avontuur te beginnen.
  Ben jij lid van BBC'77 en wil je deze onvergetelijke avond niet missen? Nodig dan gerust je familie, vrienden en kennissen uit om samen deel te nemen aan deze gezellige activiteit.

  Het is mogelijk om je aan te melden via het formulier op de nettenkar, zodat we ons kunnen voorbereiden op de juiste hoeveelheid eten en drinken. Maar ook op de avond zelf kun je je nog aanmelden.
  Tijdens de paasdropping ga je met andere deelnemers uitdagende opdrachten uitvoeren. Zorg dat je erbij bent en meld je aan!

 • Dubbeltoernooi

  Dubbeltoernooi

  De prijswinnaars van het dubbeltoernooi
  HD 1: Jovi & Bram 2e plaats
  GD 4: Femke & Sander 1e plaats
  HD 4: Sander & Thierry 1e plaats
  DD 4: Lotte & Femke 1e plaats
  GD 6: Laureen & Roel 2e plaats
  DD 6: Laureen & Renee 1e plaats

  Daarna als afsluiting gezamenlijk naar de Nefertiti waar we rond 20:30u ein-de-lijk aan het avondeten konden beginnen!

 • BBC UITSLAGEN 3, 11 en 12 FEBRUARI

  BBC UITSLAGEN 3, 11 en 12 FEBRUARI

  UITSLAGEN

  VRIJDAG 3 FEBRUARI
  BBC 77 2 - ECHT BC 1 3-5
  BBC 77 3 - ECHT BC 4 8-0

  ZATERDAG 11 FEBRUARI
  ROOSTERSE BC 3 - BBC 77 1 4-4
  ROOSTERSE BC 5 - BBC 77 3 2-6

  ZONDAG 12 FEBRUARI
  GELDROP BC 2 - BBC 77 2 6-2
  WEERT 67 BC J2 - BBC 77 J3 6-2

  Lees meer
 • Kamp!

  Kamp!

  Dit jaar gaat BBC weer op kamp! Alle leden zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen.
  Het kamp zal plaatsvinden van vrijdagavond 12 t/m zondagmiddag 14 mei en vindt plaats in Kinrooi in België.
  Zie ook de bijgevoegde poster.
  Wil je deelnemen, vul dan het strookje onderaan de flyer in en lever het met de betaling in bij Cassey Lauvenberg of iemand anders van het bestuur. We vragen nu om een betaling van 50 euro, dit is ook meteen het totaalbedrag. Dus niet zoals voorgaande jaren eerst een
  aanbetaling en dan het resterend bedrag.

 • BBC UITSLAGEN SPEELWEEKEND 29 JANUARI

  BBC UITSLAGEN SPEELWEEKEND 29 JANUARI

  Het was een spannende wedstrijd tussen Floris en Sem tegen Evy en Pim. De eerste set was een succes voor Sem en Floris, ze wonnen met 22-20. Helaas verloren ze de tweede set met 15-21. De derde set was ook niet in hun voordeel en verloren ze met 23-25. Evy en Pim
  waren de uiteindelijke winnaars van de wedstrijd, maar Sem en Floris hebben zich goed geweerd en een geweldige wedstrijd gespeeld.

  Lees meer
 • 𝗨𝗜𝗧𝗦𝗟𝗔𝗚𝗘𝗡 𝗕𝗕𝗖 𝟳𝟳 𝗖𝗢𝗠𝗣𝗘𝗧𝗜𝗧𝗜𝗘 𝟮𝟭 𝟮𝟮 𝗝𝗮𝗻𝘂𝗮𝗿𝗶

  𝗨𝗜𝗧𝗦𝗟𝗔𝗚𝗘𝗡 𝗕𝗕𝗖 𝟳𝟳 𝗖𝗢𝗠𝗣𝗘𝗧𝗜𝗧𝗜𝗘 𝟮𝟭 𝟮𝟮 𝗝𝗮𝗻𝘂𝗮𝗿𝗶

  BBC 3 verslag - Jens speelde een geweldige single wedstrijd, ondanks dat hij al vier jaar geen wedstrijd heeft gespeeld. Hij speelde met hart en ziel en kwam bijna als winnaar uit de bus. Hoewel hij uiteindelijk niet de winnaar werd, liet hij zien dat hij nog steeds een
  krachtige speler is en we kunnen niet wachten om hem in actie te zien in zijn volgende wedstrijd.

  In de mannen enkel zagen we Ruihao het opnemen tegen Kevin, een wedstrijd die zo spannend was dat de toeschouwers bijna hun haren uit trokken. Uiteindelijk was het Kevin die als winnaar uit de bus kwam met een score van 14-21, 21-23.
  Bedankt voor het lezen!

  Lees meer
 • 𝗨𝗜𝗧𝗟𝗦𝗔𝗚𝗘𝗡 𝗦𝗣𝗘𝗘𝗟𝗪𝗘𝗘𝗞𝗘𝗡𝗗 𝟴 𝗝𝗔𝗡𝗨𝗔𝗥𝗜 & 𝟭𝟱 𝗝𝗔𝗡𝗨𝗔𝗥𝗜

  𝗨𝗜𝗧𝗟𝗦𝗔𝗚𝗘𝗡 𝗦𝗣𝗘𝗘𝗟𝗪𝗘𝗘𝗞𝗘𝗡𝗗 𝟴 𝗝𝗔𝗡𝗨𝗔𝗥𝗜 & 𝟭𝟱 𝗝𝗔𝗡𝗨𝗔𝗥𝗜  5 - 3 BBC 77 1 - AMERSFOORT 4


  3 - 5 THIELA BC 1 - BBC 1
  5 - 3 VEGHEL 67 BC 1 - BBC 2
  3 - 5 KEEP FIT BC 1 - BBC 3
  4 - 4 TRILAN BC J1 -BBC 4 (J1)
  5 - 3 MAASDROPPERS BC J1 -BBC 5 (J2)
  4 - 4 BBC 6 (J3) - OLYMPIA 56 BC J4

  Lees meer
 • Nieuwjaarsactiviteit MIX 'n MATCH

  Nieuwjaarsactiviteit MIX 'n MATCH

  13 januari zal de nieuwjaarsborrel MIX 'n MATCH plaatsvinden!!

  Hierbij zullen Jeugd, Recreanten en competitiespelers door elkaar worden gehusseld en zullen verschillende partijen gespeeld worden.

  Er wordt gestart om 19:00 en rond 20:30 zullen we afronden. Naar afloop van de partijen gaan we gezamenlijk naar boven en wordt een drankje genuttigd.

  ! Vrij spelen na afloop is niet of maar gedeeltelijk mogelijk omdat Gymnastiekvereniging Wilhelmina komt opbouwen voor hun nationale wedstrijd.

  Lees meer
 • Fijne feestdagen!

  Fijne feestdagen!

  BBC wenst alle leden, supporters en sponsors hele fijne feestdagen en op naar een gezond en sportief 2023!

 • 𝗔𝗩𝗦 𝗝𝗥𝗖 𝟮𝟬𝟮𝟮🏸

  𝗔𝗩𝗦 𝗝𝗥𝗖 𝟮𝟬𝟮𝟮🏸  Zaterdag, 7 januari, zal het AVS Jeugd Ranglijst Circuit weer plaatsvinden in Sporthal Bocholtz. Bijna alle onderdelen worden in poule systeem gespeeld, daarna zullen de beste spelers van de poules strijden om de felbegeerde prijzen. Actuele schema's en speeltijden zullen
  beschikbaar worden gesteld via:

  https://badmintonnederland.toernooi.nl/tournament/2A4A3471-3B78-4A3A-AA8D-E07A4BE7C756

  Lees meer
 • Pieten-training

  Pieten-training

  Op woensdag 30 november zullen de pieten BBC een bezoekje brengen tijdens de jeugdtraining! Als jullie lief zijn geweest, zullen ze vast weer iets leuks voor jullie meenemen!
  Uiteraard hopen we dat jullie met net zoveel mensen aanwezig zijn als elke woensdag! Beginnen jullie thuis alvast met het oefenen van de sinterklaasliedjes?

 • Uitslagen

  Uitslagen

  Uitslagen:
  BC Olympia 1 - BBC 1 6-2
  BC Alouette 1 - BBC 2 3-5
  BBC 3 vrij
  BC SCC J1 - BBC 4 3-5
  BC Olympia J3 - BBC 5 8-0
  BBC 6 vrij

 • AVS JRC

  AVS JRC

  Op zaterdag 7 januari zal het AVS Jeugd Ranglijst Circuit weer plaatsvinden in Sporthal Bocholtz. Ook dit jaar zal het toernooi weer op éen dag gespeeld worden en de wedstrijden zullen om 10:00u beginnen. Er kan ingeschreven worden in de leeftijdscategorieën: < 11 jaar, < 13 jaar, < 15 jaar en <17 jaar. De inschrijving opent binnenkort, dus noteer nu alvast de datum in je agenda!

 • Pubquiz!

  Pubquiz!


  Wil jij, samen met vrienden en/of familie, het slimste team van BBC '77 worden? Schrijf je dan snel in voor de leukste pubquiz van het jaar!
  Voor hapjes tussendoor wordt gezorgd.
  Let op: deelname is alleen voor personen van 16+
  Aanmelden & betalen bij Sonja of Robin voor 19 november

 • Rabobank ClubSupport

  Rabobank ClubSupport

  Vrijdagavond kregen wij de cheque uitgereikt van de Rabobank Clubsupport. Maar liefst €453,58 mochten wij in ontvangst nemen. Bedankt voor het stemmen

 • Uitslagen

  Uitslagen

  Vrijdag
  BBC 2 - Olympia 2 2-6

  Zondag
  BBC 1 - BC Iduna 2 3-5
  BBC 2 - Smashing 4 3-5
  BBC 3 - Olympia 4 8-0
  BBC 4 - BC SCC J1 4-4
  BBC 5 - BC Good Luck J2 8-0
  BC Victoria J2 - BBC 6 7-1

 • Uitslagen

  Uitslagen

  BBC 1 - BC Thiela 1 6-2
  BBC 2 - BC Veghel 1 2-6
  BBC 3 - BC Keep Fit 1 4-4
  BBC 4 - BCG Beek J1 4-4
  BBC 5 - BC Maasdroppers J1 0-8
  BBC 6 - Olympia J4 4-4

 • Uitslagen 25 september

  Uitslagen 25 september

  Almere BV 1 - BBC 1 4-4
  BC Trilan 2 - BBC 2 5-3
  BC Trilan 4 - BBC 3 1-7
  BC Trilan J1 - BBC 4 6-2
  BC Trilan J3 - BBC 5 6-2
  BC Wik J3 - BBC 6 0-8

 • Uitslagen 18 september

  Uitslagen 18 september

  BBC 1 - BCH 1 4-4
  BBC 3 - Geldrop BC 8 7-1
  SCC BC J1 - BBC 4 7-1
  BBC 5 - BC Rebeo J1 3-5
  BBC 6 - Roosterse BC J1 8-0

 • Rabobank ClubSupport

  Rabobank ClubSupport

  Ook dit jaar doen wij weer mee aan de Rabobank ClubSupport! Elke stem is geld waard. Kunnen wij rekenen op die van jou? Met Clubsupport wil Rabobank clubs en verenigingen in de regio ondersteunen. Vanaf 5 september kun je stemmen op onze vereniging. Wij hopen
  door deel te nemen aan de ClubSupport een mooi bedrag te verzamelen. Met dit bedrag kunnen we weer leuke activiteiten organiseren of nieuwe materialen aanschaffen!

  Breng jouw stem uit
  Stem via de Rabo App of op rabobank.nl/clubsupport. Breng je stem uit tussen 5 - 27 september en help onze vereniging aan een leuk extraatje.


 • Start seizoen 2022-2023

  Start seizoen 2022-2023

  In het weekend van 17/18 september zal de competitie weer starten! Zondag 18 september zullen de eerste thuiswedstrijden gespeeld worden in Sporthal Bocholtz. Alleen BBC 4 start het seizoen met een uit wedstrijd tegen Stein. Na het kampioenschap van vorig jaar zullen team 1 en team 2 dit jaar beiden een klasse hoger spelen. Team 3 blijft in dezelfde klasse als vorig jaar en het jeugdteam BBC 4 gaat van jeugd < 15 jaar dit jaar naar jeugd < 17 jaar. Nadat ze vorig jaar net geen kampioen zijn geworden zullen ze dus komend jaar een klasse "hoger"spelen. Hopelijk levert dit weer genoeg leuke, spannende en vooral leerzame wedstrijden op! Komend jaar hebben we maar liefst drie jeugdteams. Nieuw zijn BBC 5 & BBC 6 dit jaar, ze zullen beiden in de klasse jeugd <13 jaar spelen. Onderstaande een overzicht van alle teams en bijbehorende klasses:

  BBC 1 2e divisie
  BBC 2 3e divisie
  BBC 3 5e divisie
  BBC 4 (J1) jeugd <17 jaar
  BBC 5 (J2) jeugd <13 jaar
  BBC 6 (J3) jeugd <13 jaar

  Klik hier voor het competitieschema. We hopen er met z'n allen een leuk en sportief seizoen van te maken!
   

 • Activiteiten

  Activiteiten

  Twee activiteiten om in je agenda te noteren!

  De eerste activiteit is de Pubquiz. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 26 november 2022 en is toegankelijk voor iedereen van 18 jaar en ouder.
  Verder zal er volgend jaar weer een BBC Kamp plaatsvinden. Dit zal gehouden worden in het weekend van 12 - 13 - 14 mei 2023.
  Meer informatie zal later nog volgen voor beide activiteiten, maar noteer deze datums alvast in je agenda!

 • Feestavond BBC ‘77 16 juli 2022

  Feestavond BBC ‘77 16 juli 2022

  Na een aantal keer uitstellen en herplannen van onze feestavond i.v.m. Covid-19 restricties was het afgelopen zaterdag eindelijk tijd om onze jubilarissen van de afgelopen 3 jaar (2020-2022) in het zonnetje te
  zetten. Na een welkomstwoord in het feestelijk versierde Sportcafé Wijngracht 9 werd de BBQ met buffet geopend door onze voorzitter Bart Hamers. Onze grillmeisters Jo, Jacques en Kevin hebben ervoor
  gezorgd dat iedereen voldoende voorzien was en kon genieten van het eten in de stralende zon op het terras.

  Na het eten was het tijd voor het officiële gedeelte. Naast het huldigen van onze 25 én 40-jarige jubilarissen werden ook kindcertificaten uitgedeeld en moesten uiteraard een aantal mensen bedankt worden. Als
  eerste werden de kindcertificaten uitgedeeld aan de ouder(s) die lid is/zijn van BBC, waarvan hun kinderen van 0-7 jaar gratis lid mogen zijn van BBC. Daarna werden de 40-jarige jubilarissen gehuldigd met een
  bloemetje en cadeaubon. Jos Nellen ontving daarnaast een gouden speldje van BBC en de welverdiende titel “erelid" voor zijn vele inzet voor de club. De 25-jarige jubilarissen ontvingen een bloemetje en zilveren
  speldje van BBC. Daarna namen we nog afscheid van Almar Boumans en Pascal Andriolo uit het bestuur van BBC en werden zij uiteraard bedankt voor de vele jaren inspanningen. Als laatste bedankten we Jo
  Hamers voor zijn jarenlange inzet als scheidsrechter vanuit BBC.

  Na het officiële gedeelte was het tijd voor een feestje en drankjes onder begeleiding van onze eigen DJ “Danny Titan" Dani Ruwette. Nogmaals gefeliciteerd aan alle jubilarissen en op naar de volgende!

  Klik hier voor alle foto's 

 • Feestavond🥂

  Feestavond🥂

  Op zaterdag 16 juli zal na twee jaar afwezigheid de feestavond weer gehouden worden! Hier kunnen we dan eindelijk als vereniging al onze jubilarissen huldigen, en dat zijn er nogal wat! Een aantal zelfs 40 jaar lid en zij hebben allen veel meegemaakt en vooral ook veel herinneringen gemaakt binnen onze vereniging. Hier beneden stellen wij ze alvast even voor. De feestavond start om 19:00u in Sportcafé Wijngracht 9.

  Pierre Kobben 25-jarig jubileum (2020)
  Ik ben sinds 1994 lid van BBC en was toen 35 jaar oud. Lilian heeft mij geïntroduceerd met het badmintonnen en de vereniging. De jaren die ik in diverse teams competitie gespeeld heb vond ik bijzonder leuk en het meest bijgebleven is mij het jaar dat BBC 25 jaar bestond. Wat een feest was dat, alles was geweldig en fantastisch. Het weer, de activiteiten, alles was goed en voor ieder wat wils. Ik ben als beginneling gestart met het spelletje en heb later beginnerslessen gevolgd bij trainer Bart om daarna in de recreanten-competitie het gevecht aan te gaan met andere verenigingen. Ik ben nog een tijdje bestuurslid geweest, maar daar was ik niet voor in de wieg gelegd. Sinds 2010 zijn Lilian en ik voor Badminton Nederland onderweg en nu nog steeds als lijnrechter op toernooien in Duitsland, Oostenrijk, Denemarken enzovoort. Trots ben ik erop dat wij als lijnrechter heb mogen optreden bij finales van de wereldkampioenschappen in Zwitserland een aantal jaren geleden. Misschien zit het er nog wel in om als lijnrechter naar de Olympische spelen te mogen. Wie weet, wordt vervolgd.

  Renee Eussen-Frissen 25-jarig jubileum (2020)
  Toen ik 6 jaar was ben ik lid geworden, omdat mijn ouders geen oppas hadden (zij zaten dat jaar in de organisatie van het jeugdkamp) en ik mocht niet mee als ik geen lid was, vandaar dat ik lid worden ben. En 25 jaar later nog steeds veel plezier in het badmintonnen! Leuke momenten zijn zeker alle kampen (als jeugdlid en als volwassene); trainingskamp/toernooi in Linz (slapen op grote matrassen in de zaal nadat we hiermee door de hele zaal waren het schuiven en op zondag de finale WK voetbal Brazilië-Duitsland kijken met z’n allen; meelopen in de carnavalsoptocht; groot feest toen BBC 25 jaar bestond. En dit jaar met team 2 kampioen geworden. Naast hoogtepunten ook dieptepunten. Helaas blessures gehad (inclusief 2 keer geopereerd aan knie), maar na al die jaren nog veel plezier met alle andere spelers van de selectie. Waarbij de competitie elk jaar gezellig is en het niet uitmaakt op welk team je speelt.

  Lian Boumans-Schlenter 25-jarig jubileum (2020)
  Op 8-jarige leeftijd werd ik lid van BBC. In die 25 jaar heb ik natuurlijk veel meegemaakt. Maar er zijn me zeker dingen bijgebleven, zoals de eerste keer met de competitie meedoen met een samengesteld team met jongens van KBC en toen gelijk kampioen worden! De toernooien in Linz en Houthaelen en ook de jeugd- en skikampen. Natuurlijk ook alle gezellige en sportieve woensdag- en vrijdagavonden in de sporthal. Het is en blijft gewoon een leuke sport! Dieptepunt vond ik toch wel de coronatijd.

  Eveline van Loo 25-jarig jubileum (2020)
  Ik was 7 jaar toen ik lid werd van BBC, volgens mij mocht het ook toen pas vanaf die leeftijd. Ik heb veel meegemaakt in al die jaren bij BBC bij de jeugd, daarna de senioren en ook recreatief. Alle toernooien waar we met de hele bende heen gingen. Dat waren soms lange maar altijd heel gezellige weekenden. Het dubbelen, meestal met Jolijn destijds en natuurlijk het toernooi in Linz. Maar ook de ontspannen recreatieve avondjes die daarna volgden, eerst badminton met de altijd fantastische afsluiting aan de bar als derde helft. Verder heb ik ook nog in het bestuur gezeten als secretaris en dus veel leuke bestuursuitstapjes meegemaakt. Ik vind het jammer dat ik nu niet aan badmintonnen toe kom, maar ik hoop in de toekomst wel weer!

  Jos Nellen 40-jarig jubileum (2020)
  In de zomer van 1980 werd Jos lid van de vereniging op 12-jarige leeftijd. Hij heeft een aantal jaartjes badminton gespeeld, maar dat racket is al enige tijd opgeborgen. Vroeger ook mee op de jeugdkampen en later ook de skikampen. Hierna heeft het sportieve zich enigszins verplaatst naar de kantine. Natuurlijk jaren in het bestuur gezeten als penningmeester, waarbij de financiële verslagging en toelichting altijd tip top verzorgd werd door Jos. En heel wat jaren de vaste omroeper van het AVS JRC geweest.

  Hans Frissen 40-jarig jubileum (2020)
  Op 20- jarige leeftijd lid geworden van deze vereniging, net geen jeugdlid meer dus. En zoveel herinneringen gemaakt in deze 40 jaar. De toernooien in Erkelenz in Luxemburg. De diverse kampioenschappen en het Limburgs team kampioenschap. Maar het is zeker meer dan alleen het badminton: de avonden in de Diligence aansluitend aan de trainingen, polteravonden en ook verhuizingen. Heel veel meer dan alleen maar badminton. De skikampen in de hut in Hundseck en in Oberstdorf. De carnavals-, feestavonden en feestjes bij Harrie Bloemen. Kortom 40 jaar vol met herinneringen!

  Maria Ritterbex-Jeucken 40-jarig jubileum (2020)
  1 Oktober 1980 lid geworden van BBC. Ik was pas in Bocholtz komen wonen en wilde sporten en tevens nieuwe mensen leren kennen. En dat is goed gelukt, blijkt achteraf. Ik speelde recreatief en deed ook mee aan competitie en toernooien. Vooral met het team naar andere clubs en dan ook nog winnen was geweldig. In 1991 werd ik bestuurslid Recreatie. In 1992 volgde ik Elma Kool op als secretaris van de vereniging. Tot 1998 ben ik hier druk mee bezig geweest. Ledenadministratie bijhouden, kraamvisites, bestuurs- en districtsvergaderingen van de NBB. Contacten met de gemeente onderhouden. Een veelzijdige taak, alles werd nog getypt, gekopieerd en rondgebracht op de fiets. Voor de bestuursvergaderingen werd onze woonkamer ingericht, die steevast werden afgesloten met een borrel. Dochter Tanja en zoon Joep werden ook lid van BBC. Joep heeft een aantal jaren jeugdcompetitie gespeeld. De voorzitter, Jo Ernes, had contacten met de landelijke badmintonclub uit Sofia ( Bulgarije ) die ons per trein kwamen bezoeken en tevens wedstrijden in Limburg speelden. Bij ons logeerden 2 meisjes, die alleen Bulgaars spraken. Met de hele vereniging hebben we met deze groep een geweldige tijd beleefd. Ze speelden de sterren van de hemel! De organisatie en het meedoen met het jeugdkamp in Wijlre was ook geweldig. In die tijd werd landelijk aandacht besteed aan het 50 + badmintonnen, dus ook BBC startte een groep, waarvan ik de begeleiding deed. Vanaf 2000 ben ik op de donderdagochtend gaan badmintonnen. Toen alleen nog dames, maar een paar jaar later ook gepensioneerde heren. Hier speel ik nog iedere donderdag leuke partijtjes…en hoop dat nog lang te kunnen doen!

 • Black light toernooi

  Black light toernooi

  Zaterdag vond de seizoensafsluiting plaats! Een super leuke ochtend en middag gehad met het black light toernooi en aansluitend friet eten.
  Hiervoor waren ook een hoop voorbereidingen nodig zoals het afplakken van alle ramen en deuren, zodat er geen ander licht de sporthal zou binnnen komen en natuurlijk alle banen met speciale tap plakken! Dit werd allemaal op vrijdagavond gedaan zodat op
  zaterdagochtend alles startklaar was voor het toernooi. Van elke deelnemer was er een kaartje met zijn of haar naam erop en deze werden random getrokken. Zo werden er steeds partijtjes gemaakt. Het was wel wennen dat speciale licht en een lichtgevende shuttle om te
  volgen, dit ging de ene speler beter af dan de ander. Na een aantal rondes was het tijd voor een pauze en kon daarna iedereen zelf partijen maken en aan de slag. Een zeer geslaagde activiteit. Na een frisse douche werd de middag afgesloten met friet en snacks.
  Zomersluiting sporthal: 25 juli tot 22 augustus

 • Zomervakantie

  Zomervakantie

  Vanwege de zomervakantie zal Sporthal Bocholtz gesloten zijn van 25 juli tot en met 21 augustus!

 • BlackLight Toernooi

  BlackLight Toernooi

  Zaterdag 2 juli zal het Blacklight toernooi plaatsvinden! De hal zal dan volledig in het donker gehuld worden, waarna met behulp van o.a. speciale blacklight lampen, tape en shuttles alles zal oplichten! Na afloop zullen er tegen geringe vergoeding onbeperkt snacks beschikbaar zijn, ook voor leden die niet aan het toernooi willen meedoen.
  Aanmeldformulieren zijn aanwezig in de sporthal en kunnen tot uiterlijk 29 juni ingeleverd worden bij Bart Hamers. Voor de friet en snacks kun je je tot uiterlijk 26 juni aangemelden.
  (Klik op lees verder voor de poster)
   

  Lees meer
 • de Limburger

  de Limburger

  In de woensdagkrant van de Limburger een leuk stukje over BBC'77! Het stuk is te vinden in de VIA de extra bijlage van de krant

 • Sponsorkliks

  Sponsorkliks

  Al een aantal jaar is BBC aangesloten bij Sponsorkliks. Bestel jij ook wel eens iets online? Dan kun je BBC sponsoren met een percentage van jouw aankoopbedrag! Als je via Sponsorkliks je bestelling start en BBC´77 als doel kiest, dan ontvangt BBC een percentage van jouw aankoopbedrag. De prijs voor jou als aankoper blijft gewoon hetzelfde! Je kunt ook op de afbeelding van Sponsorkliks onder elke mail van het secretariaat klikken, of de link die boven de afbeelding staat. Je komt dan automatisch op de goede pagina uit.


  Sponsorkliks heeft inmiddels meer dan 800 aangesloten winkels zoals Coolblue, Wehkamp, Bol.com, Booking.com, Mediamarkt, KLM, Thuisbezorgd.nl enzovoort. Denk bij je aankopen aan Sponsorkliks en steun zo onze vereniging! Via de volgende link komt u direct bij BBC´77 als sponsordoel uit https://www.bbc77.nl/interactief/sponsorkliks. Hier ziet u ook alle aangesloten winkels. Het is ook mogelijk om via de algemene site van Sponsorkliks het sponsordoel sportvereniging Bocholtze Badminton Club te kiezen.


  Denk in het vervolg bij jouw online aankopen aan Sponsorkliks en steun onze vereniging!
   

 • Kamp

  Kamp

  Afgelopen weekend vond het BBC kamp plaats. Vrijdagavond verzamelden de BBC´ers zich op locatie Kampidoe in Leopoldsburg. Nadat iedereen zijn of haar slaapplek gevonden had werd er gebarbecued. Na de BBQ was het tijd voor de bekendmaking van de teams. Dit jaar geen vlag of liedje maar een puzzel! Iedereen kreeg een blaadje met een puzzel en door het beantwoorden van de vragen en het invullen van de antwoorden in de puzzel verscheen er uiteindelijk een team naam in de hokjes. Hierdoor werden team Tom & Jerry, South Park, Spongebob, Jerommeke, Bugs Bunny en Ducktales gevormd. De rest van de avond was werden er spelletjes gespeeld van toupen tot skipbo en codenames tot cards against humanity er werd fanatiek meegespeeld!  Na een voor de meeste zeer kort nachtje was het na het ontbijt tijd voor een ouderwets potje Cluedo. In en rondom Kampidoe zaten de posten verstopt. De teams moesten het moordwapen, plek, moordenaar en tijdstip achterhalen door vragen te stellen aan de posten. Nadat elk team dit had opgelost werd er nog fanatiek buiten gelummeld in het bos en was het tijd voor soep en broodjes knakworst. Na het eten ging de minute to win it van start. Hierin speelde steeds 1 teamlid de minigame. Voor elke minigame was er 1 minuut de tijd om hem te spelen. De spellen waren bijvoorbeeld boutjes stapelen met alleen een sateprikker, watjes verplaatsen waarbij je alleen vaseline en je neus mocht gebruiken, rijst overgieten zonder 1 korrel ernaast te gieten of 1 minuut lang twee ballonnen in de lucht houden. Iedereen speelde fanatiek mee en na 10 rondes was het alweer tijd om te eten. Na de nasi en bami was het tijd voor het avondspel. Dit was een nieuwe versie van het smokkelspel. Er waren 4 posten geheel in Avatar stijl: water, aarde, lucht & vuur. Elke kampganger kreeg een kaartje met daarop de route die afgelegd moest worden bijvoorbeeld via lucht naar water en dan naar aarde. Hoe langer de route hoe meer punten, maar er waren ook tikkers in het bos. Werd je getikt dan werd je kaartje ingenomen en moet je een nieuw routekaartje ophalen en weer opnieuw beginnen. De rest van de avond werden er ook weer genoeg spelletjes gespeeld en een grote groep waagde zich aan het weerwolven.  De volgende ochtend bij het ontbijt was goed te zien dat de oogjes van velen toch wel heel klein waren. De spullen werden ingepakt en hierna was het tijd voor 3 rondes Wie ben ik. Er was een ronde wie ben ik, wat ben ik en waar ben ik. Elk team koos 2 mensen uit, zij mochten 5 vragen stellen om zo erachter te komen wie, wat of waar ze waren. Na dit spel was dan ook de kamp-winnaar bekend: Team Ducktales. Teamcaptain Demi leidde haar team naar de overwinning! Na de prijstuitreiking werd en nog een broodjes gezond gegeten en was het tijd voor de grote schoonmaak. Hierna vertrokken alle BBC-ers weer richting Bocholtz.


 • Familietoernooi

  Familietoernooi

  Onder het motto beter laat dan nooit: het familietoernooi!

  Zondag 24 april namen maar liefst 28 aantal koppels deel aan familietoernooi in onze sporthal. In een poulesysteem met 4 of 5 koppels per poule speelde iedereen een aantal wedstrijden. Door de veelal gemengde koppels in leeftijd en badmintonervaring ontstonden zeer gemixte partijen.
  Er werd 1 set tot 30 gespeeld in poules met 5 koppels, maar de poules met maar 4 koppels speelden maximaal 2 normale sets vanwege de tijd. Al snel kwamen bij velen toch wel de zweetdruppels op het voorhoofd tevoorschijn ondanks de opmerkingen “nee spierpijn ga ik hier toch niet van krijgen”
  Na afloop van het toernooi werd en in het Sportcafé samen geluncht. Hier stond voor iedereen een broodje gezond en een consumptie klaar. Alle deelnemers bedankt en hopelijk zien we een aantal van jullie misschien wel terug binnen onze vereniging om écht kennis te maken met onze sport!

  Klik hier voor alle foto's

 • Paasspeurtocht op Goede Vrijdag

  Paasspeurtocht op Goede Vrijdag

  Na 3 jaar was hij dan eindelijk terug van weggeweest: de BBC´77 Paasspeurtocht op Goede Vrijdag. De organisatoren hadden eerder in april de uitgezette route nog eens nagelopen en de vragen afgestoft en
  geperfectioneerd, zodat BBC´77-leden en hun familie, vrienden en kennissen een ouderwets gezellige Goede Vrijdagavond konden beleven.

  Er werd om 19.00 uur verzameld in Sportcafé Wijngracht 9. De 51 deelnemers waren verdeeld over 8 groepen en om 19.10 uur ging de eerste groep al van start. De route, met vragen en al geheel uitgetypt in
  Bócheser plat, voerde de wandelaars via Bócheserhei en Bóanehei naar Zumpelveld, langs de ZLSM en de Romeins beschilderde brug weer terug naar Bóches. De deelnemers kregen naast ‘gewone´ vragen ook de
  opdracht om met de groep het geluid van een kalkoen na te doen – de organisatie heeft genoten van de geluidsfragmenten – en een gedicht van minimaal zes regels te verzinnen met een aantal gegeven
  woorden – in menig BBC´er schuilt klaarblijkelijk een ongekend creatieve dichter.
  Bij de eerste controlepost mochten de groepen zich wagen aan een potje eiergooien terwijl er op de treinrails gebalanceerd moest worden. Bij de tweede post werd er gesjoeld met aardappelen.
  Aan het eind van de tocht keerden de deelnemers terug naar Sportcafé Wijngracht 9, waar hun hongerige magen zich mochten verheugen op een warm soepje en broodje knakworst.

  De groep van Femke & Bart H., ondersteund door Sander v.W., behaalde het hoogste puntenaantal en had slechts 1 vraag fout. Ze ontvingen daarvoor een groot applaus.
  De groep van Demi, Cassey, Martijn en Kevin zetten een beat onder hun gedicht en maakten er een rap van die live ten tonele werd gevoerd in het café. Degenen die de live performance hebben gemist, kunnen
  voor de opgenomen versie van het gedicht terecht bij een van de 4 voornoemde makers. Ze wonnen hiermee consumptiebonnen en vergaarden eeuwige roem.
  De groep waarbij Almar achteraan liep, was vergeten een teamnaam in te vullen en bemachtigde daarmee het voorrecht om volgend jaar de speurtocht te organiseren.

  Namens de organisatie van dit jaar – Roman, Rianne, Mathijs, Bart en Ron – dank aan alle deelnemers. Hopelijk tot volgend jaar!
  En grote dank en een diepe buiging voor de groep van jeugdlid Evie Philips, die de speurtocht in hun gedicht prachtig heeft samengevat:

  Vier hant inge sjunne oavend jehat
  Mer d´r hat os richtig aafjemat
  Vier hant Poasj-eier getietsjt
  Die os oes de heng zunt geglietsjt
  Vuur zunt noa de bruk jeloofe
  En doa koame de Romeine aa-jekroafe
  Da loofe vur noa j´n kirch
  Mer dat vinge vuur ooch nit irg
  En noe op ´t letste, woat duur os ant misse
  En motte vuur noa lang wandelen toch richtig pisse

 • Familietoernooi

  Familietoernooi

  Vraag je mama/papa/vriend/vriendin/oom/tante/broertje/zusje of ze zondag 24 april al in hun agenda genoteerd hebben, want iedereen is welkom om deel te nemen aan het familietoernooi! Je kunt je opgeven in tweetallen voor deze activiteit, maar alleen inschrijven is
  ook mogelijk dan koppelt de organisatie je aan een partner. Om de partijen zo spannend en leuk mogelijk te houden, zal er zoveel mogelijk geprobeerd worden om poules te maken naar leeftijd en sterkte. Geef dus ook even aan of je partner al badmintonervaring heeft.
  Het toernooi begint om 10:00 uur. Na afloop van het toernooi wordt er samen gegeten in Sportcafé Wijngracht 9, voor iedereen is er een stokbroodje gezond en een consumptie. De kosten hiervoor bedragen 5 euro. Als je niet deelneemt aan het toernooi is het uiteraard
  mogelijk om mee te lunchen. Inschrijven voor het familietoernooi en de lunch kan door te mailen naar secretariaat@bbc77.nl, geef dan onderstaande informatie door. Aanmelden en betalen kan tot 15 april bij ……. Tot dan!

  Naam:…… Leeftijd:….. Badmintonervaring: ja/nee

  Partner:…… Leeftijd:……. Badmintonervaring: ja/nee

  Wanneer: 24-04-2022
  Hoelaat: 10:00u (wedstrijden tot maximaal 14:00u)
  Aansluitend: lunch @ Sportcafé Wijngracht 9
  Kosten: 5 euro
  Aanmelden via: ……

 • BBC´77 Paasspeurtocht op Goede Vrijdag

  BBC´77 Paasspeurtocht op Goede Vrijdag

  Voor BBC’77-leden & vrienden en familie

  Vrijdag 15 april 2022
  19.00 uur verzamelen in Sportcafé Wijngracht 9
  Na afloop een warme hap en een drankje
  Per groep: Maximaal 10 deelnemers, waarvan minimaal 1 volwassene

  Denk aan:
  - Wandelschoenen
  - Zaklamp
  - €3,- eigen bijdrage (contant geld)

  Vooraf aanmelden op het formulier op de nettenkar of via rianne_van_loo@hotmail.com wordt gewaardeerd, maar aanmelden op de avond zelf is ook mogelijk!

 • Competitie 20-02

  Competitie 20-02

  Uitslagen zondag 20 februari
  BC Trilan 2 - BBC 1 2-6
  BC Trilan 3 - BBC 2 uitgesteld
  BC Trilan 5 - BBC 3 4-4
  BC Trilan J3 - BBC 4 0-8

 • Sporthal 16-03

  Sporthal 16-03

  In tegenstelling tot eerder gecommuniceerd zal de de sporthal WEL beschikbaar zijn op 16-03. De gemeenteraadsverkiezingen zullen in de kleine hal plaatsvinden!

 • Competitie 13-02

  Competitie 13-02

  Uitslagen van zondag 13 februari
  BBC 1 - BC Olympia 2 5-3
  BBC 2 - BC Scarabee 1 uitgesteld
  BBC 3 vrij
  BBC 4 - BC Olympia J2 4-4

 • Sporthal gesloten 16-03

  Sporthal gesloten 16-03

  In verband met de gemeenteraadsverkiezingen zal de sporthal op woensdag 16 maart gesloten zijn. Deze dag is er dus geen jeugd & senioren training en is ook vrij spelen voor de recreanten niet mogelijk!

 • Dubbeltoernooi 2022

  Dubbeltoernooi 2022

  Helaas zullen we na de afwezigheid van het toernooi in 2021 ook de 2022 editie van het dubbeltoernooi moeten cancelen. Vanwege het verlengen van de competitie tot en met eind maart zal er dit jaar dus geen dubbeltoernooi plaatsvinden.
  Wij hopen jullie allemaal in 2023 weer te begroeten in Sporthal Bocholtz!

 • Kamp

  Kamp

  Dit jaar gaat BBC weer op kamp! Alle leden zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen.
  Het kamp zal plaatsvinden van 20 t/m 22 mei en vindt plaats in Leopoldsburg in België. Wil je deelnemen vraag dan een formulier aan Kevin of print de flyer uit die je in je mail ontvangen hebt. Vul dan het strookje onderaan de flyer in en lever het in met de aanbetaling bij
  Kevin Voncken of iemand anders van het bestuur.

 • Jaarkalender t/m zomer

  Jaarkalender t/m zomer

  Pak je agenda erbij en noteer de volgende activiteiten!

  7 april - ALV
  15 april - Paasspeurtocht
  24 april - Familietoernooi
  20/21/22 mei - Kamp
  2 juli - Black light badminton seizoensafsluiting


 • Fijne feestdagen!

  Fijne feestdagen!

  Wij wensen iedereen fijne feestdagen & een gelukkig en sportief 2022

 • Wedstrijden 12-12 & recreatief badminton

  Wedstrijden 12-12 & recreatief badminton

  Onderstaande wedstrijden zijn gepland voor zondag 12 december. De wedstrijd van het jeugdteam BBC 4 tegen BC Brunssum is afgelast en zal op een ander moment gespeeld worden.
  BC Geldrop 1- BBC 1
  BC Echt 1 - BBC 2
  BC Palemig 1 -BBC 3
  BBC 4 (afgelast)

  Niet vergeten! Zondag 12-12 is er de mogelijkheid om in Sporthal Bocholtz recreatief te badmintonnen tussen 10:00-14:00 uur

 • Uitslagen zondag 5 december

  Uitslagen zondag 5 december

  Uitslagen van zondag 5 december:
  BBC 3 - BC SCC 2 5-3
  BBC 4 - BC SCC J4 6-2

 • Uitslagen zaterdag 20 november

  Uitslagen zaterdag 20 november

  Alweer een weekend vol winst voor de teams! Volgend weekend hebben alle teams een vrij weekend i.v.m de Limburgse Senioren Kampioenschappen die helaas afgelast zijn.

  Uitslagen zaterdag 20 november:
  BC Olympia 2 - BBC 1 2-6
  BC Scarabee 1 - BBC 2 0-8
  BBC 3 vrij
  BC Olympia J2 - BBC 4 3-5

 • Competitie 14-11

  Competitie 14-11

  Uitslagen zondag 14 november:

  BBC 1 - BC Veghel 1 5-3
  BBC 2 - BC Olympia 4 7-1
  BBC 3 - BC Rally 1 5-3
  BBC 4 - BC Trilan J3 6-2

  Klik hier voor de foto's van zondag 07-11 & 14-11

 • Uitslagen 07/11

  Uitslagen 07/11

  Uitslagen van zondag 7 november:
  BBC 1 - BC Trilan 2 4-4
  BBC 2 - BC Trilan 3 7-1
  BBC 3 - BC Trilan 5 5-3
  BBC 4 - BC Trilan J3 7-1

 • Nieuwe eigenaar Sportcafé Wijngracht 9

  Nieuwe eigenaar Sportcafé Wijngracht 9

  Per 1 november is Sportcafé Wijngracht 9 overgenomen door Bianca. Namens de vereniging heten we haar van harte welkom en daar hoort natuurlijk een bloemetje bij. We hopen veel gezellige speelavonden, competitiewedstrijden en activiteiten door te mogen brengen bij jou in het gezellige sportcafé. Een welkom betekent natuurlijk ook een afscheid. Hiermee komt er een einde aan het uitbaten van het sportcafé door Eric. Eric namens de hele vereniging bedankt voor alle gezellige avonden en activiteiten samen. We wensen je heel veel succes in je verdere carrière!

 • Algemene Ledenvergadering

  Algemene Ledenvergadering

  Op 18 november zal de jaarlijkse ALV plaatsvinden in café Wijngracht 9. We willen jullie dan ook van harte uitnodigen om deze bij te wonen. De agenda voor de ALV zal later via de mail volgen.
   
  Mocht je een onderwerp willen aandragen voor de agenda, laat het dan aan het secretariaat weten! Afmelden kan ook door een mail te sturen naar: secretariaat@bbc77.nl

 • Competitie 2 & 3 oktober

  Competitie 2 & 3 oktober

  Uitslagen van het weekend van 02/03 oktober:

  BC Alouette 1 - BBC 1 0-8
  BC Alouette 4 - BBC 2 4-4
  BC Weert 2 - BBC 3 1-7
  BC Brunssum J2 - BBC 4 (Zaterdag) 7-1

 • Rabobank ClubSupport

  Rabobank ClubSupport

  Ook dit jaar doen wij weer mee aan de Rabobank ClubSupport! Elke stem is geld waard. Kunnen wij rekenen op die van jou? Met Clubsupport wil Rabobank clubs en verenigingen in de regio ondersteunen. Vanaf 4 oktober kun je stemmen op onze vereniging. Wij hopen door deel te nemen aan de ClubSupport een mooi bedrag te verzamelen. Met dit bedrag kunnen we weer leuke activiteiten organiseren of nieuwe materialen aanschaffen!

  Breng jouw stem uit
  Dit jaar kun je stemmen op 3 clubs. Ga naar het overzicht van deelnemende clubs, selecteer je drie favorieten en stemmen maar! Stem je via de Rabo App of Rabo Online Bankieren, dan heb je geen stemcode nodig. De lijst met deelnemers vind je onder de knop Rabo ClubSupport. Als je inlogt zie je deze knop via ‘Service’ en vervolgens ‘Lidmaatschap’. Leden die geen toegang hebben tot de Rabo App of Rabo Online Bankieren ontvangen een persoonlijke stemcode. Breng je stem uit tussen 4 - 25 oktober en help onze vereniging aan een leuk extraatje.

 • Uitslagen zondag 26 september

  Uitslagen zondag 26 september

  BBC 1 - BC Geldrop 1 7-1
  BBC 2 - BC Echt 1 6-2
  BBC 3 - BC Palemig 1 5-3
  BBC 4 - BC SCC J4 7-1

  Klik hier voor de foto's

 • Sponsorpunten sparen bij Plus

  Sponsorpunten sparen bij Plus

  Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 kun je sponsorpunten sparen en zo de lokale verenigingen ondersteunen. Bij elke 10 euro aan boodschappen en actieproducten ontvang je een sponsorpunt met een unieke code. Je bepaalt zelf aan welke club of
  vereniging je jouw sponsorpunt(en) schenkt. Wij hopen natuurlijk hiermee en mooi bedrag voor onze vereniging te verzamelen!

  Hoe werkt het?

  - Kras op je sponsorpunt de zilveren kraslaag weg.
  - Scan de QR-code met de camera van je mobiele telefoon of ga naar plus.nl/sponsorpunten.
  - Zoek de club of vereniging aan wie je de sponsorpunt(en) wilt schenken
  - Indien je met je unieke QR-code je club hebt gevonden, staat de 12-cijferige code vooraf ingevuld. Wanneer je zelf naar de pagina plus.nl/sponsorpunten gaat dien je deze code zelf in te voeren (deze vind je op je fysieke sponsorpunt). Je kunt meerdere sponsorpunten
  tegelijkertijd invullen.
  - Klik op ‘Activeer code‘. De actiesite controleert je unieke code nu.
  - Je sponsorpunten worden geschonken aan jouw club. Je ontvangt hiervan een bevestigingsmail. Het kan zijn dat deze mail in je spam inbox terecht komt.

  Wil je de punten liever niet zelf invullen of lukt dit niet? Uiteraard is dit ook geen probleem. Overhandig ze dan aan een van de bestuursleden tijdens een speelavond. Dan zorgen zij ervoor dat de sponsorpunten worden geactiveerd voor BBC´77.

  Wij hopen natuurlijk hiermee en mooi bedrag voor onze vereniging te verzamelen, alvast bedankt!

 • Start seizoen 2021-2022

  Start seizoen 2021-2022

  Komend weekend zullen de eerste wedstrijden worden gespeeld van het competitieseizoen 2021-2022. In verband met het vroegtijdig beëindigen van de competitie vorig jaar zullen alle teams weer in dezelfde divisie/klasse spelen. Alleen het jeugdteam is van klasse < 13 jaar naar de klasse < 15 jaar gewisseld. Onderstaande de 4 teams die zullen deelnemen met de bijbehorende divisie/klasse.
  BBC 1 3e divisie
  BBC 2 4e divisie
  BBC 3 5e divisie
  BBC 4 (J1) jeugd <15 jaar

  Klik hier voor het competitieschema. We hopen er met z'n allen een leuk en sportief seizoen van te maken!
  Aanstaande zondag zijn de volgende wedstrijden gepland:

  BBC 1 vrij
  BBC 2 uit BC Roosterse 5
  BBC 3 uit BC SCC 2
  BBC 4 uit BC SCC J4

 • Fijne zomervakantie!☀️🌊

  Fijne zomervakantie!☀️🌊

  Sporthal Bocholtz is vanaf deze week vier weken lang gesloten. Wij wensen iedereen een fijne zomervakantie toe en tot snel!
  Op woensdag 25 augustus zal weer de eerste jeugd- en selectie training plaatsvinden en ook de eerste speelavond voor de recreanten.

 • Zomervakantie

  Zomervakantie

  Gedurende de eerste vier weken van de schoolvakantie zal Sporthal Bocholtz gesloten zijn. Dit betekent dat er vanaf 26 juli tot 22 augustus geen trainingen en speelavonden zijn!

 • Zeskamp Boches bei-ee

  Zeskamp Boches bei-ee

  Het was een bijzonder sportjaar voor alle verenigingen in Bocholtz. Competities werden afgelast, sporthallen gingen dicht en sporten in groepen was niet meer mogelijk. Ondanks de beperkingen waren er echter ook mogelijkheden. Deze mogelijkheden werden aangegrepen. Al snel resulteerde dit erin dat niet alleen Sportclub’25 actief was op sportcomplex Bocholtzerheide. Ook de Bocholtze Badminton Club '77, HV Olympia Bocholtz en Gymnastiekvereniging Wilhelmina Bocholtz gingen creatief en enthousiast aan de slag met aangepaste trainingen op sportcomplex Bocholtzerheide in de buitenlucht.

  De zeer prettige samenwerking met alle verenigingen heeft erin geresulteerd dat de verenigingen een gezamenlijke seizoensafsluiting voor zowel de jeugd als senioren leden gaan organiseren. Op zaterdag 10 juli aanstaande zal er een heuse zeskamp met als thema ‘Vereins Oane Grenze’ georganiseerd worden. De zaterdag zal worden opgedeeld in twee dagdelen. De verdeling ziet er als volgt uit:

  - Jeugdleden (t/m 15 jaar) van 14.00-16.30 uur
  - Senioren van 17.00-19.30 uur Zoals het thema al aangeeft kiezen wij ervoor om de verenigingsgrenzen los te laten. Het is daarom de bedoeling dat je jezelf individueel inschrijft. De teams, bestaande uit +/- 6 personen, zullen door de organisatie worden samengesteld en tijdig gecommuniceerd. Laten we er een gezamenlijk spektakel van maken. De organisatie heeft in ieder geval al veel leuke spellen bedacht, waarbij we al een tipje van de sluier kunnen geven in de vorm van de Tobbedans. De zeskamp zal plaatsvinden op sportcomplex te Bocholtzerheide bij Sportclub’25. Ook zal de BBQ aangaan zodat de inwendige mens verzorgd kan worden.

  Twijfel dus niet langer en schrijf je in!

  Klik hier om in te schrijven als jeugdlid
  Klik hier om in te schrijven als seniorenlid
  Klik hier om in te schrijven als vrijwilliger
   

                 
   

 • EIN-DE-LIJK weer dubbelen!

  EIN-DE-LIJK weer dubbelen!

  Het heeft lang geduurd, maar het tijdperk alleen maar singelen is hopelijk nu echt voorbij. De laatste dubbels en gemengddubbels werden in oktober gespeeld. Daarna volgde natuurlijk de volledige sluiting van
  de sporthal. Dolblij dat we nu weer een aantal weken mogen trainen en singelen, maar de meeste staan te trappelen om eindelijk weer eens “n putje te ballen". Omdat ook het maximale aantal personen van 30 naar
  50 verruimd wordt vervalt het reserveringssysteem. Het is dus voor de recreanten niet meer nodig om je vooraf aan te melden voor een speelavond.

  Momenteel wachten wij nog op bericht van Yask (nieuwe beheerder van de sporthal) of wij weer gebruik mogen gaan maken van de kleedlokalen en de douches.

  Tot snel in Sporthal Bocholtz!

 • We mogen weer!

  We mogen weer!

  Zoals bij velen bekend zal zijn, is sporten vanaf komende woensdag 19 mei weer mogelijk! Er zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Zo mag er alleen in tweetallen gespeeld worden er mag wel gewisseld worden van partner.
  Ook moet er altijd 1,5 meter afstand gehouden worden. Verder moet bij binnenkomst een mondkapje gedragen worden, dat afgedaan mag worden tijdens het sporten. Daarnaast zullen de kleedlokalen gesloten blijven.

  Voor de recreanten zijn er vanaf 20:00 uur twee banen beschikbaar om op te spelen. Na 9 uur zijn alle banen beschikbaar.
  Verder is er een verplichte registratie- en aanmeldingsplicht. Voor de recreanten gaat dit via onderstaand formulier:
  https://forms.gle/g88iAELyRCYAhBWL7

  Dus, als je als recreant wil komen spelen, vul dan bovenstaand formulier in!
  De aanmelding van de seniorenselectie zal via whatsapp plaatsvinden.

  Uitzondering op bovenstaande regels zijn de jeugd. Deze mogen ook weer komen trainen op woensdag, vrijdag en zaterdag en hoeven geen 1,5 meter afstand te houden.

  Als laatste is er natuurlijk nog de altijd terugkerende regel: heb je klachten zoals neusverkoudheid, loopneus, koorts dan blijf je thuis.

   

 • Clubkleding

  Clubkleding

  Vorig jaar hebben wij nieuwe clubkleding gekregen. Helaas was het seizoen natuurlijk heel kort en hebben we deze niet vaak kunnen dragen. Maar met de blik op het komende seizoen is het tijd voor een nabestelling. Heb jij nog geen shirtje/rokje/broekje dan kun je deze nu nabestellen! Omdat het een nabestelling betreft zullen er geen pasmaten komen. Probeer dus onderling te passen, mocht je hier niet uit komen neem dan contact op met Laureen Steinbusch (l.steinbusch@live.nl)Zie de mail voor alle info, de maten en modellen. 

  Bestellen?
  Stuur dan een email met de volgende gegevens naar Laureen Steinbusch (l.steinbusch@live.nl)
  • Naam + Achternaam
  • Emailadres
  • Telefoonnummer
  • Naam artikel / maat / kleur / aantal

 • Bart Hamers ad interim voorzitter

  Bart Hamers ad interim voorzitter

  Na het aftreden van Pascal Andriolo is er helaas nog geen nieuwe voorzitter voor BBC´77. Bart Hamers is nu benoemd tot ad interim voorzitter. Dit betekent dat hij de taken van het voorzitterschap op zich neemt tot
  dat er een nieuwe voorzitter is aangesteld. Bart is uiteraard geen onbekende in het bestuur van onze vereniging. Hij zal deze taak naast zijn functie als Algemene Zaken binnen het bestuur gaan uitvoeren.

 • Vrolijk Pasen

  Vrolijk Pasen

  BBC'77 wenst alle leden, vrijwilligers en sponsoren fijne paasdagen toe.
  Het tweede jaar op rij anders dan normaal. Wij hopen volgend jaar de Paasdropping-traditie weer voort te kunnen zetten!

 • Jeugdtraining weer van start

  Jeugdtraining weer van start

  De jeugd van BBC '77 is afgelopen zaterdag weer begonnen met de buitentraining. Het weer zat gelukkig mee!

 • Jeugdcarnaval bij BBC '77❗️🤡🤠🤖

  Jeugdcarnaval bij BBC '77❗️🤡🤠🤖

  Normaal gesproken is er altijd een heuse carnavalsavond op vrijdagavond in Sportcafé Wijngracht 9 die op zaterdagochtend gevolgd wordt door een carnavalsochtend met de jeugd. Dit was helaas dit jaar niet mogelijk in de sporthal, maar er is toch met de jeugd nog een beetje carnaval naar Bocholtz gebracht. Op het terrein van Sportclub '25 zijn er 1,5 uur lang spelletjes gespeeld onder het genot van goeie sjtimmungsmoeziek. Om alle koude tenen, vingers, neuzen en oren daarna op te warmen, is er afgesloten met lekkere warme chocomel met slagroom. Hopelijk kunnen we carnaval volgend jaar weer als vanouds vieren!
  Klik hier voor de foto's 

  Rkvv Sportclub'25 bedanken wij voor het ter beschikking stellen van het terrein en faciliteiten.

  Bochès Alaaf!

 • Carnaval 2021

  Carnaval 2021

  ALAAF!

  Voor onze jeugdleden:

  Dat zullen we deze carnaval helaas vooral achter ons beeldscherm moeten horen... Maar jullie kennen ons en als (carnavals)gekken willen we dit niet zomaar aan ons voorbij laten gaan! Ook omdat we jullie toch wel missen en jullie ons hopelijk ook een beetje, hebben we het volgende plan.

  Komende zaterdag (13 februari) om 10:00 willen we met zo veel mogelijk kinderen op de parkeerplaats voor de sporthal een heus carnavalsfeest ervan maken. Dus haal je mooiste/gekste/leukste kostuum van de zolder, schmink je in alle kleuren van de regenboog en kleed je warm aan, dan verzorgen wij muziek, spelletjes en wat lekkers! We zullen, afhankelijk van de koude teentjes, tot half 12 doorfeesten ('s middags, niet 's avonds)
  Hopelijk allemaal tot dan!

 • Einde competitieseizoen 2020-2021

  Einde competitieseizoen 2020-2021

  Badminton Nederland heeft besloten om per direct alle lopende competities voor dit seizoen te beëindigen. Door de verlenging van de huidige lockdown tot minstens dinsdag 9 februari is het conform de opgestelde routekaart niet meer mogelijk om de reeds opgestarte competities nog uit te spelen. We beseffen dat dit een ingrijpend besluit is, maar in onze ogen wel het juiste besluit.

  We hebben in een eerder stadium diverse alternatieve scenario’s ontwikkeld om de competitie toch uit te laten spelen, maar vinden het momenteel in meerdere opzichten onverantwoord. De gezondheid van iedereen in badmintonnend Nederland staat voorop en een verplichte hervatting zou kunnen leiden tot zowel logistieke als financiële problemen voor verenigingen. Daarnaast kunnen we de competitie niet hervatten zonder dat spelers fatsoenlijk kunnen trainen.

  Competities
  Dit besluit betreft de gehele Bondscompetitie (inclusief Eredivisie), recreantencompetitie, najaarscompetitie in Centrum, doordeweekse en mannencompetitie in regio Noord, midweeksecompetitie in Noord-Brabant en jeugdcompetities in alle regio’s. Er worden geen kampioenen benoemd en er zal geen promotie en degradatie worden toegepast. Alle teams die zich hebben ingeschreven voor het seizoen 2020-2021 komen in het seizoen 2021-2022 uit in dezelfde divisie/klasse.

  Alternatief
  Momenteel hebben we geen zicht op wanneer er versoepelingen plaatsvinden, maar we willen wel een alternatieve competitie/toernooi voor competitieteams aanbieden indien de situatie dit natuurlijk toestaat. Dit alternatief gaan we uitwerken, maar zal een vrije inschrijving betreffen en er zullen geen deelnamekosten zijn.
   

 • Happy Holidays

  Happy Holidays

  2020, een jaar dat we niet snel zullen vergeten. Het jaar begon sportief, gezellig en voorspoedig met een leuke nieuwjaarsactiviteit - en borrel. De laatste wedstrijden van het seizoen 2019-2020 en de strijd om de titel clubkampioen werden nog gespeeld. We hadden zoals altijd een klasse carnavalsavond, maar hierna moesten zowat alle geplande activiteiten worden afgelast. Na de eerste lockdown werd er vol enthousiasme weer gebadmintond zowel bij de jeugd, recreanten en de selectie. We hadden maar liefst 7 jubilarissen die we helaas niet in het zonnetje konden zetten zoals we hadden gewild en namen afscheid van Pascal als voorzitter.

  Ondanks alle omstandigheden kijken we toch terug op een mooi jaar. Het jaar waarin het aantal jeugdleden weer toenam, de trainingen goed bezocht werden en we onze sport misschien wel meer zijn gaan waarderen dan ooit te voren. Op dat we in 2021 weer volop kunnen gaan badmintonnen en misschien nog belangrijker voor de volwassen leden: weer een potje mogen dubbelen en mixen!

  BBC wenst alle leden, sponsoren en vrijwilligers fijne feestdagen en gezond & sportief 2020!

 • Update december

  Update december

  Velen van jullie zullen gisteren de persconferentie gevolgd hebben.
  Daarin werd onder andere aangekondigd dat alle binnensportlocaties en dus ook sporthallen weer dicht moeten met ingang vanaf 15 december.
  De sporthal zal in ieder geval tot en met 19 januari gesloten blijven. Hopelijk kunnen we daarna weer snel aan de slag!

 • Bedankt voor het stemmen!

  Bedankt voor het stemmen!

  Rabobank Club Support

  Ook dit jaar hebben wij als vereniging meegedaan aan de Rabobank Club Support. Ondertussen zijn alle stemmen geteld en mogen wij als vereniging het prachtige bedrag van €1007.21 in ontvangst nemen.
  Iedereen die gestemd heeft: bedankt!


 • Stopzetten Bondscompetitie

  Stopzetten Bondscompetitie

  Op dinsdag 13 oktober heeft de overheid nieuwe coronamaatregelen aangekondigd. Een van deze maatregelen is het stopzetten van de competities voor vier weken.

  Voor de Bondscompetitie houdt dit in dat vanaf de Tweede tot en met de Negende divisie twee speelweken niet doorgaan. Dit betreft de wedstrijden die in week 44 en week 45 gepland stonden. Verder wachten wij op een bericht van Badminton Nederland over het verloop van de
  eventuele herstart van de competitie uiteraard in afwachting van de maatregelen.

 • Update Coronamaatregelen

  Update Coronamaatregelen

  Aan de hand van de strengere maatregelen die tijdens de corona-persconferentie van 13 oktober zijn gecommuniceerd zullen onze speelavonden op woensdag en vrijdag er anders uit gaan zien dan normaal. Hieronder alle belangrijke informatie en regels waarvan we verwachten dat ze worden nageleefd door de leden van BBC die aanwezig zullen zijn in de sporthal. Deze gelden vanaf 14 oktober 22:00h.

  Algemeen:
  - De kleedlokalen en douches zijn niet toegankelijk.
  - Mondkapjes zijn verplicht voor mensen vanaf 13 jaar. Dit betekent dat alleen op de baan het mondkapje af mag. Alle momenten hiervoor, hierna of ertussen moet er dus een mondkapje gedragen worden.
  - Buiten de banen blijft de 1,5m afstand verplicht en maximale train/speelgroepen van 4. Dit geldt niet voor kinderen t/m 17 jaar.
  - Er mogen maximaal 30 mensen (inclusief alle kinderen t/m 17 jaar) aanwezig zijn in de hal zelf. Betreed de hal dus alleen op de uren die er nu voor ingericht zijn (zie hieronder de verdeling voor jeugd/senioren/recreanten).
  - In wedstrijdvorm zijn alleen singles toegestaan, geen (gemengd)dubbels. Dit geldt niet voor kinderen t/m 17 jaar, hier zijn alle wedstrijdvormen toegestaan.

  Aangezien we op de donderdagochtend (recreanten) en zaterdagochtend (jeugd) niet met 30 mensen/kinderen of meer zijn, zullen hiervoor de normale speeltijden gelden.

  Overige Tijden op woensdag en vrijdag:
  - Jeugd: 18:30 tot 19:40h
  - Senioren: 19:45 tot 21:00h
  - Recreanten: 21:05 - sluit

  We snappen dat socializen een deel uitmaakt van de beleving, echter dat is in deze tijd helaas niet mogelijk in de sporthal. Betreed de hal dus niet eerder dan bovengenoemde tijden en verlaat deze ook weer op bovengenoemde tijden.

  Voor de recreanten hebben we een formulier (Google Docs) opgesteld dat ingevuld moet worden voor de aanwezigheid. Voor de jeugd en senioren hoeft dit niet ingevuld te worden, aangezien we hier niet met meer dan 30 mensen zijn. Op drukke avonden zou dit bij de recreanten wel het geval kunnen zijn. Wil je als recreant dus wel graag komen spelen, vul dan onderstaande link het formulier in. Bijgevoegd is de informatie rondom de praktische zaken hiervan. Er staan nog maar een beperkt aantal datums in dit formulier. Als het nodig is, zullen deze later aangevuld worden.

  https://forms.gle/dJEJ5kdKNfD4Gk6n8

  Als de aanmeldingen bij de recreanten het toe laat, dan kunnen de senioren na 21:00 nog verder trainen of singles spelen.
  Dit zal door Bart/Bram worden aangeven aan de senioren.

  Lees meer
 • Rabobank ClubSupport

  Rabobank ClubSupport

  Ook dit jaar doen wij weer mee aan de Rabobank ClubSupport! Elke stem is geld waard. Kunnen wij rekenen op die van jou? Met Clubsupport wil Rabobank clubs en verenigingen in de regio ondersteunen. Vanaf 5 oktober kun je stemmen op onze vereniging. Wij hopen door deel te nemen aan de ClubSupport een mooi bedrag te verzamelen. Met dit bedrag kunnen we weer leuke activiteiten organiseren of nieuwe materialen aanschaffen!
   

  Stemmen
  Via de Rabobank App of Internetbankieren kun je stemmen onder het kopje "zelf regelen" en selecteer daarna ClubSupport. Selecteer de verenigingen waarop je wilt stemmen en verdeel je 5 stemmen. Je kunt maximaal twee keer op dezelfde vereniging stemmen. Breng je stem uit tussen 5 - 25 oktober en help onze vereniging aan een leuk extraatje.

  Of klik hier voor de directe link

 • Competitie 3 & 4 oktober

  Competitie 3 & 4 oktober

  Uitslagen 3 & 4 oktober
  BC 't Veertje 1 - BBC 1               1-7
  BC Roosterse 5 - BBC 2 (Za)     2-6
  BC Keep Fit 1 - BBC 3               5-3
  BCG Beek J3 - BBC 4/J2           0-8

 • Competitie 27-09

  Competitie 27-09


  Uitslagen zondag 27 september

  BC Alouette 1 - BBC 1   0-8
   BC Alouette 4 - BBC 2  2-6
   BC Weert 2 - BBC 3     7-1
   BCM J3 - BBC 4/J2     0-8

 • Competitie 20-09

  Competitie 20-09

  Uitslagen 20 september:
  BBC 1 - BC Geldrop 1 8-0
  BBC 2 - BC Echt 1 0-8
  BBC 3 - BC Palemig 1 1-7
  BBC 4 - BC Echt J1 8-0

  Klik hier voor de foto's

 • Corona protocol BBC'77

  Corona protocol BBC'77

  Thuiswedstrijden, 2020-2021

  Bij vragen: secretariaat@bbc77.nl

  Naast de geldende adviezen en maatregelen vanuit het RIVM en NOC*NSF, zullen in de sporthal Bocholtz onderstaande maatregelen genomen worden tijdens de competitiewedstrijden:
  - Bij binnenkomst graag de handen ontsmetten, de handlotion zal te vinden zijn op de nettenkar bij de ingang van de sporthal.
  - In de sporthal dient gebruik gemaakt te worden van toegewezen plekken per team, deze zullen door een lid van BBC aan de teams worden toegewezen.
  - Na het spelen van een wedstrijd vragen wij de teamleden zo snel mogelijk terug te keren naar de toegewezen plek en niet onnodig door te hal te bewegen.
  - Tijdens de wedstrijden vragen wij de aan de niet-spelende teamleden/begeleiders hun teamgenoten sportief, maar niet luid aan te moedigen. Dit geldt ook voor het publiek.
  - Na afloop van een wedstrijd geven we elkaar geen hand/high-five, maar doen we dit met de voet of het racket.
  - Publiek is toegestaan, hiervoor zullen wij een aparte tribune hebben (die wat niet via de hal beneden toegankelijk is) en de rode stoelen boven in de sporthal (tribune en stoelen zijn via de trap bij binnenkomst te bereiken). Probeer     publiek/begeleiding zo veel mogelijk te beperken. Bij het plaatsnemen op de publieke tribunes dient 1,5 m afstand in acht te worden genomen.
  - Na de wedstrijd is er de mogelijkheid om te douchen met maximaal 5 personen in het kleedlokaal. Wij verzoeken spelers z.s.m. te gaan douchen als ze klaar zijn met hun wedstrijden en niet te wachten op teamgenoten of andere teams, dit om een ophoping te voorkomen. Hoogstwaarschijnlijk hebben we helaas maar 1 kleedlokaal beschikbaar voor de dames en 1 voor de heren.
  - De kantine zal gedurende en na de wedstrijden open zijn, hier zullen de regels van de horeca van toepassing zijn. Dat betekent dat iedereen die binnen treedt zich zal moeten registreren en dat de 1,5m gewaarborgd moet blijven. Tevens geldt er een maximum aantal personen van 55. Het is aan het uitspelende team de vrije keuze of zij na de wedstrijd nog samen met het team van BBC’77 een drankje willen nuttigen. Dit zal dan plaatsvinden aan de daarvoor bestemde tafels. Helaas zullen wij dit jaar ervoor kiezen om dit te doen zonder het gebruikelijke gebak/lekkernijen.

  Ondanks de geldende beperkingen hopen we er een zo leuk, sportief en veilig mogelijk seizoen van te maken. Tot binnenkort in de sporthal!

 • Afhalen clubkleding

  Afhalen clubkleding

  Door leveringsproblemen bij FZ Forza is zoals velen van jullie al weten de kleding te laat geleverd en nog niet compleet geleverd. De personen waarvan de set wel compleet is, zullen een telefoontje ontvangen van
  Ivo´s Sportshop. Diegene kunnen de kleding betalen en afhalen. Wij hopen dat de resterende partij zo snel mogelijk arriveert. To be continued!

 • Familietoernooi

  Familietoernooi

  Afgelopen zaterdag vond het familietoernooi plaats. Om 10 uur had iedereen zich verzameld in de hal en begonnen de wedstrijden. Maar liefst 36 koppels deden mee aan het toernooi!
  De deelnemers werden verdeeld over 6 poules, gebaseerd op de sterkte van het koppel. Rond half 2 waren alle wedstrijden klaar. Er werden hele leuke en sportieve wedstrijden gespeeld door iedereen. Na afloop
  van het toernooi was er voor iedereen een BBQ in Sportcafé Wijngracht 9. Verder werden er per poule een eerste en tweede plaats uitgeroepen. Het was een erg gezellig toernooi dat voor herhaling vatbaar is!

  Klik hier voor de foto;s

 • Competitie 13-09

  Competitie 13-09

  Komend weekend zullen de eerste wedstrijden van het seizoen 2020-2021 gespeeld worden. Zowel BBC 1, BBC 2 & BBC 3 spelen uit wedstrijden en BBC 4 heeft een vrij weekend. Zij zullen volgende week voor het eerst in actie komen!

  BC SCC 2 – BBC 1
  BC Geldrop 3 – BBC 2
  BC SCC 3 – BBC 3
  BBC 4 vrij

 • Competitieseizoen 2020-2021

  Competitieseizoen 2020-2021

  Dit seizoen zal BBC met 4 teams deelnemen aan de competitie. BBC 1 zal ook dit jaar weer 3e divisie spelen en ook BBC 2 blijft in de 4e divisie. Beide teams spelen dus in dezelfde klasse als vorig jaar. BBC 3 start in de 5e divisie. Dit team is vorig jaar nieuw ingestroomd in de 6e divisie en mag door promotie via de reservelijst dit jaar in de 5e divisie spelen. Het jeugdteam BBC 4 speelt < 13 jaar. De competitie zal aanstaande zondag starten met een reeks uit wedstrijden.

  BBC 1: 3e divisie
  BBC 2: 4e divisie
  BBC 3: 5e divisie
  BBC 4: <13 jaar

 • Aflasten Feestavond 28 november

  Aflasten Feestavond 28 november

  Met de leden die aanwezig waren op de ALV is overlegd over het al dan niet annuleren van de feestavond.
  Gezien het feit dat we dit jaar veel jubilarissen hebben, de ruimte in café Wijngracht 9 beperkt is en iedereen verplicht een zitplaats moet hebben (en ook moet blijven zitten), hebben wij op de ALV besloten om de feestavond te annuleren.
  We willen iedereen de mogelijkheid geven om naar de feestavond te komen en er dan ook een feest van maken, maar met de huidige geldende coronaregels zien wij dit niet voor ons.
  We hopen dat we volgend jaar alsnog de mogelijkheid krijgen om de feestavond in te halen.

 • ALV 27 augustus

  ALV 27 augustus

  Binnenkort zal de jaarlijkse ALV van BBC weer plaatsvinden. Vanwege corona was deze verplaatst van 26 maart naar 27 augustus. De ALV zal om 20.00 uur starten in cafe Wijngracht 9. De geldende regels in het café omtrent corona worden bij de vergadering in acht genomen.

  Helaas gaan dit jaar twee personen het bestuur verlaten. Hierdoor zijn er twee vacante posities in het bestuur: de positie van Voorzitter en de positie van Recreanten. We willen iedereen die interesse heeft in deze functie graag uitnodigen om zich voor deze positie aan te melden voor de start van de vergadering bij mij.

  Verder zijn Eline Steinbusch (secretaris), Relinde van Loo (Jeugd) en Bart Hamers (Algemene zaken) aftredend en herkiesbaar.

  Afmeldingen kunnen door worden gegeven aan secretariaat@bbc77.nl

 • Familietoernooi

  Familietoernooi

  Vraag je mama/papa/vriend/vriendin/oom/tante/broertje/zusje of ze zaterdag 12 september al in hun agenda genoteerd hebben, want iedereen is welkom om deel te nemen aan het familietoernooi! Je kunt je opgeven in tweetallen voor deze activiteit, maar alleen inschrijven is ook mogelijk dan koppelt de organisatie je aan een partner. Om de partijen zo spannend en leuk mogelijk te houden, zal er zoveel mogelijk geprobeerd worden om poules te maken naar leeftijd en sterkte. Geef dus ook even aan of je partner al badmintonervaring heeft. Het toernooi begint om 10:00 uur. Na afloop van het toernooi is er een BBQ bij Sportcafé Wijngracht 9, voor iedereen zijn er een aantal soorten vlees inclusief salades, sauzen, brood en 1 drankje. De kosten hiervoor bedragen 10 euro. Heb je allergieën of wil je graag vegetarisch eten? Geef dit dan aan bij je aanmelding. Als je niet deelneemt aan het toernooi is het uiteraard mogelijk om mee te BBQ-en. Aanmelden en betalen kan tot 4 september bij Sonja Steinbusch of via secretariaat@bbc77.nl . Tot dan!


  --------------------------------------------------------------------------------------------------
  Naam:…… Leeftijd:….. Badmintonervaring: ja/nee BBQ: ja/nee Allergieën of vegetarisch:……………….

  Partner:…… Leeftijd:…… Badmintonervaring: ja/nee BBQ: ja/nee Allergieën of vegetarisch:……………….

  Wanneer: zaterdag 12 september
  Hoe laat: 10:00u (wedstrijden tot maximaal 14:00u)
  Aansluitend: BBQ @ Sportcafé Wijngracht 9
  Kosten: 10 euro
  Aanmelden via: secretariaat@bbc77.nl

 • Sporthal open gedurende zomer

  Sporthal open gedurende zomer

  Goed nieuws! De sporthal blijft open gedurende de eigenlijk geplande zomersluiting. Dit betekent dat wij op alle speelavonden en tijden gewoon gebruik kunnen maken van de sporthal!

 • Clubkleding

  Clubkleding

  Het is weer tijd voor nieuwe clubkleding! Ook deze keer is er gekozen voor een kledinglijn van FZ Forza, dit in samenwerking met Ivo‘s Sportshop in Simpelveld. Deze kleding zullen wij de komende drie jaar als vereniging dragen. De kleding bestaat uit een junior/heren/dames polo en een zwart broekje/rokje. Om competitie te spelen is de polo verplicht, dit is ook van toepassing voor de reservespelers. Alle shirts worden voorzien van het clublogo. Verder is er natuurlijk ook weer de mogelijkheid om een trainingspak te bestellen. Dit bestaat uit een zwarte broek en een grijs met zwart jasje. Ook het trainingsjasje zal voorzien worden van het clublogo. Het trainingsjasje is als enige artikel waarschijnlijk niet drie jaar leverbaar, hier kunnen wij helaas niks aan doen. Als vereniging vinden wij het belangrijk om eenheid uit te stralen, daarom hebben wij er voor gekozen om per artikel 5 euro korting aan te bieden. Dit geldt voor alle verschillende artikelen met een maximum van 2 keer de korting op een zelfde artikel. Verder is er nog enige onduidelijkheid over de prijzen van de junior kleding, wij zijn nog steeds in afwachting van reactie van FZ Forza. De prijs kan dus nog gunstiger worden, maar dit kunnen we niet met zekerheid zeggen.

  Wil je nog een extra broekje/rokje bestellen of misschien zelfs in het wit? Dit is ook mogelijk, geef dit duidelijk aan bij het bestellen bij Ivo‘s Sportshop. Alle voorzorgsmaatregelen en regels rondom de
  coronacrisis worden uiteraard nageleefd. De kleding kan gepast en besteld worden bij Ivo‘s Sportshop Simpelveld tot en met zaterdag 15 augustus. Na deze datum kunnen wij niet garanderen dat de kleding tijdig geleverd wordt en kan er een ongunstig prijsverschil zijn. Iedereen, zowel jeugd, selectie als recreanten zijn van harte uitgenodigd om te passen en bestellen!

  Kijk voor de actuele openingstijden op www.ivossportshop.nl

  Bij vragen en/of opmerkingen neem contact op met Laureen Steinbusch (l.steinbusch@live.nl)

  Lees meer
 • Rectificatie openingsdata hal

  Rectificatie openingsdata hal

  Tijdens de zomervakantie is de hal gesloten van 13 juli t/m 9 augustus, in plaats van de eerder aangegeven 17 juli t/m 17 augustus in de mail. Klik op "lees meer" voor de pdf met meer informatie over het sporten in de sporthal.

  Verder heeft de Heton aangegeven dat het misschien toch mogelijk is om in de zomervakantie ook te badmintonnen. Dit is echter in overleg met de Heton en niet bij alle accommodaties beschikbaar. We wachten hier nog op het definitieve besluit.
  Hierover komt binnenkort meer informatie beschikbaar.

  Lees meer
 • Update juni/juli: we mogen weer!

  Update juni/juli: we mogen weer!

  Door de reeds aangekondigde versoepelingen is het vanaf 1 juli weer mogelijk om binnen te sporten. Hierdoor kunnen wij ook weer eindelijk aan de slag in Sporthal Bocholtz! Helaas zal dit maar van korte duur zijn, want vanaf 13 juli tot en met 9 augustus zal de sporthal weer gesloten zijn vanwege de zomerstop. Deze gaat helaas gewoon door, dus kan er dan niet gebadmintond worden. Verder wachten we nog op definitieve protocollen vanuit zowel de Heton, de gemeent Simpelveld en Badminton Nederland zodat alles op een verantwoorde manier gebeurt.
  We hopen jullie allemaal weer te mogen begroeten in Sporthal Bocholtz!

  Normaliter was er natuurlijk aan het einde van het seizoen een seizoensafsluiting geweest. Helaas zal deze niet plaatsvinden, maar we hopen jullie aan het begin van het seizoen te kunnen verwelkomen met een leuke activiteit. Deze zal dan op 12 september plaatsvinden. Verder zal de afgelaste ALV ingehaald worden op donderdag 27 augustus, graag vragen wij jullie aandacht voor de twee vacante bestuursfuncties: voorzitter en recreanten. Indien jullie interesse hebben in een van deze functies, geef het dan door aan mij: secretariaat@bbc77.com
  Ook voor de afgelaste paasdropping is er een leuk alternatief gevonden! Op vrijdag 30 oktober zal er een herfstwandeling georganiseerd worden met als startpunt Sportcafé Wijngracht 9. Ook voor de Feest/Jubilarissenavond hebben wij een alternatieve datum vastgesteld, namelijk zaterdag 28 november.

  Graag willen wij jullie erop wijzen dat bovenstaande activiteiten en data allemaal onder voorbehoud zijn en wij de opgestelde regels van het RIVM te allen tijde in acht houden.

  Voorlopige jaarkalender 2020
  13 juli t/m 9 augustus: Zomerstop
  27 augustus: ALV
  12 september: Seizoensopening
  30 oktober: Herfstwandeling
  7 november: Jeugdactiviteit + Pubquiz
  28 november: Feest/Jubilarissenavond

 • Racket actie!

  Racket actie!

  Als vereniging is het ons niet ontgaan hoeveel mensen rackets hebben afgestoft om buiten te gaan badmintonnen, tijdens deze coronacrisis. Dit vinden wij natuurlijk super mooi om te zien, dat mensen plezier beleven aan de sport waar ons hart naar uit gaat en wij voor de coronacrisis wekelijks, soms dagelijks mee bezig waren.

  Vandaar dat wij een leuke actie starten om jullie nog meer bekend te laten worden met de echte badmintonervaring en om jullie het verschil te laten ervaren tussen "camping"- en vrije tijd badminton en badminton als sport. Ook willen wij in deze bizarre tijden de lokale ondernemer en onze gewaardeerde partner Ivo's Sportshop te Simpelveld te steunen.Bij aankoop van een badmintonracket ter waarde van €40 bij Ivo's Sportshop geven wij als vereniging 50% korting op het badmintonracket en een gratis shuttle. Voor €20 kun je dus een badmintonracket + shuttle van goeie kwaliteit scoren om zo je badmintonskills naar een hoger niveau te tillen. Tevens nodigen we je van harte uit, om als Sporthal Bocholtz weer open, is de badmintonsport gratis te komen uitproberen!

  Praktische informatie:
  - De actie geldt voor alle niet-leden van BBC '77
  - De actie is per direct geldig
  - Interesse? Stuur dan een e-mail naar: secretariaat@bbc77.nl Je ontvangt dan een voucher die je bij Ivo's Sportshop, onder vermelding van je naam, kunt inwisselen (digitaal of uitgeprint).
  - Wees er snel bij want, OP=OP

 • René Suylen benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

  René Suylen benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

  Al ruim 40 jaar is hij actief lid van badmintonclub BBC'77 uit Bocholtz. Nog steeds is hij te vinden op de wekelijkse trainingsavonden en doet hij nog regelmatig mee met de (senioren)toernooien. Ook heeft zich jaren verdienstelijk gemaakt als badmintonscheidsrechter, zowel lokaal, regionaal, nationaal en internationaal. Hij is een aantal jaren lid geweest van het districtsbestuur Limburg. Hierdoor werd hij ook lid van de landelijke commissie wedstrijd functionarissen, waardoor hij op landelijk gebied mede beleid heeft gemaakt. Als vrijwilliger heeft hij vele uren besteed aan vergaderingen en het bezoeken van verenigingen en toernooien door heel Nederland.

  Sinds eind januari 1992 maakt hij deel uit van het adviseursteam van de vakbond CNV. Met een grote gedrevenheid overlegt hij met de bevoegde gezagen van een aantal gemeenten in Zuid-Limburg, over de ambtelijke rechtspositie in het Georganiseerd Overleg. Hij treedt op als deskundige in diverse HRM-commissies en ondersteunt de vakbond bij noodzakelijke acties. Hij staat ook bekend als een deskundige op het gebied van diverse functiewaarderingssystemen. Hij heeft hier zelfs een publicatie over gedaan. Vermeldenswaardig zijn verder de individuele inspanningen in het kader van de persoonlijke belangenbehartiging naar georganiseerde medewerkers toe. Hij was en is één van de hoekstenen van het adviseursteam van CNF Connectief.

  Verder is hij ook nog sinds 2010 bestuurslid van Stichting Sanchabba. Deze stichting is met name actief voor kinderen in Gambia. De heer Suylen ontwikkelt en ondersteunt mede projecten ten bate van de bevolking, met name gericht op de jeugd. Hij is verantwoordelijk voor de beleidsvorming en uitvoering van activiteiten.

 • Pasen

  Pasen

  BBC'77 wenst iedereen fijne Paasdagen toe. Deze zullen misschien voor velen anders verlopen dan wij gewend zijn, maar wij hopen bovenal dat iedereen gezond is en blijft!

 • Coronavirus

  Coronavirus

  Het zal jullie niet ontgaan zijn dat de regering recent strengere maatregelen omtrent het coronavirus heeft afgekondigd.
  Hierdoor kunnen de volgende activiteiten helaas niet meer doorgaan:
  • Het weekend naar de hut in Hundseck (24 t/m 27 april)
  • De Paasdropping (10 april)
  • Het jeugdkamp (15 t/m 17 mei)

  Mogelijk dat voor deze activiteiten later een nieuwe datum wordt gekozen, maar gezien de onzekerheid rondom het coronavirus is dit momenteel nog niet aan de orde. Voor het dubbeltoernooi zal definitief geen
  alternatieve datum gepland worden, wij hopen jullie allemaal in 2021 weer te verwelkomen! Voor de feestavond, die plaatsvindt op 13 juni, wordt op 1 mei gekeken of deze doorgang kan vinden. Daar stellen we
  jullie te zijner tijd nog van op de hoogte.

  We hopen bovenal dat iedereen gezond is en blijft. Verder kijken we uit om iedereen weer mogen begroeten op de speelavonden en de trainingen na deze coronacrisis.

  Met vriendelijke groet,
  Bestuur BBC'77


 • Update COVID-19

  Update COVID-19

  Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Scholen en kinderdagverblijven sluiten tot en met maandag 6 april. Datzelfde geldt voor eet- en
  drinkgelegenheden en sport- en fitnessclubs.

  Concreet betekent dit voor BBC'77:
  - Trainingen en speelavonden zijn afgelast
  - Het dubbeltoernooi gepland op 21 maart zoals reeds bekend niet doorgaat
  - De ALV gepland op donderdag 26 maart niet doorgaat

  Blijf thuis bij klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Mijd sociaal contact. Bel pas met huisarts als klachten verergeren.

 • COVID-19

  COVID-19

  Beste verenigingslid,

  In verband met de landelijk aangescherpte maatregelen met betrekking tot het coronavirus die 12 maart jl. bekend zijn gemaakt, informeren we u graag over de gevolgen hiervan voor onze vereniging.

  Wij hanteren hierbij de maatregelen die door het RIVM, GGD Zuid Limburg en de gemeenten worden gegeven.

  Conform de nieuwe maatregel mogen er geen (sport)evenementen plaatsvinden met meer dan 100 personen. Wij zullen hier ook op toezien.

  Concreet betekend het voor BBC´77 dat:

  -Trainingen en speelavonden vooralsnog gewoon doorgaan.
  -Het dubbeltoernooi als gepland op 21 maart aanstaande is afgelast.
  -De ALV als gepland op 26 maart aanstaande vooralsnog door gaat.

  Het bestuur de overheidsmaatregelen nauwlettend in de gaten houdt en haar leden informeert zodra er wijzigingen plaatsvinden.

  Verder geldt algemeen:
  Blijf thuis bij klachten, neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Mijd sociaal contact. Bel pas met huisarts als klachten verergeren.

  Met vriendelijke groet,

  Bestuur BBC´77

  Pascal Andriolo, Voorzitter


 • Pak je agenda erbij en noteer de nieuwe data!

  Pak je agenda erbij en noteer de nieuwe data!

  21 maart: Dubbeltoernooi categorie 1/4/6
  10 april: Paasdropping
  24 - 27 april: Hut Hundseck
  15 - 17 mei: Jeugdkamp
  13 juni: Feestavond/Jubilarissenavond
  28 juni: Seizoensafsluiting (familietoernooi)
  12 september: Seizoensopening (activiteit +BBQ)
  7 november: Jeugdactiviteit
  7 november: Pubquiz

 • NL doet

  NL doet

  Op zaterdag 14 en zondag 15 maart organiseert het Oranje Fonds weer NLdoet: de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Ook dit jaar gaat BBC aan de slag met verschillende klussen en zal het bestuur met hulp van enkele leden hun handen uit de mouwen steken. Dit jaar staat er op de kluslijst het opknappen/reviseren van de nettenkar, het inventariseren van de kasten en ook zullen er nieuwe kasten in gebruik genomen worden.

 • ALV

  ALV

  Binnenkort zal de jaarlijkse ALV van BBC weer plaatsvinden. Dit jaar is dat op donderdag 26 maart. De ALV zal om 20.00 uur starten in café Wijngracht 9.

  Helaas gaan dit jaar twee personen het bestuur verlaten. Hierdoor zijn er twee vacante posities in het bestuur: de positie Voorzitter en de positie Recreanten. We willen iedereen die interesse heeft in deze functie graag uitnodigen om zich te melden voor de start van de vergadering bij secretaris Eline Steinbusch.

  Verder zijn Eline Steinbusch (Secretaris), Relinde van Loo (Jeugd) en Bart Hamers (Algemene zaken) aftredend en herkiesbaar.

 • Kom badmintonnen bij BBC!

  Kom badmintonnen bij BBC!

  Ben je op zoek naar een nieuwe sportieve uitdaging en wil je de snelste racketsport gaan spelen? Dan is badmintonnen bij BBC'77 misschien iets voor jou! Bij BBC’77 is er voor jong en oud genoeg keuze om op verschillende dagen en tijden te komen badmintonnen. Verder is er ook de mogelijkheid om beginnerstraining te volgen. Buiten alleen het badmintonnen worden er ook leuke activiteiten georganiseerd zoals de jaarlijkse paasspeurtocht, feestavond, nieuwjaarsborrel etc. Wil je meer informatie, een keertje meespelen of je aanmelden, stuur dan een email naar secretariaat@bbc77.nl

 • Paasspeurtocht🐰🥚

  Paasspeurtocht🐰🥚

  Op Goede Vrijdag (10 april) vindt de jaarlijkse paasspeurtocht plaats. Ook dit jaar hebben de organisatoren goed hun best gedaan om voor jullie een leuke speurtocht uit te zetten.
  Er wordt op vrijdagavond verzameld in Sportcafé Wijngracht 9, om 19.00 uur. Hierna zullen de eerste groepen vertrekken. Alle leden van BBC'77 kunnen deelnemen en mogen hun familie, vrienden en kennissen meenemen. Van tevoren aanmelden kan via het formulier op de nettenkar of via een e-mail aan rianne_van_loo@hotmail.com. De avond zelf kan men zich ook nog aanmelden, maar i.v.m het inventariseren van het eten wordt vooraf aanmelden gewaardeerd.

  Per groep:
  - Maximaal 8 deelnemers
  - Minimaal 1 volwassene
  - Een rugzak of tas

  Denk aan:
  - Wandelschoenen
  - Zaklamp
  - €3,- eigen bijdrage

  We hopen jullie allemaal te zien tijdens de speurtocht!

 • Clubkampioenschappen selectie & recreanten

  Clubkampioenschappen selectie & recreanten

  Dit weekend vonden de jaarlijkse clubkampioenschappen plaats. Op zaterdag voor de jeugd en op zondag voor de selectie en de recreanten. De selectie speelde gemengddubbels. De zes heren die deelnamen speelden allemaal een keer met die vier dames en zo werden er zeer gevarieerde partijen gespeeld. Het lot bepaalde namelijk steeds welke koppels tegen elkaar speelden. Bij de dames werd Femke uiteindelijk clubkampioen en bij de heren wist Mathijs de titel binnen te slepen met maar op 4 punten afstand van nummer 2 Robert. Ook bij de recreanten speelden alle heren een wedstrijd met alle aanwezige dames. Ook hier werden veel spannende en leuke partijen gespeeld.

  Alle clubkampioenen gefeliciteerd!

  Selectie dames: Femke
  Selectie heren: Mathijs
  Recreanten dames: Sonja
  Recreanten heren: Aeden

  Klik hier voor de foto's

 • Clubkampioenschappen jeugd

  Clubkampioenschappen jeugd

  Op zaterdag 15 juni stonden weer de jaarlijkse clubkampioenschappen van BBC '77 voor de jeugd gepland. Met maar liefst 22 jeugdspelers barstte de strijd vanaf 10:00 los in de sporthal Bocholtz. Dit werd gedaan in 3 verschillende categorieën: competitie, meisjes recreatief en jongens recreatief. Deze categorieën werden verdeeld in verschillende poules van 3 tot 4 spelers. Na de poulewedstrijden moest iedereen nog 1 tot 2 wedstrijden spelen om te bepalen op welke plek de speler zou eindigen. Na 3,5 uur speeltijd met spannende en sportieve wedstrijden was duidelijk welke 3 spelers zich clubkampioen 2020 mogen noemen. Na afloop van de wedstrijden was er een prijsuitreiking. Hier heeft iedereen een oorkonde mogen ontvangen en voor de clubkampioenen was er nog een klein presentje. We willen iedereen bedanken voor de grote opkomst, de inzet en alle ouders voor het aanmoedigen!

  Klik hier voor de foto's

  Competitie:
  1. Kian
  2. Noah
  3. Luuk
  4. Ben
  5. Sem
  6. Joep
  7. Floris
  8. Dani
  9. Evie

  Meisjes Recreatief:
  1. Nina
  2. Veerle
  3. Roos
  4. Jasmijn
  5. Lieve
  6. Lien
  7. Adrienne

  Jongens Recreatief:
  1. Karsten
  2. Menno
  3. Gyan
  4. Vincent
  5. Edi
  6. Sjoerd

 • Carnavalsavond

  Carnavalsavond

  Tijdens de carnavalsavond op vrijdag 21 februari zullen er 4 in plaats van de gebruikelijke 7 banen beschikbaar zijn. We hopen natuurlijk iedereen te zien in Sportcafé Wijngracht 9, waar vanaf 20:11 uur
  het feest los barst!

 • Uitslagen van 7 en 9 februari

  Uitslagen van 7 en 9 februari

  BBC 1 - BC 't Veertje 1 6-2
  BBC 2 - BC Weert 1 6-2
  BBC 3 - Roosterse BC 6 4-4
  BBC 4 vrij
  BBC 5 - BC United J2 5-3

 • Competitie

  Competitie

  Dit weekend zijn er geen wedstrijden in verband met de Nederlandse Kampioenschappen in Almere. Volgende week worden de laatste wedstrijden van het competitieseizoen 2019-2020 gespeeld thuis in Sporthal Bocholtz! Alleen BBC 5 komt hierna nog in actie op 16 februari.
  Ook dit jaar zullen we weer de laatste wedstrijd gaan wokken in Margraten om 18:00 uur. Wil je mee? Stuur dan een berichtje naar Bart Hamers voor 7 februari!

 • Clubkampioenschappen

  Clubkampioenschappen

  In het weekend van 15 en 16 februari worden weer de jaarlijkse clubkampioenschappen georganiseerd voor zowel jeugd, recreanten en selectie. Op zaterdag 15 februari is aan de jeugd om zijn of haar beste beentje voor te zetten. De wedstrijden beginnen om 10:00 uur en eindigen rond 13:00 uur. Op zondag 16 februari is het aan de recreanten en de selectie om te strijden voor de titel clubkampioen. De wedstrijden zullen om 10:00 uur beginnen tot uiterlijk 15:00 uur. De recreanten spelen in vaste koppels meerdere rondes waardoor er uiteindelijk een nummer 1,2,3 enzovoort bekend wordt. Bij de senioren worden er dit jaar geen singles gespeeld, alleen maar dubbel en gemengddubbel.

  Inschrijven:
  - Jeugd: verplichte deelname afmelden bij trainers
  - Recreanten: aanmelden op het formulier op de nettenkar of bij Almar Boumans.
  - Selectie: aanmelden bij Piet van Loo

 • Uitslagen 19 januari

  Uitslagen 19 januari

  BBC 1 - BC Olympia '56 2 6-2
  BBC 2 - BC Geldrop 2 2-6
  BBC 3 - BC Good Luck 1 3-5
  BBC 4 vrij
  BC SCC J2 - BBC5 5-3

 • Jaarkalender 2020

  Jaarkalender 2020

  Pak je agenda erbij en noteer de volgende data!

  15 februari: Clubkampioenschappen jeugd
  16 februari: Clubkampioenschappen selectie + recreanten
  21 februari: Carnavalsavond
  21 maart: Dubbeltoernooi categorie 1/4/6
  26 maart: Algemene Ledenvergadering
  10 april: Paasdropping
  24 - 27 april: Hut Hundseck
  15 - 17 mei: Jeugdkamp
  13 juni: Feestavond/Jubilarissenavond

 • Nieuwjaarsactie

  Nieuwjaarsactie

  Wil je 2020 sportief beginnen? Kom dan badmintonnnen bij BBC! Tot en met februari is iedereen van jong tot oud welkom om gratis te komen badmintonnen. Kom meespelen op woensdagavond, donderdagochtend, vrijdagavond of zaterdagochtend. Dus wil jij je familie/vrienden/vriendjes/vriendinnetjes laten kennismaken met badminton en gebruik maken van deze actie mail dan naar secretariaat@bbc77.nl Voor meer informatie over de speeldagen en tijden het kopje Vereniging --> Speeltijden

 • Uitslagen 12 januari

  Uitslagen 12 januari

  Uitslagen van zondag 12 januari:

  BC Trilan 3 - BBC 1 3-5
  BC Trilan 4 - BBC 2 4-4
  BC Rebeo 2 - BBC 3 3-5
  BC Trilan J2 - BBC5 4-4

 • Geslaagde nieuwjaarsactiviteit & borrel

  Geslaagde nieuwjaarsactiviteit & borrel

  Gisteren vond de nieuwjaarsactiviteit met aansluitend de nieuwjaarsborrel plaats. Het was voor de vereniging nu de tweede keer dat de nieuwjaarsborrel gekoppeld werd aan een activiteit en ook dit jaar was de opkomst groot. Ongeveer 50 leden namen er deel aan het mini-toernooi. Hier werden 4 rondes gespeeld waarbij er steeds koppels werden samengesteld uit de aanwezige jeugdleden, recreanten en selectie spelers. Door het mengen van alle spelers werden er leuke koppels gevormd en hierdoor wedstrijden gespeeld die op een normale speelavond niet (snel) gespeeld worden. Na het mini-toernooi was het tijd voor de nieuwjaarsborrel. Na een kort woordje van voorzitter Pascal werd er een toost uitgebracht op het nieuwe jaar en bleef het nog lang gezellig, Eric bedankt!

  Klik hier voor de foto's

 • Dubbeltoernooi 2020 🏸

  Dubbeltoernooi 2020 🏸

  Sinds 3 jaar organiseert BBC’77 het Dubbeltoernooi, dat elk jaar goed bezocht is en daarnaast ook erg gezellig! Dit jaar zal het toernooi plaatsvinden op zaterdag 21 maart. Op het toernooi zullen de onderdelen herendubbel, damesdubbel en gemengddubbel gespeeld worden in de categorieën 1, 4 en 6. Alle onderdelen in alle categorieën zullen, mits er voldoende inschrijvingen zijn, in een poulesysteem gespeeld worden.
  Het toernooi zal starten om 9.00 uur en zal tot ongeveer 20.00 uur duren. Het inschrijfgeld bedraagt 9 euro voor één onderdeel en 15 euro voor twee onderdelen. Inschrijven is mogelijk tot 7 maart, tenzij het maximaal aantal partijen eerder bereikt wordt. In alle categorieën wordt een 1e en 2e prijs uitgereikt.

  Kort samengevat:
  • Dubbeltoernooi op zaterdag 21 maart van 9.00 tot 20.00 uur
  • Categorie 1, 4 en 6
  • Onderdelen: Herendubbel, damesdubbel en gemengddubbel
  • Alle onderdelen in poulesysteem (mits voldoende inschrijvingen)
  • Inschrijven mogelijk tot 7 maart!

  Inschrijving opent zo snel als mogelijk. Save the date

 • Nieuwjaarsactiviteit + Nieuwjaarsborrel 🏸🥂🍻

  Nieuwjaarsactiviteit + Nieuwjaarsborrel 🏸🥂🍻

  Namens het bestuur willen wij jullie een gelukkig en sportief nieuwjaar wensen! Natuurlijk willen wij de start van het nieuwe jaar niet aan ons voorbij laten gaan. Daarom organiseert BBC op vrijdag 10 januari een
  Nieuwjaarsactiviteit, waarvoor wij alle leden (dus ook de jeugdleden van de zaterdagochtend) van harte willen uitnodigen. Deze activiteit bestaat uit een mini-badmintontoernooi, net zoals vorig jaar, waarbij
  badmintonspelers van verschillende niveaus aan elkaar gekoppeld worden. Bij elke wedstrijd wissel je van medespeler, dus je speelt in principe nooit met dezelfde persoon en ook nooit tegen dezelfde tegenstanders. De activiteit begint om 19.30 en duurt tot 21.00.

  Daarna zullen we met zijn allen gezellig gaan borrelen in Sportcafé Wijngracht 9, waarbij het eerste drankje op BBC is. Er zal een inschrijflijst op de nettenkar gelegd worden, waarop iedereen zich kan inschrijven.
  Natuurlijk kun je op de dag zelf ook nog besluiten om te komen, maar zo hebben wij een idee hoeveel mensen er ongeveer komen.We hopen dat iedereen net zoveel zin heeft als ons om 2020 goed te beginnen en hopen dan ook iedereen bij deze activiteit te zien!

 • Jaarkalender 2020

  Jaarkalender 2020

  Pak je agenda erbij en noteer alvast de volgende data!

  10 januari: Nieuwjaarsactiviteit + Nieuwjaarsborrel
  15 februari: Clubkampioenschappen jeugd
  16 februari: Clubkampioenschappen selectie + recreanten
  21 februari: Carnavalsavond
  21 maart: Dubbeltoernooi categorie 1/4/6
  10 april: Paasdropping
  24 - 27 april: Hut Hundseck

 • AVS JRC 2019

  AVS JRC 2019

  Afgelopen zaterdag vond het jaarlijkse AVS jeugdranglijsttoernooi plaats. Met 54 deelnemers en meer dan 100 wedstrijden was het druk en gezellig! Er waren wedstrijden in de categorieën onder 11, onder 13,
  onder 15 en onder 17. We hebben kunnen genieten van mooie en spannende wedstrijden en willen dan ook alle deelnemers bedanken voor het leuke toernooi. Hopelijk weer tot volgend jaar!

  Een aantal winnaars van eigen bodem
  JE 13: 2e Floris Janssen
  MD 13: 3/4e Veerle Hacking & Evie Philips
  JE 17: 3/4e Kian Smits
  JD 17: 3/4e Luc Frissen & Kian Smits
  JD 17: 3/4e Ben Faas & Luuk Godschalk

  Klik hier voor alle winnaars

 • Happy Holidays

  Happy Holidays

  BBC wenst alle leden, sponsoren en vrijwilligers fijne feestdagen en een gezond & sportief 2020!

 • AVS JRC 2019

  AVS JRC 2019

  Komende zaterdag, 21 december, zal het AVS Jeugd Ranglijst Circuit weer plaatsvinden in Sporthal Bocholtz. De eerste wedstrijden zullen om 9:00 uur s'ochtends beginnen en de laatste wedstrijden zullen naar verwachting rond 18:30 uur gespeeld worden. Bijna alle onderdelen worden in poule systeem gespeeld, daarna zullen de beste spelers van de poules strijden om de felbegeerde prijzen. Voor de actuele schema's en speeltijden zie de link http://badmintonnederland.toernooi.nl/sport/matches.aspx?id=ADF18198-77F3-4B56-86E3-D47745AD6143

 • Uitslagen 15 december

  Uitslagen 15 december

  Uitslagen van zondag 15 december:

  BBC 1 - SCC BC 1 2-6
  BBC 2 - SCC BC 2 4-4
  BBC 3 - SCC BC 4 8-0
  BBC 4 - Beek BCG J2 8-0
  BBC 5 - Trilan BC J3 6-2

 • Kom badmintonnen bij BBC!

  Kom badmintonnen bij BBC!

  Ben jij op zoek naar een (nieuwe) sport en lijkt badmintonnen jou wel wat? Kom gerust eens een kijkje nemen tijdens een van onze jeugdtrainingen!

  Er zijn drie jeugdtrainingen:
  Woensdag 18:30-19:45
  Vrijdag 18:30-19:45
  Zaterdag 10:00-12:00

  Begin je net met badminton? Dan leer je op zaterdag eerst de basis van de sport. De jeugdtrainers leren je de verschillende slagen en de regels van het spel. Wil je ook wedstrijden en toernooien gaan spelen? Op
  woensdag en vrijdag zijn er nog extra trainingen waar de slagtechnieken, opslag, spelpatronen enzovoort extra aan bod komen. Maar bovenal is het leuk en gezellig!

  Interesse of wil je meer info? Mail dan naar secretariaat@bbc77.nl

 • Uitslagen 08-12

  Uitslagen 08-12

  Uitslagen van zaterdag 7 & zondag 8 december:

  BC Roosterse 5 - BBC 1 2-6
  BC Olympia 4 - BBC 2 8-0 (Za)
  BC Victoria 1 - BBC 3 3-5
  BC Olympia J1 - BBC 4 6-2 (Za)
  BC Victoria J3 - BBC 5 6-2

 • Pieten op bezoek bij BBC!

  Pieten op bezoek bij BBC!

  Afgelopen zaterdag waren er twee pieten op bezoek bij BBC. Bijna alle kids waren aanwezig, dus het was lekker druk! De kinderen begonnen met een knallende warming up en probeerden ballonnen te laten knappen op een stoel. Daarna arriveerden de pieten in de sporthal en werden er verschillende spelletjes gespeeld. Door pictionary zijn enkele niet ontdekte tekentalenten naar boven gekomen en ook kwamen we erachter dat de pieten stiekem al wat badmintontraining hadden gehad in Spanje. De pieten hadden door de hele sporthal chocolademunten verstopt en dus werd de zoektocht naar het lekkers gestart! Op de gekste plekken werd er snoep gevonden! Uiteraard was er voor iedereen een cadeautje en natuurlijk pepernoten. Pieten bedankt voor jullie bezoek!

  Klik hier voor alle foto's

 • Competitie uitslagen 1 december

  Competitie uitslagen 1 december

  BC Veghel 1 – BBC 1 6-2
  BC Rally 1 – BBC 2 0-8
  BC Weert 4 – BBC 3 4-4
  BC Wik J2 – BBC 4 5-3

 • Pubquiz🌍🍻🍷🎬

  Pubquiz🌍🍻🍷🎬

  Gisteren vond de 1e BBC'77 pubquiz plaats in samenwerking met Sportcafé Wijngracht 09. In totaal waren er 11 teams die 11 verschillende rondes speelden, zoals bijvoorbeeld het herkennen van cabaratiers, filmposters en muziek, topografische vragen, het jaar 2019 en nog veel meer! Een geslaagde avond met uiteindelijk team Mischs Maschj als winnaars

  Klik hier voor alle foto's

 • Sinterklaas

  Sinterklaas

  Zaterdag is Sinterklaas met zijn Pieten aangekomen in Nederland. Afgelopen zondag is de intocht in Bocholtz geweest en uiteraard zal hij ook weer een bezoekje aan BBC brengen. Op zaterdag 30 november zullen 2 van zijn Pieten op de training langskomen met cadeautjes en lekker
  snoepgoed. Voor alle jeugdleden: zorg dat je erbij bent!

 • Competitie 17 november

  Competitie 17 november

  Aanstaande zondag 17 november spelen alle teams thuis in Sporthal Bocholtz. De wedstrijden beginnen om 10:00 uur.

  BBC 1 - BC Geldrop 1
  BBC 2 - BC Echt 1
  BBC 3 - BC Echt 4
  BBC 4 - BC Weert J1
  BBC 5 - BC Olympia J3

  Zondag worden er weer team foto's en groepsfoto's gemaakt dus voor alle spelers: wees optijd en zorg dat je haar goed zit!

 • AVS JRC 2019

  AVS JRC 2019

  Op zaterdag 21 december zal het AVS Jeugd Ranglijst Circuit weer plaatsvinden in Sporthal Bocholtz. Ook dit jaar zal het toernooi weer op éen dag gespeeld worden. Er kan ingeschreven worden in de leeftijdscategorieën: < 11 jaar, < 13 jaar, < 15 jaar, < 17 jaar en dit jaar voor het eerst ook < 19 jaar! Inschrijven kan via onderstaande link en is mogelijk tot en met 1 december. Tot dan!

  Klik hier om je in te schrijven voor het toernooi

 • Competitie 2 en 3 november

  Competitie 2 en 3 november

  Uitslagen van 2 en 3 november:
   

  't Veertje 1 - BBC 1 2-6
  BC Weert 67 1 - BBC 2 3-5
  Roosterse BC 6 - BBC 3 (Za) 5-3
  BC United J2 - BBC 5 4-4

 • Pubquiz

  Pubquiz

  Zaterdag 30 november is het zover: de pubquiz!
  Rond de klok van 19:30u zal de quiz beginnen, iedereen van 16 jaar of ouder is welkom dus neem je familie en/of vrienden mee! Je kunt je tot en met 23 november inschrijven in teams van maximaal zes personen. Per persoon vragen wij een kleine bijdrage van 2,50 euro, dan zorgen wij voor iets lekkers tijdens de quiz (drank en andere versnaperingen zijn voor eigen kosten) Aanmelden en betalen kan bij Sonja Steinbusch en Robin Vincken. Tot dan!

  aanvang 19:30u
  2.50 euro p.p
  aanmelden & betalen t/m 23 november bij Sonja of Robin
  presentator: dr Jens
  locatie: Sportcafé Wijngracht 9

 • Verassing tijdens de jeugdtraining

  Verassing tijdens de jeugdtraining

  Afgelopen zaterdag heeft onze jeugd een leuk presentje van de vereniging ontvangen! Elk jeugdlid kreeg een rugzakje met het BBC logo.
  Was jij zaterdag niet aanwezig? Dan krijg je het rugzakje komende weken van de trainers!

  Ben jij op zoek naar een (nieuwe) sportervaring? Competitief en sportief? Neem dan eens een kijkje op www.bbc77.nl of mail voor meer informatie naar secretariaat@bbc77.nl. Voor elk nieuw jeugdlid wacht er een mooi BBC rugzakje!

 • Bedankt

  Bedankt

  Onze vereniging heeft door de Rabobank ClubSupport een mooi bedrag in ontvangst mogen nemen.
  BBC´77 wil iedereen bedanken die tijdens de Rabobank ClubSupport zijn of haar stem heeft uitgebracht op onze vereniging!

 • Competitie 27-10

  Competitie 27-10

  Aanstaande zondag 27 oktober komt alleen BBC 5 in actie. In de sporthal van Fitland nemen ze het op tegen BC Wik J6. De wedstrijd begint om 10:00 uur.
  Op dit moment staat BBC 5 op de 5e plaats in een poule van 9 teams!

 • Agenda

  Agenda

  Pak je agenda erbij en noteer alvast deze datums!

  zaterdag 30 november - Pubquiz
  zaterdag 21 december - JRC toernooi
  vrijdag 10 januari - Nieuwjaarsactiviteit/borrel
  zaterdag 21 maart - Dubbeltoernooi (categorie 1, 4 & 6)

 • Competitie 06-10

  Competitie 06-10


  Uitslagen van zondag 6 oktober:

  BBC 1 - BC Trilan 3 6-2
  BBC 2 - BC Trilan 6-2
  BBC 3 - BC Rebeo 2 7-1
  BBC 5 - BC Trilan J2 2-6

 • Rabobank Clubsupport

  Rabobank Clubsupport

  Heb jij al gestemd? Tot en met 11 oktober kun jij je stem uitbrengen en zo BBC'77 steunen!
  Wij doen dit jaar mee aan de Rabobank ClubSupport! Elke stem is geld waard. Kunnen wij rekenen op die van jou? Met Clubsupport wil Rabobank clubs en verenigingen in de regio ondersteunen.
  Wij hopen door deel te nemen aan de ClubSupport een mooi bedrag te verzamelen. Met dit bedrag kunnen we weer leuke activiteiten organiseren of nieuwe materialen aanschaffen!

 • Competitie 29-09

  Competitie 29-09

  Dit weekend zeer wisselende uitslagen. Team 1 & 2 hadden het enorm lastig tegen BC SCC in Stein. Door de blessures van beiden heren van team 1 moesten Max en Martijn direct na hun eigen team wedstrijd
  door met de wedstrijden van team 1. Complimenten aan onze Martijn die normaal 6e divisie speelt en nu in de 3e divisie met 100% inzet de punten absoluut niet zomaar cadeau gaf en aan Max die maar liefst 6
  wedstrijden speelde deze zondag! Team 3 speelde weer solide partijen en ging er met 8-0 winst vandoor in Stein. Ook BBC 4 & 5 deden goede zaken in Beek en Landgraaf en keerden beiden met een 0-8 winst
  huiswaarts!

  Uitslagen:
  BC SCC 1 - BBC 1 8-0
  BC SCC 2 - BBC 2 7-1
  BC SCC 4 - BBC 3 0-8
  BCG Beek J2 - BBC 4 0-8
  BC Trilan J3 - BBC 5 0-8

 • Competitie 22-09

  Competitie 22-09

  Vandaag de tweede ronde van de competitie. Ook deze week speelden de teams thuis in Sporthal Bocholtz.

  Uitslagen:
  BBC 1 - Roosterse BC 5 7-1
  BBC 2 - BC Olympia 4 3-5
  BBC 3 - BC Victoria 5 5-3
  BBC 4 - BC Olympia J1 0-8
  BBC 5 - BC Victoria J3 2-6

 • Rabobank ClubSupport

  Rabobank ClubSupport

  Wij doen dit jaar mee aan de Rabobank ClubSupport! Elke stem is geld waard. Kunnen wij rekenen op die van jou? Met Clubsupport wil Rabobank clubs en verenigingen in de regio ondersteunen. Vanaf 27 september kun je stemmen op BBC. Ben je nog geen lid? Dan kun je via onderstaande link kosteloos een account aanvragen, dan kun je ook een stem uitbrengen!

  Wij hopen door deel te nemen aan de ClubSupport een mooi bedrag te verzamelen. Met dit bedrag kunnen we weer leuke activiteiten organiseren of nieuwe materialen aanschaffen!


  Klik hier om een account aan te maken

 • Competitie 15-09

  Competitie 15-09

  Zondag was eindelijk zover! De eerste wedstrijden van het seizoen 2019-2020 werden gespeeld in Sporthal Bocholtz. Het was gezellig druk in Sporthal Bocholtz met 4 thuis spelende teams.
  Alle teams gingen er met de winst van door, een zeer goede start voor BBC dus!

  BBC 1 - BC Veghel 1 5-3
  BBC 2 - BC Rally 8-0
  BBC 3 - BC Weert 4 5-3
  BBC 4 - BC Wik J2 5-3

  Klik hier voor de foto's

 • JRC Stein

  JRC Stein

  Vorig weekend namen Kian en Luuk deel aan het JRC toernooi in Stein. De heren speelden onder 17 en wisten dat het een zware strijd zou worden. Kian en Luuk speelden beiden mooie
  rally‘s en gingen er 200%
  voor! Kian kwam door in de poule en verloor helaas zijn kwartfinale. Kian en Luuk speelden samen drie dubbels, waarbij ze ontzettend hard gevochten hebben en het vaak ontzettend
  spannend maakten. Moe maar voldaan keerden ze op zondag richting huis. De trainers zijn trots!!

 • Zommertref

  Zommertref

  Afgelopen zondag  was BBC '77 actief als vereniging op de Zommertref in Bocholtz, het was een sfeervolle en goed bezochte markt wat zich onder andere weerspiegelde in de deelnames van onze challenges.
  Helaas was het overspelen door de wind bijna onmogelijk. De goede sfeer bij de BBC '77-stand werd onder andere verzorgd door de muziek van ons eigen lid Martijn Vincken beter bekend als Martin Feller.
  De badmintonvereniging wil iedereen bedanken die tijd heeft genomen om mee te doen aan onze challenges en natuurlijk ook alle vrijwilligers.

  De challenges leverden natuurlijk ook winnaars op!
  Voor de winnaars wacht een 10-rittenkaart van BBC'77, dit staat gelijk aan 10 sportieve en gezellige avonden of ochtenden badmintonnen in Sporthal Bocholtz. Er wordt zo snel mogelijk contact opgenomen met winnaars!

  Winnaars
  Guess-the-shuttles-challenge: Georg Doerenkamp
  Shuttle-darten: Loek Pluymaekers
  Overspelen: Milan Ruwette & Joep Degens

   

 • Kom kennismaken met BBC!🏸

  Kom kennismaken met BBC!🏸

  De vakantie is voorbij en de scholen zijn weer begonnen! Ben je opzoek naar een nieuwe sportieve uitdaging en wil je de snelste racketsport gaan spelen? Dan is badmintonnen bij BBC'77 misschien iets voor jou! Bij BBC’77 is er voor jong en oud genoeg keuze om op verschillende dagen en tijden te komen badmintonnen. Verder is er ook de mogelijkheid om beginnerstraining te volgen en buiten alleen het badmintonnen worden er ook elk kwartaal leuke activiteiten georganiseerd. Wil je meer informatie, een keertje meespelen of je aanmelden stuur dan een email naar secretariaat@bbc77.nl
   

 • Start seizoen 2019-2020

  Start seizoen 2019-2020

  De vakantie is nog niet voorbij, maar de sporthal is weer geopend! Vorige week zijn de trainingen van zowel de jeugd als de selectie weer begonnen. Ook de recreanten kunnen weer badmintonnen. De spelersgroep wordt klaargestoomd voor het nieuwe seizoen. Dit seizoen zal BBC met 5 teams deelnemen aan de competitie. BBC 1 zal ook dit jaar weer 3e divisie spelen en ook BBC 2 blijft in de 4e divisie. Beide teams spelen in dezelfde klasse als vorig jaar. BBC 3 start in de 6e divisie. Dit team is nieuw ingestroomd, aangezien dit vorig jaar een herenteam was. De beide jeugdteams BBC 4 en BBC 5 spelen allebei een leeftijdscategorie hoger dan vorig jaar.

  BBC 1: 3e divisie
  BBC 2: 4e divisie
  BBC 3: 6e divisie
  BBC 4: <17 jaar
  BBC 5: <13 jaar

  We hopen er met z'n allen een leuk en sportief seizoen van te maken!
  Klik hier voor het concept competitieschema.

 • Rabobank ClubSupport

  Rabobank ClubSupport

  Wij doen dit jaar mee aan de Rabobank ClubSupport! Elke stem is geld waard. Kunnen wij rekenen op die van jou? Met Clubsupport wil Rabobank clubs en verenigingen in de regio ondersteunen. Vanaf 27 september kun je stemmen op BBC. Ben je nog geen lid? Klik hier om kosteloos een account aan te vragen, dan kun je ook een stem uitbrengen!

  Wij hopen door deel te nemen aan de ClubSupport een mooi bedrag te verzamelen. Met dit bedrag kunnen we weer leuke activiteiten organiseren of nieuwe materialen aanschaffen
   

 • Opbrengst collecte

  Opbrengst collecte

  In juni heeft BBC in Bocholtz gecollecteerd voor het Oranje Fonds. De eindstand is bekend en in totaal is er 1080,00 euro opgehaald! Als club zijn wij hier natuurlijk trots op. Een deel van de collecte is voor onze vereniging zelf. Hierdoor kunnen we weer veel nieuwe activiteiten organiseren of investeren in materiële zaken.

  Nog een speciaal woord van dank aan alle vrijwilligers die n geholpen hebben. Bedankt voor jullie inzet!

 • Zommertreff

  Zommertreff

  Op zondag 1 september wordt de jaarlijkse Zommertreff georganiseerd in Bocholtz. Lokale (sport)verenigingen en ondernemers werken samen om een gezellige markt te organiseren voor alle leeftijden. Wij als BBC
  gaan ook deelnemen aan deze Zomertreff. Wij willen de badmintonsport en onze vereniging promoten door middel van een badminton opstelling buiten. Ook willen we tijdens deze markt onze nieuwe flyers uitdelen
  en wat kleine activiteiten/spelletjes organiseren. De markt zal ongeveer van 10:00-17:00u duren.

  Wil jij ons helpen om BBC te promoten? Meld je dan voor 25 augustus aan via secretariaat@bbc77.nl

  PS. Kun je eventueel maar een paar uurtjes of dagdeel? Geen probleem alle hulp is welkom!
  PPS. Heb je nog leuke ideeën voor activiteiten of spelletjes? Laat dit dan zeker even weten!

 • Herinnering: nabestellen clubkleding

  Herinnering: nabestellen clubkleding

  Wil je nog een shirtje, rokje, broek of trainingsjasje bestellen wacht dan niet te lang! De kleding kan besteld worden bij Laureen Steinbusch (l.steinbusch@live.nl) tot en met 8 juli. Vermeld in de email alle gegevens zoals naam, achternaam, telefoonnummer, aantal polo's/broekjes/rokjes eventueel junior en uiteraard de maat. Na 8 juli kunnen wij niet garanderen dat de kleding tijdig geleverd wordt. Iedereen zowel selectie, recreanten en jeugd is van harte uitgenodigd om te bestellen!

  De junior kleding is beschikbaar in de maten 8-10-12-14 jaar en de senioren kleding heren XS t/m XXXL en dames XS t/m XXL.

 • Familietoernooi

  Familietoernooi

  Afgelopen zondag vond de seizoensafsluiting plaats in de vorm van een familietoernooi. Het toernooi ging om 10:00 uur van start met de eerste wedstrijden. Maar liefst 22 koppels namen deel aan het toernooi verdeeld over verschillende poules die waren samengesteld aan de hand van leeftijd en badmintonervaring. De ouders, broertjes, zusjes of vrienden die kwamen badmintonnen kregen natuurlijk hulp van de BBC-ers met het leren van de eerste kneepjes van het spel en de belangrijkste regels. Rond de klok van 13:30 uur waren alle wedstrijden gespeeld en was het tijd voor een welverdiende lunch! Samen werden er nog broodjes en soep gegeten in Sportcafé Wijngracht 9.

  Klik hier voor de foto's

 • Cursus baantrainer

  Cursus baantrainer

  Afgelopen vrijdag heeft ook Cassey de cursus baantrainer van Badminton Nederland afgerond. Na het geven van een praktijkles werd het certificaat overhandigd door Alex Timmerman.
  Jeugdtrainers Relinde, Demi en Cassey hebben nu alle drie de cursus afgerond. BBC heeft nu weer drie gecertificeerde jeugdtrainers!

 • Zomervakantie

  Zomervakantie

  Zoals elk jaar is Sporthal Bocholtz 4 weken dicht tijdens de schoolvakantie. Dit jaar is de sporthal van maandag 8 juli t/m 4 augustus gesloten. Daarna kan er weer volop gebadmintond worden en zullen de voorbereidingen voor het competitieseizoen 2019-2020 verder gaan.
  BBC wenst alle leden een fijne zomervakantie!

 • Eurode Cup 2019

  Eurode Cup 2019

  Afgelopen weekend namen Martijn en Kian deel aan de Eurode Cup Lions Edition in Herzogenrath. Kian dubbelde samen met Martijn in categorie C. Ze verloren alleen van de heren van BC Victoria en eindigden daarmee op de 2e plaats in het mannendubbel!

  Martijn speelde ook nog gemengddubbel en single in categorie C. In de single eindigde hij op de 3e plaats en in het gemengddubbel met Vera Sevriens (BC Victoria) werd hij 1e.

  Gefeliciteerd heren!

 • Collecte Oranje Fonds

  Collecte Oranje Fonds

  Gisteren zijn deze toppers gestart met de collecte voor het Oranje Fonds. De rest van de week kunt u ons nog aan uw deur verwachten. Het Oranje Fonds steunt projecten zoals NL Doet, Burendag en Maatje gezocht. Maatje gezocht is initiatief om vrijwilligers te koppelen aan iemand die extra hulp kan gebruiken.

 • Familietoernooi

  Familietoernooi

  Vraag je mama/papa/vriend/vriendin/oom/tante/broertje/zusje of ze zondag 23 juni al in hun agenda genoteerd hebben, want iedereen is welkom om deel te nemen aan het familietoernooi! Je kunt je opgeven in tweetallen voor deze activiteit, maar alleen inschrijven is ook mogelijk dan koppelt de organisatie je aan een partner. Om de partijen zo spannend en leuk mogelijk te houden, zal er zoveel mogelijk geprobeerd worden om poules te maken naar leeftijd en sterkte. Geef dus ook even aan of je partner al badmintonervaring heeft. Het toernooi begint om 10:00 uur. Na afloop van het toernooi wordt er samen gegeten in Sportcafé Wijngracht 9, voor iedereen is er soep met een broodje. De kosten hiervoor bedragen 5 euro. Als je niet deelneemt aan het toernooi is het uiteraard mogelijk om mee te lunchen. Inschrijven voor het familietoernooi en de lunch kan door te mailen naar secretariaat@bbc77.nl, geef dan onderstaande informatie door. Aanmelden en betalen kan tot 19 juni bij Eline Steinbusch. Tot dan!

  Naam:…… Leeftijd:….. Badmintonervaring: ja/nee

  Partner:…… Leeftijd:……. Badmintonervaring: ja/nee

  Wanneer: 23-06-2019
  Hoelaat: 10:00u (wedstrijden tot maximaal 14:00u)
  Aansluitend: lunch @ Sportcafé Wijngracht 9
  Kosten: 5 euro
  Aanmelden via: secretariaat@bbc77.nl

  Lees meer
 • Pinksterweekend toernooien🏆

  Pinksterweekend toernooien🏆

  JRC toernooi Roermond
  Afgelopen weekend nam Kian Smits deel aan het JRC toernooi in Roermond. Kian speelde de single zowel U15 als U17 en speelde ontzettend goed!
  U15 haalde hij dan ook de halve finale die hij helaas verloor. Hiermee is Kian op de 4e plaats geëindigd!

  Eind-Best toernooi
  Zaterdag namen Kevin en Martijn deel aan het Eind-Best toernooi. Allebei speelden ze de single in categorie 6, maar helaas verloren ze beiden hun partijen.
  Samen speelden ze de herendubbel ook in categorie 6. De eerste dubbel wonnen ze met 21-15 en 21-18. De tweede dubbel was een walkover voor de heren dus waren ze door naar de halve finale.
  Helaas werd deze halve finale verloren met 21-18 en 21-13. Hiermee eindigden Kevin en Martijn op de 3e/4e plek!

 • Lilian Kobben naar de SudirmanCup 2019

  Lilian Kobben naar de SudirmanCup 2019

  Eind februari 2019 werd bekend dat ik was uitgenodigd door de BWF (Badminton World Federation) om als lijnrechter te fungeren tijdens de Sudirman Cup 2019, gehouden in Nanning, China.De Sudirman Cup zijn de 2 jaarlijkse Wereldkampioenschappen voor gemengde landenteams. Tijdens dit toernooi worden een mannendubbel, vrouwendubbel, mannenenkel, vrouwenenkel en een gemengddubbel gespeeld.

  Diverse grootmachten op badmintongebied zoals China, Japan, Korea, Thailand, Indonesië en uit Europa, Denemarken en Engeland Spelend in groep 1, strijden om de beker. Andere landen van een iets minder niveau zoals Frankrijk, Canada, Duitsland, en ook Nederland spelen om de hoogst mogelijke plaats in de groep 2. Nederland is na zege tegen Duitsland geëindigd op de derde plek in groep 2 (plaats 15). De finale werd gespeeld tussen China en Japan, waarbij China na een geweldige finale de Cup met 3 – 0 won.
  Na een lange reis van in totaal 18 uur aangekomen in Nanning, stonden de vrijwilligers op het vliegveld klaar om ons naar het hotel te brengen. Daarna meteen naar de sporthal om onze kleding voor het toernooi op te halen en de eerste briefing bij te wonen. Terug naar het hotel en meteen naar bed.

  Tijdens dit toernooi waren 10 BWF lijnrechters aanwezig. Deze kwamen uit Bangladesh, India, Australië, Korea, Maleisië, Botswana, de Verenigde Staten, Zwitserland, Duitsland en ik uit Nederland. De rest van de lijnrechters kwamen uit het gastland China.
  De volgende dag begon het toernooi, dat duurde van zondag 19 mei t/m zondag 26 mei. Wat heb ik genoten van de geweldige wedstrijden. Wat een sfeer in deze sporthal. Niet te vergelijken met andere toernooien waar ik ben geweest. Zoveel toeschouwers heb ik nog nooit ergens gezien. Wat een enthousiasme voor de badminton, zelfs als China niet speelde.

  Hoe vriendelijk de Chinezen voor ons waren, ze hadden altijd een glimlach op hun gezicht. Telkens vragen of ze wat voor ons konden doen. Ik voelde mij zo welkom! Een klein voorbeeld hoe wij westerlingen worden gezien door de lokale bevolking. Mijn Duitse collega en ik liepen op een dag door de hal en werden aangesproken door een tiental kinderen. Ze vroegen ons in het Engels of ze onze handtekening konden hebben. Mijn collega zei “wij zijn niet beroemd , wij zijn maar lijnrechters. Maar de kinderen zeiden dat ze dat wisten en dat wij wel beroemd waren. Dus hebben wij onze naam maar gezet op een T-shirt, programmaboekje en schrift. Daarna nog met ze allen op de foto.

  Na een geweldige, fantastische week was het op maandagavond weer tijd om naar huis te reizen. Weer 18 uur onderweg van Nanning naar Bocholtz. Blij weer thuis te zijn bij mijn familie, maar wel een bijzondere ervaring rijker.

 • Feestavond

  Feestavond

  Zaterdag vond de feestavond met als thema Spring Break plaats. Het café was geheel zomers aangekleed met palmbomen, parasols en strandstoelen en bij aankomst was er voor iedereen een lekkere cocktail. Ook het eten was geheel in stijl, want wat is nog meer zomers dan BBQ-en! Onder het genot van de zomerse deuntjes van Martijn aka Martin Feller ging de avond goed van start! Na de heerlijke BBQ werd onze 40-jarige jubilaris Jacques Steinbusch gehuldigd. Na een kleine receptie werden ook de trainers en jeugdtrainers Bram, Bart, Demi, Cassey en Relinde bedankt voor hun inspanningen afgelopen jaar. Ook voor Robin was er een bedankje. Het afgelopen jaar heeft Robin onnoemelijk veel flyers, posters en afbeeldingen gemaakt voor evenementen, facebook en de site van BBC. Als vereniging en bestuur zijn wij enorm blij met alle vrijwilligers die zich op veel verschillende fronten inzetten. Variërend van het bemannen van de wedstrijdtafel, organiseren van activiteiten, training geven, toernooiorganisatie en fysiotherapeutische ondersteuning. Bedankt!

 • Keep Fit toernooi

  Keep Fit toernooi

  Afgelopen zaterdag namen 13 BBC'ers deel aan het dubbel & mixtoernooi van BC Keep Fit in Gulpen. In categorie 6 speelden Cassey, Maike, Kevin, Martijn, Aron en Kian en in categorie 4 Femke, Renee, Laureen, Bram, Mathijs, Robert en Bart. Na een lange dag van 9:00 uur s'ochtends tot 21:00 uur s'avonds waar sommigen zelfs 10 partijen hebben gespeeld zijn de volgende resultaten behaald:

  HD 2
  3e plaats : Bram & Jovi Nieman (Roosterse BC)

  GD 4
  1e: Femke Hamers & Bram 
  3e/4e: Laureen Steinbusch & Bart Hamers

  DD 4
  2e: Femke Hamers & Renee Eussen-Frissen
  3e/4e Laureen Steinbusch & Nathalie Cremers-Scholtes (BC Trilan)

  DD 6
  3e/4e Cassey Lauvenberg & Maike Doerenkamp

  Klik hier voor alle winnaars en gespeelde wedstrijden
   

 • Jacques Steinbusch 40 jaar lid

  Jacques Steinbusch 40 jaar lid

  Tijdens de feest- en jubilarissenavond van de Bocholtze Badminton Club'77 zal een bijzonder lid in de bloemetjes gezet worden voor zijn vele verdiensten gedurende zijn lidmaatschap van de vereniging.
  Jacques Steinbusch viert op deze dag dat hij 40 jaar geleden lid werd van de vereniging. Actief op de baan vormde BBC de basis voor zijn latere gezinsleven. Immers viel zijn oog al snel op Sonja die kwam spelen
  bij BBC. Meer dan 25 jaren later zijn niet alleen Jacques, Sonja, maar ook de kinderen Eline en Laureen lid van BBC en deze laatsten zijn daarbij ook actief als bestuurslid. Jacques zelf maakt al meer dan 35 jaar deel
  uit van de het bestuur van BBC. Vele jaren is Jacques de eindverantwoordelijke geweest voor de toernooien die BBC organiseert. Sinds vorig jaar promoveerde Jacques nog naar een DB functie als penningmeester.

  Buiten het feit dat Jacques steeds zeer actief is geweest als bestuurslid; ook daar buiten was en is een vraag om hulp bij Jacques nooit aan dovemansoren gericht. Of het nu de medewerking aan de
  verenigingskampen is, het bouwen van een carnavalswagen of gewoon een goede raad: Jacques is erbij.Vanaf de aanvangstijd is Jacques namens BBC actief geweest in de vele financiële commissies
  van jubileumfeesttenten die in ons dorp door de jaren de revue gepasseerd hebben. Ook de bar bemanning tijdens deze evenementen doet nooit tevergeefs een beroep op hem.

  Voor badminton in het algemeen is Jacques verder ook van onschatbare waarde gebleken: vele jaren reisde hij met andere BBC-ers Jo, Netty Ernes en René Suylen door het hele land om als scheidsrechter actief
  te zijn. Daarnaast heeft hij vele (jeugd)toernooien georganiseerd en geregeld. Hiervoor heeft Jacques een oorkonde van de Nederlandse Badminton Bond ontvangen. Onvergetelijk zijn verder de uitstapjes als de jaarlijkse skireis naar Hundseck en de uitwisselingen met de Bulgaarse Badminton vereniging waarbij Jacques steeds een vooruitstrevende rol gespeeld heeft. Al met al een verenigingsduizendpoot waarvan in dit stukje waarschijnlijk nog niet de helft van alle activiteiten genoemd staat: Met recht al 15 jaar lang erelid van onze prachtige vereniging!

 • Nabestellen clubkleding FZ Forza

  Nabestellen clubkleding FZ Forza

  In 2017 is er gekozen voor een kledinglijn van FZ Forza. Deze zullen wij nog een seizoen dragen, dus is er de mogelijkheid om de kleding te bestellen.

  Er zal geen pas-kleding beschikbaar zijn omdat na inventarisatie werd vastgesteld dat het slechts enkele leden zal betreffen. We vragen daarom iedereen die kleding wil bestellen om onderling de kleding te
  passen.
  Mocht dit problemen opleveren neem dat contact met mij op en dan zullen we naar een oplossing zoeken. Verwacht wordt dat dezelfde prijzen gehanteerd kunnen worden, dit ligt echter in handen van FZ Forza
  en
  kunnen wij niet garanderen. Mocht er een prijsverschil zijn dan zal iedereen die besteld heeft hiervan op de hoogte gebracht worden.

  De kleding kan besteld worden bij Laureen Steinbusch (l.steinbusch@live.nl) tot en met 8 juli. Vermeld in de email alle gegevens zoals naam, achternaam, telefoonnummer, aantal polo's/broekjes/rokjes eventueel
  junior en uiteraard de maat. Na 8 juli kunnen wij niet garanderen dat de kleding tijdig geleverd wordt. Iedereen zowel selectie, recreanten en jeugd is van harte uitgenodigd om te bestellen!

  De junior kleding is beschikbaar in de maten 8-10-12-14 jaar en de senioren kleding heren XS t/m XXXL en dames XS t/m XXL. Dit geldt voor zowel polo's als broekjes, rokjes en trainingspak.

  Lees meer
 • Collecte Oranje Fonds

  Collecte Oranje Fonds

  Dit jaar zal BBC de jaarlijkse collecte voor het Oranje Fonds doen. Deze collecte vindt plaats in de week van 11 t/m 15 juni. De opbrengst van de collecte gaat naar sociale projecten in de provincie en een deel zal voor onze vereniging zijn. Wij als vereniging hebben gekozen om het collectegebied Bocholtz voor onze rekening te nemen en hopen op jullie hulp! Wil je het Oranje Fonds en onze vereniging helpen en mee collecteren, stuur dan een email naar hamers.steinbusch@gmail.com. Geef verder aan welke avond(en) je beschikbaar bent, de beschikbare avonden staan hieronder. Aan de hand van de aanmeldingen willen we een indeling maken, vele handen maken licht werk en collecteren is natuurlijk gezelliger met z'n tweeën! Heb je vragen over de collecte, neem dan contact op met Bart Hamers (0625068667).

  - dinsdag 11 juni 18:30u
  - donderdag 13 juni 18:30u
  - zaterdag 15 juni 10:00u

 • Feestavond

  Feestavond

  Zaterdag 11 mei vind de jaarlijkse feestavond van BBC plaats. Deze zal beginnen om 19.30 in café Wijngracht 9. Deze feestavond is voor alle leden van BBC, zowel jong als oud! Iedereen is van harte uitgenodigd. Ook deze keer zal onze eigen Martijn Vincken aka Martin Feller ons voorzien van de beste muziek. Meld je aan bij een van de bestuursleden i.v.m de BBQ. Tot dan!

 • Paasspeurtocht

  Paasspeurtocht

  Afgelopen vrijdag vond de paasspeurtocht plaats. Zeven groepen vertrokken vanuit Sport & Leisure Café Wijngracht 9 richting Simpelveld via de Butler Academy en de Waalbroek. Onderweg waren er drie posten. Op deze posten was het tijd voor een spelletje en wat te eten en te drinken. Bij aankomst in het café was er een broodje worst voor iedereen. Na het tellen van alle punten was het tijd voor de prijsuitreiking. Volgend jaar zijn Rianne, Bart S, Ronny, Mathijs en Roman de gelukkigen die de speurtocht mogen uitzetten!

  Klik hier voor de foto's

  BBC'77 wenst iedereen fijne Paasdagen!

 • Paasdropping

  Paasdropping

  Vergeet je niet aan te melden voor de paasdropping op vrijdag 19 april! Er wordt op vrijdagavond verzameld in Sportcafé Wijngracht 9, om 19.00 uur. Hierna zullen de eerste groepen vertrekken. Alle leden van BBC'77 kunnen deelnemen en mogen hun familie, vrienden en kennissen meenemen. De avond zelf kan men zich nog aanmelden. Het weer ziet er veelbelovend uit tot vrijdag!

 • Dubbeltoernooi

  Dubbeltoernooi

  Afgelopen zaterdag vond alweer de derde editie van het dubbeltoernooi plaats. Dit jaar waren er ongeveer 75 spelers verdeeld over de categorieën 2,4 en 6. Het toernooi eindigde rond de klok van 19:00 uur met de prijsuitreiking in Sportcafé Wijngracht 9. Ook enkele BBC’ers vielen in de prijzen:

  DD 4: 2e plaats Demi Martens & Femke Hamers
  HD 6: 1e plaats Ramon Niese (met Liegene la Fontaine)
  DD 6: 1e plaats Kelly Theunissen (met Yvette Cuijpers)
  DD 6: 2e plaats Maike Doerenkamp (met Ankie Lonussen)

  Klik hier voor de foto's

 • Cursus baantrainer

  Cursus baantrainer

  Vandaag hebben Relinde en Demi het certificaat van de cursus baantrainer behaald. Hiermee hebben ze beiden het laatste onderdeel afgerond, namelijk het praktijkbezoek van een coach van Badminton Nederland. Gefeliciteerd dames! Ook Cassey zal als ze weer in Nederland is het
  laatste deel van de cursus gaan afronden. Dan heeft BBC weer drie officieel gecertificeerde trainers!

 • Paasdropping

  Paasdropping

  Op goede vrijdag vindt de jaarlijkse paasdropping plaats. Ook dit jaar hebben de organisatoren goed hun best gedaan om voor jullie een leuke speurtocht uit te zetten.

  Er wordt op vrijdagavond verzameld in Sportcafé Wijngracht 9, om 19.00 uur. Hierna zullen de eerste groepen vertrekken. Alle leden van BBC'77 kunnen deelnemen en mogen hun familie, vrienden en kennissen meenemen. Vantevoren aanmelden kan via het formulier op de
  nettenkar. De avond zelf kan men zich ook nog aanmelden maar i.v.m inventariseren van het eten wordt vooraf aanmelden gewaardeerd. Klik hier voor de fllyer.

 • LJK 2019

  LJK 2019

  Een aantal enthousiaste kinderen hebben afgelopen weekend op de Limburgse Jeugd Kampioenschappen in Roermond hun uiterste best gedaan en veel leuke wedstrijden gespeeld. Met de kennis dat een aantal voor de eerste keer in een hogere leeftijdscategorie moesten spelen, werden hele goede prestaties geleverd. Al met al was het een gezellig weekend met veel spannende partijen, waarbij Sem 3e werd in de categorie U11 jaar!

 • NL doet

  NL doet

  Het Oranje Fonds organiseert op 15 en 16 maart weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Ook dit jaar gaat BBC aan de slag met verschillende klussen.
  Dit jaar staat er op de kluslijst het opknappen van de telborden, het inventariseren van de kasten in de berging en het maken van nieuwe telklappers en nieuwe baancijfers. Zaterdag 16 maart zal er vanaf 10:00 uur in Sporthal Bocholtz gewerkt worden aan de verschillende klussen!

 • Algemene Leden Vergadering

  Algemene Leden Vergadering

  Donderdag 21 maart vindt de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering plaats. Wij willen iedereen van harte uitnodigen om de belangrijke zaken van onze vereniging te bespreken. De vergadering begint om 20:00 uur in Sportcafé Wijngracht 09. Graag tot dan!

 • Einde competitie🏸

  Einde competitie🏸

  Inmiddels is de competitie 2018/2019 afgelopen. Alle wedstrijden zijn gespeeld en over het algemeen heeft BBC goede prestaties geleverd. Hieronder de eindstand van de vijf teams die dit jaar deelnamen aan de competitie. Komende tijd zullen er weer veel toernooien plaatsvinden,
  daarna zal de focus liggen op de voorbereiding voor het volgende seizoen!

  BBC 1 3e divisie: 4e plaats in poule van 8
  BBC 2 4e divisie: 5e plaats in poule van 8
  BBC 3 herencompetitie: 4e plaats in poule van 8
  BBC 4 jeugd 15 jaar: 2e plaats in poule van 7
  BBC 5 jeugd 11 jaar: 4e plaats in poule van 9

 • Competitie week 15

  Competitie week 15

  Vandaag werden de allerlaatste wedstrijden van het seizoen 2018-2019 gespeeld in Sporthal Bocholtz. Het herenteam speelde tegen Trilan en het jeugdteam tegen Roermond.

  Uitslagen:
  BBC 3 - BC Trilan 7 6-2
  BBC 5 - BC Roermond 3 4-4

 • Clubkampioenschappen

  Clubkampioenschappen

  Dit weekend vonden de jaarlijkse clubkampioenschappen plaats. Op zaterdag voor de jeugd en op zondag voor de selectie en de recreanten. De jeugd werd verdeeld over drie poules: jeugd recreatief, jeugd 1 en jeugd 2.
  De hele zaterdagochtend werden er wedstrijden gespeeld onder begeleiding van trainers Demi, Relinde en Martijn. De tribune was goed gevuld met mama's en papa's en ook broertjes en zusjes kwamen supporteren! Er werden veel spannende partijen gespeeld en soms was het
  verschil maar zeer klein. Uiteindelijk werd Brenna clubkampioen in de poule jeugd recreatief. Joep kroonde zich tot clubkampioen van jeugd 2 en Kian werd clubkampioen bij jeugd 1. Alle deelnemers kregen een oorkonde en daarna was het tijd voor een groepsfoto

  Foto's Jeugd klik hier

  Op zondag was het aan de selectie en de recreanten om hun beste beentje voor te zetten. De selectie speelde gemengdubbels en alle zeven heren speelden met de zes dames die deelnamen. Het lot bepaalde welke koppels tegen elkaar moesten spelen. Iedereen speelde zes
  wedstrijden altijd met een andere partner en een andere tegenstander. Bij de dames ging Renee er met de overwinning vandoor en bij de heren werd Bram clubkampioen. Tegelijk met de selectie speelden ook de recreanten. Ze speelden in vaste koppels eerst in een poule en
  daarna nog de finale poule enzovoort. Ook hier werden veel leuke en spannende partijen gespeeld! De nieuwe clubkampioenen werden uiteindelijk Gonnie en Marcel.

  Foto's Senioren & Recreanten klik hier

  Alle clubkampioenen gefeliciteerd!

  Jeugd 1: Kian Smits
  Jeugd 2: Joep Spelthaen
  Jeugd recreatief: Brenna Sijben
  Selectie dames: Renee Eussen-Frissen
  Selectie heren: Bram
  Recreanten: Gonnie Vroomen en Marcel Palmen

 • Uitslagen competitie week 14

  Uitslagen competitie week 14

  BBC 1 - Roosterse BC 4 0-8
  BBC 2 - BC Echt 1 1-7
  BBC 3 – BC Brunssum 2 2-6 (inhaalwedstrijd)
  BBC 3 - BCG Beek 1 8-0
  BBC 5 - BCG Beek 5 6-2

  Afsluiting competitie
  Voor de meeste teams was dit de laatste competitiewedstrijd. Zoals eigenlijk elk jaar, het wordt al bijna een traditie, werd het seizoen afgesloten met wokken in Margraten. Ongeveer 50 BBC-ers hebben hier een avond lekker gegeten en gedronken. Volgende week zullen de
  clubkampioenschappen plaatsvinden. Op zaterdag voor de jeugd en op zondag voor de selectie en de recreanten. Op zaterdag wordt er gespeeld van 10:00u tot 13:00u en zondags van 9:00u tot 14:00u. Kom je ze aanmoedigen?

 • Competitie week 14

  Competitie week 14

  Komend weekend alweer de laatste wedstrijden voor BBC 1 en BBC 2! Voor BBC 3 en BBC 5 is dit de voorlaatste wedstrijd. Ze moeten beiden hierna nog één keer in actie komen.Voor BBC 4 is de competitie afgelopen, het seizoen 2018-2019 zit er voor hun op. In de poule jeugd
  onder 15 jaar zijn ze als tweede geëindigd, een super prestatie van Noah, Luc, Ben, Luuk en Kian!

  Aanstaande zondag wordt er thuis in Sporthal Bocholtz gespeeld. De wedstrijden zullen om 10:00 uur beginnen.

  BBC 1 - Roosterse BC 4
  BBC 2 - BC Echt 1
  BBC 3 - BCG Beek 1
  BBC 5 - BCG Beek 5

 • Carnavalsavond

  Carnavalsavond

  Op vrijdag 1 maart zal traditiegetrouw de carnavalsavond plaatsvinden in samenwerking met H.V Olympia, de supportersclub van Sportclub´25 en met leisure & sport café Wijngracht 9 waar de carnavalsavond plaatsvindt. Om 20:11 uur zal de avond starten met DJ Flügel. Daarna
  komen de Geitenfokkers o.a Bocheser Sjlaager arena zingen en zal ook FEM optreden. De avond wordt afgesloten door niemand minder dan Fabrizio! Daarna zal DJ Flügel het feest tot in de late uurtjes laten doorgaan. Tot dan!

  Wanneer: vrijdag 1 maart
  Wat: Carnavalsavond BBC´77, HV Olympia en Sportclub´25
  Waar: leisure & sportcafe Wijngracht 9
  Hoelaat: vanaf 20:11 uur

 • Competitie week 13

  Competitie week 13

  Uitslagen van het weekend van 26 en 27 januari:

  BBC 1- BCH 2: 4-4
  BBC 2 – BC Rally 1: 4-4
  BBC 3- BC Wik 2: 8-0
  BBC 4 – BCG Beek 3: 7-1
  BBC 5- BC Wik 7: 6-2

 • Uitslagen competitie

  Uitslagen competitie

  Uitslagen van het weekend van 19 en 20 januari:

  BC Trilan 3 - BBC 1: 3-5
  BC Trilan 4 - BBC 2: 4-4
  BCM 4- BBC 4: 0-8

 • We gaan weer op kamp!

  We gaan weer op kamp!

  De voorbereiding voor het kamp zijn in volle gang! In het weekend van 12/13/14 april
  zullen we weer afreizen naar Kampidoe in Leopoldsburg (BE). Jeugd, recreant of selectie iedereen mag mee!

  Het hele weekend zullen er verschillende activiteiten en spellen gedaan voor jong en oud. Het kamp zal op
  vrijdag 12 april rond 18:00 uur beginnen en zondag 14 april rond 14:00 uur eindigen. De kosten voor het
  kamp zijn nog niet helemaal bekend, maar deze zullen onder 50 euro blijven! Bij aanmelding vragen we een
  aanbetaling van 20 euro! Het resterende bedrag wordt later betaald. Aanmelden kan tot en met 22 februari.
  Daarna zal er een brief met meer informatie volgen en wordt het resterende bedrag betaald. De briefjes zullen de week uitgedeeld worden, vul het strookje in en lever dit samen met de 20 euro in bij Laureen en of Eline Steinbusch.

 • Aangepaste speelmogelijheden

  Aangepaste speelmogelijheden

  Vrijdag 18-01 zijn er i.v.m het opbouwen van een turntoernooi maar 4 banen beschikbaar om te badmintonnen. Er zal geen senioren training zijn en let op: er kan maar tot 22:30 uur gebadmintond worden!

 • Nieuwjaaractiviteit/borrel

  Nieuwjaaractiviteit/borrel

  Afgelopen vrijdag vond de nieuwjaarsactiviteit met aansluitend de nieuwjaarsborrel plaats. Met 40 spelers werden er in verschillende rondes wedstrijden gespeeld met steeds wisselende partners en tegenstanders. De partner en tegenstanders werden bepaald door het maken van stapels met rackets en het random kiezen van 2 rackets welke dan een duo dubbelkoppel vormden voor 1 wedstrijd. De tegenstanders werden op dezelfde manier bepaald en dit zorgde voor leuke wedstrijden en afwisselende combinaties van dubbelkoppels tussen de jeugd, recreanten en senioren selectie. Daarna werd het een gezellige avond in Sport & Leisure Café Wijngracht 9 waar wij als vereniging Eric Vervuurt van harte welkom heten als nieuwe eigenaar. Zie link voor de foto's

 • Competitie week 12

  Competitie week 12

  Uitslagen van het weekend van 12 en 13 januari:

  BC Alouette 1 - BBC 1 2-6
  Roosterse BC 5 - BBC 2 6-2
  BC Rebeo 4 - BBC 3 2-6
  BC Wik 4 - BBC 4 5-3
  BC Rebeo 8 - BBC 5 7-1

 • Competitie extra weekend

  Competitie extra weekend

  In het weekend van 5 en 6 januari speelden alleen team 3 en team 5. Alle andere teams hadden vrij en zullen volgende week pas weer in actie komen.

  Uitslagen van het weekend van 5 en 6 januari:

  BBC 3- BC Trilan 7 5-3
  BBC 5 - BC Roermond 3 4-4

 • Cursus baantrainer

  Cursus baantrainer

  Op 27 december hebben Demi, Relinde en Cassey het eerste deel van de cursus baantrainer gevolgd. Deze cursus werd georganiseerd door Badminton Nederland en bestaat drie onderdelen:

  - Een masterclass, welke plaatsvond in Hoensbroek. In de masterclass werd de basis van observeren en het aanleren van technieken doorgenomen met docenten tijdens een baantraining.
  - E-learning, waarin de trainers aan de slag gaan met verschillende modules hierin kwam onder andere de rol als trainer aan bod.
  - Een praktijkbezoek, hierbij komt een praktijkcoach van Badminton Nederland naar de jeugdtraining van BBC kijken. De trainers krijgen dan tips en trucs om in de toekomst goede en leuke training te blijven geven.

  Als het praktijkbezoek heeft plaatsgevonden dan zullen Demi, Relinde en Cassey officieel het certificaat baantrainer ontvangen!

 • Café de Sporthal

  Café de Sporthal

  Na 12 jaar nemen Math en Gina afscheid als eigenaren van Café de Sporthal in Bocholtz. Via deze weg willen wij ze bedanken voor de afgelopen jaren dat ze ons voorzien hebben van spijs en drank. Math en Gina bedankt voor alle feestjes, activiteiten, competitiedagen en toernooien
  dat we bij jullie terecht konden!

 • Nieuwjaarsactie - kom kennismaken met BBC!

  Nieuwjaarsactie - kom kennismaken met BBC!

  Wil je 2019 sportief beginnen? Wil je in 2019 de snelste racketsport gaan spelen of je familie/vrienden/vriendjes/vriendinnetjes laten kennismaken met badminton? Kom meespelen op woensdagavond, donderdagochtend, vrijdagavond of zaterdagochtend. De hele maand januari is iedereen van jong tot oud welkom om gratis te komen badmintonnen. Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden qua speeldagen en tijden zie www.bbc77.nl. Wil je gebruik maken van deze actie of meer informatie maak dit kenbaar bij: secretariaat@bbc77.nl

 • AVS JRC 2018

  AVS JRC 2018

  Afgelopen zaterdag vond traditiegetrouw in het weekend voor kerst het AVS Jeugd Ranglijst Circuit plaats. Vanaf 9:00 uur s'ochtends tot 19:00 uur s'avonds werd er gestreden voor de felbegeerde bekers en prijzen. Ook 12 jeugdleden van BBC namen deel aan het toernooi en speelden goede partijen. Waar vaak de tegenstanders zeer sterk waren deed iedereen zijn uiterste best en werden er leuke rally's en wedstrijden gespeeld. Coaches Demi, Cassey & Relinde waren dan ook tevreden over de wedstrijden en de resultaten! Klik hier voor de foto's! Klik hier voor een overzicht van de winnaars!

 • Fijne Feestdagen!

  Fijne Feestdagen!

  BBC'77 wenst al haar leden, supporters, vrijwilligers en sponsoren fijne feestdagen en een gezond en sportief 2019!

 • Jaarkalender 2019

  Jaarkalender 2019

  Pak je agenda erbij en noteer alvast de volgende data!

  11 januari - Nieuwjaarsactiviteit + borrel
  16 februari - Clubkampioenschappen jeugd
  17 februari - Clubkampioenschappen recreanten + selectie
  1 maart - Carnavalsavond
  21 maart -Algemene Ledenvergadering
  30 maart - Dubbeltoernooi
  12/13/14 april - Kamp (jeugd/recreanten/senioren)
  19 april - Paasdropping
  11 mei - Feestavond
  23 juni - Seizoensafsluiting
  21 december- JRC toernooi

 • Nieuwjaarsactiviteit - Nieuwjaarsborrel

  Nieuwjaarsactiviteit - Nieuwjaarsborrel

  Kerst en nieuwjaar staan alweer bijna voor de deur, de gezelligste tijd van het jaar! Natuurlijk willen wij de start van het nieuwe jaar niet aan ons voorbij laten gaan. Daarom organiseert BBC op vrijdag 11 januari een Nieuwjaarsactiviteit. Deze activiteit bestaat uit een mini-badmintontoernooi, waarbij badmintonspelers van verschillende niveaus aan elkaar gekoppeld worden. Bij elke wedstrijd wissel je van medespeler, dus je speelt in principe nooit met dezelfde persoon en ook nooit tegen dezelfde tegenstanders. De activiteit begint om 19.30 en duurt tot 21.00. Daarna zullen we met zijn allen gezellig gaan borrelen in de kantine, waarbij het eerste drankje op BBC is.
  Er zal een inschrijflijst op de nettenkar gelegd worden waarop iedereen zich kan inschrijven. Natuurlijk kun je op de dag zelf ook nog besluiten om te komen, maar zo hebben wij een idee hoeveel mensen er ongeveer komen. We hopen dat iedereen net zoveel zin heeft als ons om 2019 goed te beginnen en hopen dan ook iedereen bij deze activiteit te zien.

 • AVS JRC 2018

  AVS JRC 2018

  Komend weekend zal het AVS Jeugd Ranglijst Circuit weer plaatsvinden in Sporthal Bocholtz. Dit jaar met ongeveer 60 deelnemer in de leeftijdscategorieën onder 11, 13, 15 en 17 jaar. De eerste wedstrijden zullen om 9:00 uur s'ochtends beginnen en de laatste wedstrijden zullen naar verwachting rond 18:00 uur gespeeld worden. Bijna alle onderdelen worden in poule systeem gespeeld, daarna zullen de beste spelers van de poules strijden om de felbegeerde prijzen. Voor de actuele schema's en speeltijden zie de link https://badmintonnederland.toernooi.nl/sport/matches.aspx?id=50BEF6BA-9827-47AD-96C8-3CD70650451E

 • Uitslagen competitie week 11

  Uitslagen competitie week 11

  Een goed laatste competitieweekend van 2018 voor alle vier de teams! Uitslagen van het weekend van 15 en 16 december:

  BBC 1 - BC Geldrop 1 5-3
  BBC 2 - BPML 1 7-1
  BBC 4 - BC Olympia 7 8-0
  BBC 5 - BC Victoria 8 6-2

 • Sponsor BBC met SponsorKliks!

  Sponsor BBC met SponsorKliks!

  Sinds kort is BBC aangesloten bij Sponsorkliks. Bestel jij ook wel eens iets online? Dan kun je BBC sponsoren met een percentage van jouw aankoopbedrag! Als je via Sponsorkliks je bestelling start en BBC´77 als doel kiest, dan ontvangt BBC een percentage van jouw aankoopbedrag. De prijs voor jou als aankoper blijft gewoon hetzelfde!

  Sponsorkliks heeft inmiddels meer dan 800 aangesloten winkels zoals Coolblue, Wehkamp, Bol.com, Booking.com, Mediamarkt, KLM, Thuisbezorgd.nl enzovoort. Denk bij je aankopen aan Sponsorkliks en steun zo onze vereniging! Via de volgende link komt u direct bij BBC´77 als sponsordoel uit https://www.bbc77.nl/interactief/sponsorkliks. Hier ziet u ook alle aangesloten winkels. Het is ook mogelijk om via de algemene site van Sponsorkliks het sponsordoel sportvereniging Bocholtze Badminton Club te kiezen.

  Denk in het vervolg bij jouw online aankopen aan Sponsorkliks en steun onze vereniging!

 • Sinterklaas

  Sinterklaas

  Afgelopen zaterdag waren er nog twee pieten op bezoek bij BBC‘77. Ze brachten een bezoekje aan de jeugdtraining op zaterdagochtend. De pieten hadden voor iedereen een cadeautje en wat lekkers bij zich. Verder is er natuurlijk gebadmintond met de pieten en werden er spelletjes gespeeld. Lijkt het je ook leuk om te badmintonnen? Kom dan een keertje mee spelen/trainen op zaterdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur!

  Voor de foto's klik hier.

 • Uitslagen competitie week 10

  Uitslagen competitie week 10

  Uitslagen van het weekend van zaterdag 8 en zondag 9 december:

  BC SCC 1 - BBC 1 5-3
  BC SCC 2 - BBC 2 6-2
  BC Venray 2 - BBC 3 7-1
  KBC 4- BBC 4 4-4
  BC Trilan 11- BBC 5 4-4

 • Uitslagen competitie week 9

  Uitslagen competitie week 9

  Uitslagen van het weekend van zaterdag 1 en zondag 2 december:

  BBC 1 - BC Olympia 2 6-2
  BBC 2 - BC Victoria 2 7-1
  BBC 3 - BC Weert 6 6-2
  BBC 4 - BC Victoria 6 6-2
  BBC 5 - BC Olympia 9 2-6

  Zaterdag 1 december speelde BBC 5 nog een inhaalwedstrijd tegen BC Olympia 10 deze werd helaas met 3-5 verloren.

 • AVS JRC 2018

  AVS JRC 2018

  Op zaterdag 22 december zal het jaarlijkse AVS Jeugd Ranglijst Circuit weer plaatsvinden. Ook dit jaar zal het toernooi gespeeld worden op één dag!
  Er kan gespeeld worden in de onderdelen damesdubbel, herendubbel en gemengddubbel in de leeftijdscategorieën U11, U13, U15, U17.
  Inschrijven voor het toernooi is al mogelijk via http://badmintonnederland.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=50BEF6BA-9827-47AD-96C8-3CD70650451E
  Let op: inschrijven kan tot en met zaterdag 8 december!

 • Tussenstand competitie 2018/2019

  Tussenstand competitie 2018/2019

  Na zeven wedstrijden is het competitieseizoen 2018/2019 al voor de helft gespeeld. Met vijf teams neemt BBC dit jaar deel aan de competitie met natuurlijk als doel handhaving, maar ook plezier en sportiviteit. Met twee senioren teams, een herenteam en twee jeugd teams zijn
  de zondagen dat er thuis in Sporthal Bocholtz gespeeld wordt weer ouderwets gezellig en druk. Hier beneden een klein overzichtje van de stand van de teams.

  BBC 1 5e Alle teams in deze poule hebben zeven wedstrijden gespeeld. Het onderlinge verschil is zeer klein. De tweede helft van de competitie zal zeer zeker spannend worden.

  BBC 2 5e Ook hier hebben alle teams zeven wedstrijden gespeeld en is het onderlinge verschil redelijk klein. Het team heeft de eerste helft van de competitie met veel verschillende spelers moeten spelen. Van de zeven wedstrijden werden er drie gewonnen, drie keer verloren en
  een keer gelijk gespeeld.

  BBC 3 6e Team 3 heeft pas vijf wedstrijden gespeeld. Echter hebben sommige teams al zeven of acht wedstrijden gespeeld. Dit is dus geen goede afspiegeling van de tussenstand in deze poule. Van de vijf wedstrijden werden er twee gewonnen, twee verloren en een keer gelijk
  gespeeld.

  BBC 4 2e Ben, Luc, Kian, Luuk en Noah hebben van de zes gespeelde wedstrijden maar liefst vijf wedstrijden gewonnen! Alleen tegen koploper BC WIK werd er gelijk gespeeld. Tot nu toe een top prestatie!

  BBC 5 4e Floris, Sem, Joep en Evie hebben al zes wedstrijden gespeeld. Drie wedstrijden werden gewonnen, een keer gelijk gespeeld en twee keer verloren tegen de nummers een en twee van de poule. Ook hier is er verschil in het aantal gespeelde wedstrijden.

 • Dubbeltoernooi 2019

  Dubbeltoernooi 2019

  Na twee succesvolle edities van het dubbeltoernooi organiseert BBC'77 ook in 2019 weer het dubbeltoernooi. In de onderdelen herendubbel, vrouwendubbel en gemengddubbel kan er gespeeld worden in de categorieën 2,4 of 6.
  Ook dit jaar zal het toernooi gespeeld worden op één dag, namelijk zaterdag 30 maart. Verder zullen alle onderdelen in alle categorieën in poulesysteem gespeeld worden mits er voldoende inschrijvingen zijn voor dit onderdeel. Het toernooi zal starten om 9:00 uur en eindigen
  rond de klok van 20:00 uur.
  Inschrijfgeld bedraagt 9 euro voor 1 onderdeel en 15 euro voor 2 onderdelen. Inschrijven kan tot zondag 17 maart of eerder indien het maximaal aantal partijen bereikt is. In alle categorieën wordt een 1e en een 2e prijs uitgereikt.

  - Zaterdag 30 maart van 9:00u tot 20:00u
  - Categorie 2, 4 & 6
  - Gemengdubbel en/of herendubbel-vrouwendubbel
  - Alle onderdelen in poulesysteem!
  - Inschrijving tot zondag 17 maart

  Bij vragen of onduidelijkheden neem contact op met Laureen Steinbusch (l.steinbusch@live.nl)

 • Sinterklaas 8 december

  Sinterklaas 8 december

  Binnenkort is Sinterklaas weer in het land en uiteraard slaat hij de jeugdleden van BBC niet over! Hoewel hij het zelf erg druk heeft en dus niet kan komen, stuurt hij wel enkele van zijn pieten langs. Op 8 december zullen deze afreizen naar Sporthal Bocholtz. De pieten zullen voor
  iedereen wat lekkers en een kleine verassing meebrengen. Verder worden er verschillende spelletjes gespeeld. De pieten hopen veel jeugdleden te ontmoeten en nodigen jullie allemaal uit om te komen op 8 december. Tot dan!

 • Uitslagen competitie week 8

  Uitslagen competitie week 8

  Uitslagen van het weekend van 17 en 18 november:

  BCH 2 - BBC 1: 5-3
  BC Rally 1 - BBC 2: 3-5
  BC Wik 2 - BBC 3: 2-6
  BCG Beek 3 - BBC 4: 2-6
  BC Wik 7 - BBC 5: 1-7

 • Uitslagen competitie week 7

  Uitslagen competitie week 7

  Uitslagen van afgelopen weekend:

  BBC 1 - BC Trilan 3 3-5
  BBC 2 - BC Trilan 4 3-5
  BC Brunssum 2 - BBC 3 7-1
  BBC 4 - BCM 4 6-2
  BCG Beek 5 - BBC 5 3-5 (donderdag)

 • Lilian geselecteerd als BWF lijnrechter

  Lilian geselecteerd als BWF lijnrechter

  Afgelopen vrijdag werd Lilian benaderd door de Badminton World Federation (BFW). Lilian is geselecteerd als BFW lijnrechter! Over de hele wereld zijn er ongeveer 200 BWF lijnrechter en binnen Europa maar dertig.
  Het is dus heel bijzonder dat onze BBC-er Lilian geselecteerd is.Voor een periode van vier jaar, 2019 tot en met 2022, is Lilian officieel BWF lijnrechter.
  Hiermee is er dus ook een kans dat ze geselecteerd wordt voor de Olympische Spelen in 2020 in Tokyo. Lees hieronder verder voor het hele verhaal van Lilian.

  Lees meer
 • Uitslagen competitie week 6

  Uitslagen competitie week 6

  Afgelopen weekend speelden alleen BBC 1 en BBC 2. Alle andere geplande wedstrijden zijn verplaatst. Aanstaande donderdag (8 november) speelt BBC 5 de geplande wedstrijd van vorig weekend tegen BCG Beek.

  Uitslagen van afgelopen weekend:

  BC Roosterse 4 – BBC 1 6-2
  BC Echt 1 – BBC 2 6-2

 • Pascal Andriolo benoemd tot erelid

  Pascal Andriolo benoemd tot erelid

  Tijdens onze jaarlijkse feestavond afgelopen vrijdag vond er een speciale gebeurtenis plaats, namelijk de huldiging van onze voorzitter Pascal Andriolo. Pascal is 25 jaar lid van BBC‘77 en al 21 jaar voorzitter van de vereniging. Pascal is een echte duizendpoot. Zijn inzet beperkt zich niet alleen tot het voorzitterschap; Van
  het organiseren van (ski)kampen tot zijn tomeloze inzet voor de feesttent 40 jaar BBC‘77 vorig jaar, bijna niks is te gek. Voor Pascal zelf is het al een tijdje geleden dat er gebadmintond werd, maar op zondag is hij vaak in de sporthal te vinden achter de wedstrijdtafel. Zijn vrouw Shareen speelt echter wekelijks en ook
  dochter Liene is op zondag vaak in de sporthal aanwezig. Voor al zijn verdiensten is Pascal afgelopen vrijdag benoemd tot erelid van BBC‘77.

 • Wijziging speeltijden

  Wijziging speeltijden

  Vanaf deze week zullen de speeluren op woensdag voor de recreanten en zaterdag voor de jeugd veranderen. Op woensdag kan er door de recreanten gespeeld worden van 18.30 - 22.30 en op zaterdag voor de jeugd zullen de speeltijden van 10.00 tot 12.00 worden.

 • Feestavond

  Feestavond

  Binnenkort zal weer de jaarlijkse feestavond plaatsvinden en wel op 2 november! Jullie zijn allemaal van harte welkom vanaf 20.00 uur in café De Sporthal. Het thema van de avond is Novemberfest. Verkleden in themastijl mag, maar is uiteraard niet verplicht. We vragen een kleine
  eigen bijdrage van 5 euro voor deze avond, hiervoor zullen jullie hapjes en een drankjes krijgen. Aanmelden voor de feestavond kan door betaling van 5 euro aan een van de bestuursleden, bij voorkeur bij Eline Steinbusch. Dit is mogelijk tot en met 31 oktober.
  Tijdens de feestavond zal ook de huldiging plaatsvinden van onze voorzitter Pascal Andriolo, die 25 jaar lid is. Deze interne huldiging zal plaatsvinden om 21.00 uur. We willen alle leden van harte uitnodigen om dit te komen vieren en Pascal te komen feliciteren.
  We hopen dat jullie er net zoveel zin in hebben als wij en hopen jullie allemaal te zien op 2 november!

  Pascal, Eline, Jacques, Piet, Laureen en Almar, Bestuur BBC ‘77

  Lees meer
 • BBC-ers in actie bij de Dutch Open

  BBC-ers in actie bij de Dutch Open

  Lilian en Pierre hebben beiden tijdens de Yonex Dutch Open gefungeerd als lijnrechter. Ze maakten lange dagen, zagen veel spectaculaire wedstrijden en als kers op de taart mocht Pierre bij zowel de finale herendubbel als de finale damesdubbel lijnrechter zijn. Lees verder voor het
  het hele verhaal van Pierre en Lilian.

  Lees meer
 • Herfstvakantie

  Herfstvakantie

  Komende twee weken zijn er geen competitiewedstrijden gepland. Dit in verband met de Dutch Open in Almere en de herfstvakantie.De sporthal is gewoon geopend en de trainingen van zowel de jeugd als de senioren gaan ook door.

 • Uitslagen competitie week 5

  Uitslagen competitie week 5

  Uitslagen van het weekend van 6 en 7 oktober:

  BBC 1 - BC Alouette 1 5-3
  BBC 2 - BC Roosterse 5 2-6
  BBC 3 - BC Rebeo 4 5-3
  BBC 4 - BC Wik 4 4-4
  BBC 5 - BC Rebeo 8 0-8

 • Uitslagen competitie week 4

  Uitslagen competitie week 4

  Uitslagen van het weekend 29/30 september:

  BC Geldrop 1 – BBC 1: 4-4
  BPML 1 – BBC 2: 3-5
  BBC 3 vrij
  BC Olympia 7 – BBC 4:0-8
  BC Victoria 8 – BBC 5: 4-4

 • Bowlen en steengrillen

  Bowlen en steengrillen

  Op zondag 28 oktober zullen wij 2 uur gaan bowlen, met aansluitend onbeperkt steengrillen en een ijsje na. Dit voor €16,50 p.p.en €8,25 p.p. voor kids tot 12 jaar. Consumpties zijn
  voor eigen kosten. Om 16.00 uur zullen wij verzamelen op locatie ''Bowling Schin op Geul'', Walem 7,
  6342 PA te Schin op Geul.
  Aanmelden en betalen kan tot en met 14 oktober 2018 bij een van de jeugdtrainers of bij iemand van de organisatie.

  Lees meer
 • Competitie week 4

  Competitie week 4

  In het weekend van 29 en 30 september zijn de volgende wedstrijden gepland:

  BC Geldrop 1 – BBC 1
  BPML 1 – BBC 2
  BBC 3 vrij
  BC Olympia 7 – BBC 4
  BC Victoria 8 – BBC 5

 • Uitslagen competitie week 3

  Uitslagen competitie week 3

  Uitslagen van het weekend van zaterdag 22 en zondag 23 september:

  BBC 1 - BC SCC 1: 2-6
  BBC 2 - BC SCC 2: 4-4
  BBC 3 - BC Venray: 4-4
  BBC 4 - KBC 4: 7-1
  BBC 5 - BC Trilan 11: 7-1

 • Uitslagen competitie week 2

  Uitslagen competitie week 2

  Uitslagen van het weekend van zaterdag 16 en zondag 17 september:

  BC Olympia 2 – BBC 1 : 3-5
  BC Victoria 2 – BBC 2: 3-5
  BC Weert 6 – BBC 3: 6-2
  BC Victoria 6 – BBC 4: 3-5
  BC Olympia 9 – BBC 5: 8-0

  Volgend weekend de eerste ronde thuis wedstrijden. Alle vijf de teams spelen zondag om 10:00u thuis in Sporthal Bocholtz.

 • Competitie week 2

  Competitie week 2

  Afgelopen zondag zou team 5 de eerste competitiewedstrijd spelen. Helaas is deze wedstrijd niet gespeeld, omdat de tegenstander niet gekomen is.
  Komend weekend zal voor de resterende teams ook de competitie beginnen. Alle teams spelen uit. Op zaterdag spelen BBC 1 en BBC 5 beiden tegen BC Olympia in Tegelen. Zondags speelt zowel BBC 2
  als BBC 4 tegen BC Victoria in Hoensbroek. Het herenteam neemt het op tegen BC Weert.

  In het weekend van 16 en 17 september zijn de volgende wedstrijden gepland.

  BC Olympia 2 – BBC 1 (zaterdag)
  BC Victoria 2 – BBC 2
  BC Weert 6 – BBC 3
  BC Victoria 6 – BBC 4
  BC Olympia 9 – BBC 5 (zaterdag)

 • START COMPETITIE 2018-2019

  START COMPETITIE 2018-2019

  Dit jaar mag BBC 5 het spits afbijten. Aanstaande zondag speelt het jeugdteam de eerste wedstrijd. Ze zullen het thuis in Sporthal Bocholtz opnemen tegen BC Olympia'56. De wedstrijd
  begint om 10.00 uur. Voor alle andere teams begint het competitieseizoen een weekje later.

 • Seizoen 2018/2019

  Het is alweer bijna september en dat betekent dat de voorbereidingen voor het seizoen 2018-2019 in volle gang zijn. De trainingen zijn weer begonnen van zowel jeugd als de
  senioren en ook de recreanten kunnen weer volop wedstrijden spelen. Vorige week vrijdag vond er een uitwisseling plaats met BC Keep Fit Gulpen. Er werden veel leuke en
  spannende wedstrijden gespeeld. Bedankt BC Keep Fit!

  Komend seizoen zal BBC met 5 teams deelnemen aan de competitie. BBC 1 en BBC 2 spelen dit jaar allebei een niveau lager, nadat vorig seizoen handhaving in de 2e en 3e divisie
  niet lukte. BBC 3 zal als herenteam deelnemen aan de herencompetitie afdeling 1. Zowel BBC 4 als BBC 5 zal in de regio deelnemen onder 15 jaar en onder 11 jaar.

  BBC 1: 3e divisie
  BBC 2: 4e divisie
  BBC 3: mannen afdeling 1
  BBC 4: <15 jaar afdeling 1
  BBC 5: <11 jaar afdeling 1

  We hopen er met z'n allen een leuk en sportief seizoen van te maken!
  Klik hier voor het competitieschema.

 • Geslaagde seizoensafsluiting!

  Geslaagde seizoensafsluiting!

  Afgelopen zondag werd het seizoen afgesloten met een activiteit. Met ongeveer 50 personen bezocht BBC het BloteVoetenPark in Brunssum. Daarna werd er aansluitend genoten van de barbecue bij Café de Sporthal. Het was een geslaagd uitje met natuurlijk de hele dag prachtig weer. Op naar de laatste week badminton, daarna zal de sporthal gesloten zijn i.v.m zomervakantie.

  Klik hier voor foto's

 • Sporthal gesloten

  Sporthal gesloten

  Sporthal Bocholtz is van 9 juli t/m 5 augustus gesloten!

 • Seizoensafsluiting

  Seizoensafsluiting

  De zomer nadert en dit betekent ook dat de sporthal weer vier weken dicht zal zijn. Om dit seizoen op een leuke en gezellige manier af te sluiten, is er een activiteit gepland op zondag 1 juli. Trek je schoenen maar UIT want we gaan naar het Blote Voeten Park in Brunssum!

  Iedereen is van harte welkom dus neem je broertje/zusje/mama/papa/vriendje/vriendinnetje/partner mee! We verzamelen om 13:30u bij de ingang van het Blote Voeten Park. Trek sportieve kleding aan zodat je eventueel je broekspijpen kunt oprollen en vergeet niet een
  handdoek mee te nemen zodat de schoenen daarna weer aan kunnen Kijk voor meer informatie op de site https://blotevoetenpark.nl/nl

  Aansluitend aan het uitje zal er een BBQ zijn bij Café de Sporthal in Bocholtz. Het bedrag is dus het Blote Voeten Park + BBQ + een consumptie. De kosten bedragen 16 euro voor volwassenen en 13.25 euro voor kinderen tot 12 jaar. Voor de BBQ is er keuze uit drie pakketten
  inclusief salades, sauzen en stokbrood.
  Pakket A: frikandel, hamburger, grilworst
  Pakket B: frikandel, hamburger, speklap
  Pakket C: frikandel, hamburger, hamlap

  Inschrijven en betalen kan tot en met 20 juni bij de trainers of bij Jens Horbach en Laureen Steinbusch.

 • Rabobank Clubkas Campagne

  Rabobank Clubkas Campagne

  Vergeet niet om te stemmen, jouw stem is geld waard! BBC'77 doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Centraal Zuid-Limburg. Om een zo hoog mogelijk bedrag bij elkaar te verzamelen hebben we jouw hulp hard nodig. Ben je lid van Rabobank Centraal Zuid-Limburg dan kun je tot 23 mei 2018 stemmen via: www.raboportaal.nl/centraal-zuid-limburg/clubkas-campagne

 • Nabestellen clubkleding FZ Forza

  Nabestellen clubkleding FZ Forza

  Vorig jaar is er gekozen voor een kledinglijn van FZ Forza. Deze zullen wij nog twee seizoenen dragen, dus is er de mogelijkheid om de kleding nog te bestellen. De kleding bestaat uit een heren/dames polo en een zwarte broek/rokje. Om competitie te spelen is de polo verplicht
  deze wordt gedragen met een zwart broekje of rokje. Alle shirts worden voorzien van het nieuwe clublogo. Ook is er de mogelijkheid om een trainingspak te bestellen. Deze bestaat uit een losse zwarte broek en een zwart met blauw jasje.

  Er zal geen pas-kleding beschikbaar zijn omdat na inventarisatie werd vastgesteld dat het slechts enkele leden zal betreffen. We vragen daarom iedereen die kleding wil bestellen om onderling de kleding te passen. Mocht dit problemen opleveren neem dat contact met mij op en
  dan zullen we naar een passende oplossing zoeken. Verwacht wordt dat dezelfde prijzen gehanteerd kunnen worden, dit ligt echter in handen van FZ Forza en kunnen wij niet garanderen. Mocht er een prijsverschil zijn dan zal iedereen die besteld heeft hiervan op de hoogte
  gebracht worden.

  De kleding kan besteld worden bij Laureen Steinbusch (l.steinbusch@live.nl) tot en met 8 juli. Vermeld in de email alle gegevens zoals naam, achternaam, telefoonnummer, aantal polo's/broekjes/rokjes eventueel junior en uiteraard de maat. Na 8 juli kunnen wij niet garanderen
  dat de kleding tijdig geleverd wordt. Iedereen zowel selectie, recreanten en jeugd is van harte uitgenodigd om te bestellen!

  De junior kleding is beschikbaar in de maten 8-10-12-14 jaar en de senioren kleding heren XS t/m XXXL en dames XS t/m XXL dit geld voor zowel polo's als broekjes, rokjes en trainingspak.

  Lees meer
 • Sporthal gesloten i.v.m. Koningsdag

  Sporthal gesloten i.v.m. Koningsdag

  Aanstaande vrijdag is Sporthal Bocholtz gesloten ivm met Koningsdag.

 • Dubbeltoernooi BBC'77!

  Dubbeltoernooi BBC'77!

  Gisteren vond de tweede editie van het dubbeltoernooi plaats. De hele dag door werden er veel spannende wedstrijden gespeeld. Bij 40% van de wedstrijden werd een derde set gespeeld en de langste partij duurde bijna een uur!
  We willen alle spelers en supporters bedanken en hopelijk tot volgend jaar!

  DD2 1e: Renee Eussen & Relinde van Loo
  HD2 2e: Bram & Jovi Nieman (Roosterse BC)
  DD4 2e: Demi Martens & Esther Smeets
  HD4 2e: Jordy Berben & Sander Andrien (BC Trilan)
  GD4 2e: Femke Hamers & Jordy Berben
  HD6 2e: Ramon Niese & Jeremy Omland (BC Goodluck)
  GD6 1e: Shareen Andriolo & Ramon Niese

  Klik hier voor de foto's.

 • Paasdropping 2018

  Paasdropping 2018

  Op goede vrijdag (30 maart) vindt de jaarlijkse paasdropping plaats. Ook dit jaar hebben de organisatoren goed hun best gedaan om voor jullie een leuke speurtocht uit te zetten.

  Er wordt op vrijdagavond verzameld in de Aowe Kino, om 19.00 uur. Hierna zullen de eerste groepen vertrekken. Alle leden van BBC'77 kunnen deelnemen en mogen hun familie,
  vrienden en kennissen meenemen.

  Lees meer
 • Uitnodiging - ALV 19 maart

  Uitnodiging - ALV 19 maart

  Maandag 19 maart zal de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaatsvinden. De ALV start om 20:00 uur in Café de Sporthal.

  Graag tot dan!

 • Dubbeltoernooi BBC'77!

  Dubbeltoernooi BBC'77!

  Na de succesvolle eerste editie van het dubbeltoernooi organiseert BBC'77 ook in 2018 weer het dubbeltoernooi. In de onderdelen herendubbel, vrouwendubbel en gemengddubbel
  kan er gespeeld worden in de categorieën 2,4 of 6. Ook dit jaar zal het toernooi gespeeld worden op één dag, namelijk zaterdag 24 maart. Verder zullen alle onderdelen in alle
  categorieën in poulesysteem gespeeld worden mits er voldoende inschrijvingen zijn voor dit onderdeel. Het toernooi zal starten om 9:00 uur en eindigen rond de klok van 20:00 uur.
  Inschrijfgeld bedraagt 9 euro voor 1 onderdeel en 15 euro voor 2 onderdelen. Inschrijven kan tot zondag 11 maart of eerder indien het maximaal aantal partijen bereikt is. In alle
  categorieën wordt een 1e en een 2e prijs uitgereikt

  - Zaterdag 24 maart van 9:00u tot 20:00u
  - Categorie 2,4 & 6
  - Gemengdubbel en/of herendubbel-vrouwendubbel
  - Alle onderdelen in poulesysteem!
  - Inschrijving tot zondag 11 maart
  - Prijzen

  Bij vragen of onduidelijkheden neem contact op met Laureen Steinbusch (l.steinbusch@live.nl)

  Lees meer
 • Paasdropping

  Paasdropping

  Save the date!

  Traditiegetrouw zal op Goede Vrijdag de paasdropping plaatsvinden. Noteer alvast vrijdag 30 maart in de agenda. Verdere informatie volgt.

 • Clubkampioenschappen 2018

  Clubkampioenschappen 2018

  Afgelopen weekend werden er zowel voor de jeugd als de senioren en recreanten de jaarlijkse clubkampioenschappen georganiseerd.

  Op zaterdag was het aan de jeugd om zijn/haar beste beentje voor. Onder toeziend oog van de trainers werden de wedstrijden gespeeld. Er werd in 3 categorieën gespeeld. Meisjes, jongens en de jongens die al competitie gespeeld hadden.

  Lees meer
 • Nieuwjaarsborrel

  Nieuwjaarsborrel

  Het nieuwe jaar is begonnen en dat willen wij niet zomaar voorbij laten gaan. Wij willen iedereen van harte uitnodigen voor de nieuwsjaarsborrel op zondag 14 januari. Vanaf 13:00 uur
  zal er een toost op het nieuwe jaar uitgebracht worden in Café de Sporthal.

  Team 1, 2, 3 & 4 speelt zondags vanaf 10:00 uur thuis in Sporthal Bocholtz. Het zou erg leuk zijn als er ook wat supporters aanwezig zijn!

 • Top 2000

  Top 2000

  "Café Im Weissen Rössl" uit Bocholtz houdt vanaf woensdag 27 december t/m zaterdag 30 december hun jaarlijkse muzikale Top 2000. Gedurende deze dagen sponsoren zij via diverse activiteiten een vereniging in Bocholtz. Dit jaar hebben zij gekozen voor BBC'77 en daar zijn
  wij uiteraard hartstikke blij mee.

  In de avonduren (vanaf woensdagavond t/m zaterdagavond) zullen waar mogelijk leden van BBC'77 helpen achter de bar.

  Op zaterdagavond 30 december zal symbolisch, het door het Café opgehaalde bedrag, worden overhandigd aan BBC'77. Het spreekt voor zich dat het leuk zou zijn als BBC'77 met zoveel mogelijk leden vertegenwoordigd is op deze zaterdagavond om er een gezellige boel van te
  maken.

  Wij verzamelen ons 30 december om 20:00 uur bij de ingang van het Café.

  Mocht je gedurende de week ook zin hebben om een drankje te nuttigen, en daar indirect BBC'77 mee te sponsoren, ben je uiteraard ook van harte welkom.

  Met vriendelijke groet,

  Bestuur BBC'77

 • Programma competitie

  Voor de volledigheid kunnen jullie door het klikken op deze link het programma bekijken van de competitieteams.

 • Uitslagen competitie ronde 4

  Uitslagen competitie ronde 4

  Uitslagen van afgelopen weekend:

  BBC 1 - BECA 2000 2 2-6
  BBC 2 - Wik BC 1 1-7
  BBC 3 - Weer BC '67 1 3-5
  BC Victoria 2 - BBC 4 6-2
  BC SCC 4 - BBC 5 6-2
     

 • Uitslagen competitie ronde 3

  Uitslagen competitie ronde 3

  Uitslagen van afgelopen weekend:

  BBC 1 - BC 67 Veghel 1 5-3
  BBC 2 - BC Olympia 56 2 2-6
  BBC 3 - BC Olympia 56 4 2-6
  BBC 4 - BC SCC 3 5-3
  BBC 5 - BC Rebeo 3 6-2
  BBC 6 - KBC 67 2 2-6

 • Uitslagen competitie ronde 2

  Uitslagen competitie ronde 2

  Uitslagen van afgelopen weekend:

  BC Shot 1 – BBC 1 7-1
  BC SCC 1 – BBC 2 6-2
  BC SCC 2 – BBC 3 6-2
  BC Trilan 5 – BBC 4 6-2
  BC Rally 4 – BBC 5 7-1
  BC Olympia 6- BBC 6 8-0

 • Competitie ronde 1

  Competitie ronde 1

  De eerste ronde thuis-wedstrijden zijn gespeeld. Waar de uitslagen misschien net zo deprimerend zijn als de start van Max Verstappen, is het geen goede weerspiegeling van de wedstrijden. Volgende week nieuwe tegenstanders, nieuwe kansen!

  BBC 1 - BC Trilan 1: 2-6
  BBC 2 - BC Trilan 3: 0-8
  BBC 3 - BC Trilan 4: 2-6
  BBC 4 - BC Rebeo 1: 3-5
  BBC 5 - BC Weert 6: niet gespeeld
  BBC 6 - BCG Beek 3: 0-8

  Voor de foto's klik hier

 • Competitieseizoen 2017-2018

  Competitieseizoen 2017-2018

  Komend weekend de eerste ronde van de competitie voor de andere vijf teams. Dit jaar neemt BBC met maar liefst zes teams deel aan de competitie!

  BBC 1: tweede divisie
  BBC 2: derde divisie
  BBC 3: vierde divisie
  BBC 4: afdeling twee
  BBC 5: afdeling een herencompetitie
  BBC 6: jeugd onder 15 jaar

  Het seizoen start met een ronde thuis wedstrijden. Vrijdag om 19:15 uur start BBC 5 tegen BC Weert 6 in de herencompetitie. Alle andere teams spelen zondag om 10:15 uur thuis in Sporthal Bocholtz. Wij
  hopen op een sportief en gezellig seizoen.

  BBC 1 - BC Trilan 1
  BBC 2 - BC Trilan 3
  BBC 3 - BC Trilan 4
  BBC 4 - BC Rebeo 1
  BBC 5 - BC Weert 6 (vrijdag)
  BBC 6 - BCG Beek 3

 • Eerste competitiewedstrijd BBC 6

  Eerste competitiewedstrijd BBC 6

  Gisteren was het zover, de eerste competitiewedstrijd van BBC 6 tegen BC Echt! Voor alle spelers behalve Noah en Luuk was dit ook hun eerste competitiewedstrijd en was het erg spannend. Na het
  rennen, inspelen een team foto en nog wat woordjes van trainers Ramon en Demi begonnen de wedstrijden.

  De herendubbel gespeeld door Luuk en Kian was een erg spannende wedstrijd die helaas met 19-21 en 18-21 verloren werd. De tegenstanders van Noah en Joep in de damesdubbel waren helaas een
  maatje te groot en werd verloren. Na wat eten en drinken werd er gestart met de singles. Hier wist Kian de 1e herensingle in twee sets te winnen, maar verloor Noah helaas de 1e damessingle. Daarna begon Luc aan de 2e herensingle en wist hij deze spannende driesetter te winnen. Ben verloor helaas zijn partij en daarmee was de stand 2-4 voor BC Echt. De 1e gemengddubbel gespeeld door Ben en Luuk was weer een spannende partij met leuke rally‘s maar werd in de derde set verloren. Ook Joep en Luc verloren hun gemengddubbel partij.

  De uitslag werd daarmee 6-2 voor BC Echt maar desondanks waren zowel de trainers als ouders apetrots! Op naar volgende week waar ze het thuis mogen opnemen tegen BCG Beek 3.

  Klik op lees meer voor de teamfoto.

  Lees meer
 • Start competitieseizoen 2017-2018

  Start competitieseizoen 2017-2018

  Deze maand september is begonnen en dat betekent dat de voorbereidingen voor het seizoen in volle gang zijn. De trainingen zijn weer van start gegaan van zowel de jeugd als de senioren en de nieuwe
  clubkleding is bij de drukker, het competitieseizoen kan weer beginnen! Verder werd er afgelopen zondag nog met een groepje waterratten het zwembad Otterveurdt in Hoensbroek bezocht. Het zwemmen
  werd traditioneel afgesloten met een bezoekje aan de McDonald's.

  Dit jaar mag BBC 6 het spits afbijten. Aanstaande zondag speelt het jeugdteam hun eerste wedstrijd. Ze zullen het thuis in Sporthal Bocholtz opnemen tegen BC Echt. De wedstrijd begint om 10.00 uur. Voor
  alle andere teams start het competitieseizoen een weekje later.

 • Opstaptoernooi BC Wik

  Opstaptoernooi BC Wik

  Zondag 28 mei hebben 4 jeugdleden van BBC '77 deelgenomen aan het opstaptoernooi dat georganiseerd werd door BC Wik in Sittard. We vertrokken in Bocholtz met regen en onweer, maar in Sittard aangekomen werden we verwelkomd door een heftig zonnetje. Er is flink wat zweet aan te pas gekomen, maar ondanks de hitte hebben ze alle 4 hard gewerkt en met resultaat! In de categorie jongens onder 9 jaar heeft Joep Spelthaen de tweede plek weten te bemachtigen. In de categorie jongens onder 13 jaar is Kian Smits de eerste geworden. En in de categorie jongens onder 15 jaar heeft Ben Faas de vierde plek behaald en is Luuk Godschalk eerste geworden! Het was een gezellige succesvolle dag voor de spelers en trainers. BC Wik bedankt we voor de organisatie!

  jongens < 9 jaar:  2e plaats Joep Spelthaen
  jongens <13 jaar: 1e plaats Kian Smits
  jongens <15 jaar: 1e plaats Luuk Godschalk
                                  4e plaats Ben Faas

  Voor foto's klik hier

 • Clubkleding

  Clubkleding

  Het is weer tijd voor nieuwe clubkleding! Er is gekozen voor een kledinglijn van FZ Forza. Deze zullen wij drie seizoenen dragen. De kleding bestaat uit een heren/dames polo en een zwarte broek/rokje. Om competitie te spelen is de polo verplicht deze wordt gedragen met een zwart broekje of rokje. Alle shirts worden voorzien van het nieuwe clublogo. Ook is er de mogelijkheid om een trainingspak te bestellen. Deze bestaat uit een losse zwarte broek en een zwart met blauw jasje.
  De kleding kan gepast en besteld worden bij Ivo‘s Sportshop Simpelveld vanaf nu tot en met 7 juni. (www.ivossportshop.nl) Na 7 juni kunnen wij niet garanderen dat de kleding tijdig geleverd wordt en kan er een ongunstig prijsverschil zijn. Iedereen zowel selectie, recreanten en jeugd is van harte uitgenodigd om te passen en te bestellen!

  Lees meer
 • De worst naar Wittem brengen

  De worst naar Wittem brengen

  Ook het brengen van een worst naar de H. Clara in het klooster van Wittem is een activiteit om het 40-jarig jubileumfeest, van 23 tot en met 26 juni a.s, onder de aandacht te brengen. Er wordt een grote cervelaatworst (2-2½ kg) door de
  feestvierende vereniging op een ludieke wijze, te voet, naar Klooster Wittem gebracht. Clara van Assisië wordt vereerd als beschermheilige tegen slecht weer. Of het ook een garantie is valt natuurlijk te bezien. Maar proberen kan altijd en gezellig
  is het sowieso. Op 10 juni zal ook door BBC´77 de worst naar Wittem worden gebracht. Iedereen is welkom om hieraan deel te nemen. Om 17.00 uur wordt te voet vertrokken vanaf de sporthal. Voor de terugtocht zal vervoer geregeld worden.

 • Winnende team Piet, Pierre, Marianne, Bram, Lisanne en Lian

  Winnende team Piet, Pierre, Marianne, Bram, Lisanne en Lian

  Dit weekend was het eindelijk zover: het kamp voor de selectie en recreanten, wat door Team 1 (Relinde, Kirsten, Bram en Bart) georganiseerd was.

  Vrijdagavond rond 19:00 uur stroomde onze kamplocatie Kampidoe in Leopoldsburg vol met enthousiaste BBC'ers. Na het verdelen van de slaapplekken en het maken van een teamindeling werd er een eigen vlag en volkslied per team gemaakt. Hieruit volgde Kampidoeki, Minionalaland, Bierland en Partyland. Na een lekkere BBQ volgde er nog een gezellige avond.
  Zaterdagochtend werd er na een stevig ontbijt begonnen met levend stratego. Na wat soep en broodjes knakworst startten de Highland Games. Hierbij werd het uithoudingsvermogen zwaar op de proef gesteld. Het weer verraste ons zeer positief want het zonnetje bleef schijnen. Na de Highland Games werden de buikjes gevuld met nasi, bami en saté. Nadat iedereen zich wat opgefrist had kon de spellenavond beginnen. Deze stond in het teken van minigames waaraan steeds een of twee teamleden per team deelnamen. Ook dit was een zeer geslaagde avond.
  Zondag stond helaas in het teken van opruimen en schoonmaken, maar er was ook nog tijd om van de zon te genieten en het geheugen te testen door het spel lettermemory. Het weekend werd afgesloten met de prijsuitreiking: Kampidoekie gefeliciteerd met de overwinning!

 • Paasspeurtocht

  Paasspeurtocht

  Traditie getrouw vond op Goede Vrijdag de paasspeurtocht plaats. Met maar liefst 7 groepen en meer dan 50 deelnemers was het een geslaagde avond. Met behulp van een app en GPS coördinaten werd de route bepaald. Vanuit de Aowe Kino werd er richting Baneheide gelopen om daar vervolgens coördinaten te
  zoeken om de route te kunnen vervolgen. Via verschillende bospaadjes en wandelpaden werd de controlepost in Nijswiller bereikt.
  Na een hapje en een drankje werd het geheugen op de proef gesteld met drie kleine spelletjes. Om daarna de tocht te kunnen vervolgen die uiteindelijk weer eindigde in de Aowe Kino, waar iedereen kon genieten van een kop soep. Bij binnenkomst werd elke groep nog getoetst op hun rekenkunsten, waaruit bleek
  dat hoofdrekenen niet voor iedereen is weggelegd. Na een spannende uitreiking waren de winnaars bekend: Demi, Cassey, Maike, Julia, Martijn en Aeden gefeliciteerd!

 • Uitwisseling met BC SCC

  Uitwisseling met BC SCC

  Op dinsdag 11 april is er een uitwisseling met BC SCC gepland. Dit zal in de vorm van een klein toernooitje plaatsvinden. Iedereen die wil deelnemen, kan zich aanmelden bij Gonnie Vroomen of op het formulier op de nettenkar.

  Wanneer: donderdag 11 april vanaf 20:30 tot 23:00
  Waar: Sporthal Merode, Merodestraat 31, 6171 XM Stein

  BBC‘77 wenst alle deelnemers een gezellige en sportieve avond toe!

  Lees meer
 • Wim Loo-Chocoladetoernooi

  Wim Loo-Chocoladetoernooi

  Op zondag 12 maart vindt het jaarlijkse Wim Loo Chocoladetoernooi plaats. Hieronder staat alle info op een rijtje.

  Wie: Alle (jeugd)leden van BBC´77.
  Partner: Vader/moeder, broer/zus, vriend/vriendin, oom/tante enz.
  Tijd: Zondag 12 maart van 10:00 tot 14:00 uur.
  Spelvorm: Twee sets tot 21 punten eventueel verlenging.
  Alle spelers worden in een poule ingedeeld (meerdere partijen)
  Prijzen: Per gewonnen set kunnen de winnaars genieten van snoep/chips.

  Opgeven: Strookje inleveren bij de jeugdtrain(st)er, Sonja Steinbusch, t/m 8 maart 2017, of mailen jacq.steinbusch@ziggo.nl

  Alle deelnemers dienen op 12 maart om 9.45 uur aanwezig te zijn in de sporthal.

  Het inschrijfformulier kun je hier downloaden.

 • Jo Ernes Keiridder van Bocholtz!

  Jo Ernes Keiridder van Bocholtz!

  Jo was een van de mede oprichters van BBC'77 in 1976 en in de jaren daarna voorzitter van de club. Ondertussen is hij al bijna 20 jaar Erevoorzitter. Wij zijn zeer dankbaar voor zijn jarenlange inzet.
  Daarom wenst BBC'77 Jo van harte proficiat en een heel mooi carnavalsseizoen.
  Alaaf!

 • 24 februari: Karnavalsoavend

  24 februari: Karnavalsoavend

  Op vrijdag 24 februari 2017 vindt de welbekende Karnavalsoavend plaats in Café de Sporthal in Bocholtz. Een aantal artiesten zullen optredens verzorgen en de rest van de avond zullen vooral de carnavalsvierders zelf voor de nodige Stimmung zorgen. Carnaval is een feestje, maar alleen als je het elke dag een beetje viert!
  Klik hier voor de poster. Bis doe dur ooch bei?

 • Iris Sluijsmans prinses in Bóches

  Iris Sluijsmans prinses in Bóches

  De nieuwe jeugdhoogheden van Bocholtz zijn bekend. Iris Sluijsmans is jeugdprinses bij carnavalsvereniging BVV Kalk aan de books-K.E. Iris speelt al een aantal jaar badminton bij BBC'77. De Bocholtze Badminton Vereniging wenst Iris dan ook van harte proficiat en een mooi carnavalsseizoen. Alaaf!

 • Dubbeltoernooi 40 jaar BBC'77!

  Dubbeltoernooi 40 jaar BBC'77!

  BBC'77 bestaat dit jaar 40 jaar!
  Daarom vinden wij dat het weer eens tijd wordt een seniorentoernooi te organiseren en wel op zaterdag 25 maart 2017 vanaf 9:00.
  Gezien het feit dat de talenten van BBC'77 meer bij het dubbel- en gemengddubbelspel liggen, zal dit toernooi een eendagstoernooi worden. Er kan gespeeld worden in deze 2 onderdelen in de categorieën 2-4-6. Het inschrijfgeld bedraagt 9 euro voor 1 onderdeel en 15 euro voor 2 onderdelen.
  Zie onderstaande link voor meer informatie en de mogelijkheid tot inschrijven:

  http://badmintonnederland.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=030BC990-6DD9-49FC-A71D-DA6D3655014C

  Spread the word!!
  BBC'77 hoopt op een grote opkomst en bovenal een sportief en gezellig toernooi.

 • Uitwisseling Brunssum 19 januari 2017

  Uitwisseling Brunssum 19 januari 2017

  Op donderdag 19 januari 2017 vindt er voor de recreanten een uitwisseling plaats met BC Brunssum. Iedereen die wil deelnemen, kan zich aanmelden bij Maurice Snackers. 
  Wanneer: Donderdag 19 januari 2017, 19.30 uur - 22.00 uur.
  Waar: Sporthal Rumpen, Heugstraat 2 in Brunssum.

  BBC'77 wenst alle deelnemers een gezellige en sportieve avond toe!

 • Ragerta-Springplanktoernooi 5 februari 2017

  Ragerta-Springplanktoernooi 5 februari 2017

  Op zondag 5 februari 2017 organiseert BBC’77 Het Ragerta-springplanktoernooi voor beginnende jeugdspelers.
  Er kan ingeschreven worden in de categorieën U10, U11 en U12. Uiterlijke inschrijvingsdatum is woensdag 25 januari.
  Het toernooi wordt gespeeld in Sporthal Bocholtz (Wijngracht 9, 6351 HJ Bocholtz).
  Speeltijd: 10.00-14.00 uur. Alle spelers dienen uiterlijk 9.45 uur aanwezig te zijn in de sporthal.
  Contactpersoon: Jacques Steinbusch (jacq.steinbusch@ziggo.nl / 045-5442937)

  Klik op onderstaande link voor het toernooireglement en om in te schrijven:
  http://badmintonnederland.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=FEA0AF30-CAF5-4CEB-B41E-FF7A39AC927E

 • Feestdagen + Nieuwjaarsborrel

  Feestdagen + Nieuwjaarsborrel

  BBC'77 wenst iedereen fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en sportief 2017!
  Het bestuur van BBC nodigt alle leden, supporters, sponsoren en geïnteresseerden van harte uit deel te nemen aan de Nieuwjaarsborrel, die zal plaatsvinden op vrijdag 6 januari 2017 in Café De Sporthal Bocholtz om 20.00 uur. Samen toosten we op het nieuwe jaar!

 • Uitwisselingen 23 & 25 november 2016

  Uitwisselingen 23 & 25 november 2016

  Op woensdag 23 en vrijdag 25 november 2016 vinden er uitwisselingen plaats tussen respectievelijk Shuva uit Vaals en BBC´77 en BBC´77 en BC Brunssum.
  De recreatieve spelers van de verenigingen treffen elkaar voor een avond gezellig en sportief badminton.

  Woensdag 23 november:
  Sporthal Vaals, Sneeuwberglaan 1a, Vaals
  tijd: 20:00 uur - 22:00 uur
  Iedereen die wil deelnemen, kan zich aanmelden bij Hans Zander: zanderhans@gmail.com.

  Vrijdag 25 november:
  Sporthal Bocholtz, Wijngracht 9, Bocholtz
  Tijd: 20.30 uur – 23.00 uur
  Aanmelden kan mondeling bij Maurice Snackers, maar is niet noodzakelijk. Op de avond zelf aanwezig zijn is voldoende.

  We hopen er met zijn allen leuke avonden van te maken!

 • AVS Jeugdranglijsttoernooi 2016

  AVS Jeugdranglijsttoernooi 2016

  BBC´77 organiseert in het weekend van 17 en 18 december 2016 het jaarlijkse Jeugd Ranglijst Toernooi. Er kan ingeschreven worden in de categorieën U11, U13, U15 en U17. De sluitingsdatum voor de inschrijvingen is woensdag 30 november 2016 of zoveel eerder als het maximum van 375 partijen is bereikt.

  Het toernooi wordt gespeeld in Sporthal Bocholtz (Wijngracht 9, 6351 HJ Bocholtz).
  Speeltijden: zaterdag 17 december van 09.00 - 20.00 uur en zondag 18 december van 9.00 - 18.00 uur.
  Contactpersoon: Jacques Steinbusch (jacq.steinbusch@ziggo.nl / 045-5442937)

  Ga naar onderstaande link voor het toernooireglement en inschrijving:
  http://badmintonnederland.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=F35B57AF-C1F3-45EB-B72E-D44993828A48

  BBC’77 hoopt op een groot aantal inschrijvingen en wenst de spelers, ouders en trainers alvast een gezellig en sportief toernooi toe!

 • Lid worden in 2016, betalen vanaf 2017

  Lid worden in 2016, betalen vanaf 2017

  Alle nieuwe leden die zich eind september in de Week van het Badminton hebben aangemeld bij BBC’77, betalen pas contributie vanaf 2017. Deze actie geldt nog tot het einde van dit jaar!
  We hopen jullie sportief te mogen begroeten op een van onze speeldagen:

  Overdagbadminton
  Donderdag 9:00u - 10:30u                          ;              
   
  Recreatief senioren
  Woensdag 18:30u - 23:00u
  Vrijdag 19:30u - 23:00u

  Jeugd (recreatief en selectie)
  Zaterdag 10:00u – 12:00u                
  Woensdag 18:30u - 19:45u
  Vrijdag 18:00u - 19:30u
   
  Selectie senioren
  Woensdag 19:30u - 21:00u trainging, vrij spelen tot 23:00u
  Vrijdag 19:30u - 21:00u trainging, vrij spelen tot 23:00u
   
  Kom kennismaken met BBC’77 en haar leden. Word je lid in 2016, dan betaal je pas contributie vanaf 2017.
  Neem ook eens een kijkje op onze Facebookpagina: Bocholtze Badminton Club ’77.