Nieuws Archief

 • Agenda

  Agenda

  Pak je agenda erbij en noteer alvast deze datums!

  zaterdag 30 november - Pubquiz
  zaterdag 21 december - JRC toernooi
  vrijdag 10 januari - Nieuwjaarsactiviteit/borrel
  zaterdag 21 maart - Dubbeltoernooi (categorie 1, 4 & 6)

 • Competitie 06-10

  Competitie 06-10


  Uitslagen van zondag 6 oktober:

  BBC 1 - BC Trilan 3 6-2
  BBC 2 - BC Trilan 6-2
  BBC 3 - BC Rebeo 2 7-1
  BBC 5 - BC Trilan J2 2-6

 • Rabobank Clubsupport

  Rabobank Clubsupport

  Heb jij al gestemd? Tot en met 11 oktober kun jij je stem uitbrengen en zo BBC'77 steunen!
  Wij doen dit jaar mee aan de Rabobank ClubSupport! Elke stem is geld waard. Kunnen wij rekenen op die van jou? Met Clubsupport wil Rabobank clubs en verenigingen in de regio ondersteunen.
  Wij hopen door deel te nemen aan de ClubSupport een mooi bedrag te verzamelen. Met dit bedrag kunnen we weer leuke activiteiten organiseren of nieuwe materialen aanschaffen!

 • Competitie 29-09

  Competitie 29-09

  Dit weekend zeer wisselende uitslagen. Team 1 & 2 hadden het enorm lastig tegen BC SCC in Stein. Door de blessures van beiden heren van team 1 moesten Max en Martijn direct na hun eigen team wedstrijd
  door met de wedstrijden van team 1. Complimenten aan onze Martijn die normaal 6e divisie speelt en nu in de 3e divisie met 100% inzet de punten absoluut niet zomaar cadeau gaf en aan Max die maar liefst 6
  wedstrijden speelde deze zondag! Team 3 speelde weer solide partijen en ging er met 8-0 winst vandoor in Stein. Ook BBC 4 & 5 deden goede zaken in Beek en Landgraaf en keerden beiden met een 0-8 winst
  huiswaarts!

  Uitslagen:
  BC SCC 1 - BBC 1 8-0
  BC SCC 2 - BBC 2 7-1
  BC SCC 4 - BBC 3 0-8
  BCG Beek J2 - BBC 4 0-8
  BC Trilan J3 - BBC 5 0-8

 • Competitie 22-09

  Competitie 22-09

  Vandaag de tweede ronde van de competitie. Ook deze week speelden de teams thuis in Sporthal Bocholtz.

  Uitslagen:
  BBC 1 - Roosterse BC 5 7-1
  BBC 2 - BC Olympia 4 3-5
  BBC 3 - BC Victoria 5 5-3
  BBC 4 - BC Olympia J1 0-8
  BBC 5 - BC Victoria J3 2-6

 • Rabobank ClubSupport

  Rabobank ClubSupport

  Wij doen dit jaar mee aan de Rabobank ClubSupport! Elke stem is geld waard. Kunnen wij rekenen op die van jou? Met Clubsupport wil Rabobank clubs en verenigingen in de regio ondersteunen. Vanaf 27 september kun je stemmen op BBC. Ben je nog geen lid? Dan kun je via onderstaande link kosteloos een account aanvragen, dan kun je ook een stem uitbrengen!

  Wij hopen door deel te nemen aan de ClubSupport een mooi bedrag te verzamelen. Met dit bedrag kunnen we weer leuke activiteiten organiseren of nieuwe materialen aanschaffen!


  Klik hier om een account aan te maken

 • Competitie 15-09

  Competitie 15-09

  Zondag was eindelijk zover! De eerste wedstrijden van het seizoen 2019-2020 werden gespeeld in Sporthal Bocholtz. Het was gezellig druk in Sporthal Bocholtz met 4 thuis spelende teams.
  Alle teams gingen er met de winst van door, een zeer goede start voor BBC dus!

  BBC 1 - BC Veghel 1 5-3
  BBC 2 - BC Rally 8-0
  BBC 3 - BC Weert 4 5-3
  BBC 4 - BC Wik J2 5-3

  Klik hier voor de foto's

 • JRC Stein

  JRC Stein

  Vorig weekend namen Kian en Luuk deel aan het JRC toernooi in Stein. De heren speelden onder 17 en wisten dat het een zware strijd zou worden. Kian en Luuk speelden beiden mooie
  rally‘s en gingen er 200%
  voor! Kian kwam door in de poule en verloor helaas zijn kwartfinale. Kian en Luuk speelden samen drie dubbels, waarbij ze ontzettend hard gevochten hebben en het vaak ontzettend
  spannend maakten. Moe maar voldaan keerden ze op zondag richting huis. De trainers zijn trots!!

 • Zommertref

  Zommertref

  Afgelopen zondag  was BBC '77 actief als vereniging op de Zommertref in Bocholtz, het was een sfeervolle en goed bezochte markt wat zich onder andere weerspiegelde in de deelnames van onze challenges.
  Helaas was het overspelen door de wind bijna onmogelijk. De goede sfeer bij de BBC '77-stand werd onder andere verzorgd door de muziek van ons eigen lid Martijn Vincken beter bekend als Martin Feller.
  De badmintonvereniging wil iedereen bedanken die tijd heeft genomen om mee te doen aan onze challenges en natuurlijk ook alle vrijwilligers.

  De challenges leverden natuurlijk ook winnaars op!
  Voor de winnaars wacht een 10-rittenkaart van BBC'77, dit staat gelijk aan 10 sportieve en gezellige avonden of ochtenden badmintonnen in Sporthal Bocholtz. Er wordt zo snel mogelijk contact opgenomen met winnaars!

  Winnaars
  Guess-the-shuttles-challenge: Georg Doerenkamp
  Shuttle-darten: Loek Pluymaekers
  Overspelen: Milan Ruwette & Joep Degens

   

 • Kom kennismaken met BBC!🏸

  Kom kennismaken met BBC!🏸

  De vakantie is voorbij en de scholen zijn weer begonnen! Ben je opzoek naar een nieuwe sportieve uitdaging en wil je de snelste racketsport gaan spelen? Dan is badmintonnen bij BBC'77 misschien iets voor jou! Bij BBC’77 is er voor jong en oud genoeg keuze om op verschillende dagen en tijden te komen badmintonnen. Verder is er ook de mogelijkheid om beginnerstraining te volgen en buiten alleen het badmintonnen worden er ook elk kwartaal leuke activiteiten georganiseerd. Wil je meer informatie, een keertje meespelen of je aanmelden stuur dan een email naar secretariaat@bbc77.nl
   

 • Start seizoen 2019-2020

  Start seizoen 2019-2020

  De vakantie is nog niet voorbij, maar de sporthal is weer geopend! Vorige week zijn de trainingen van zowel de jeugd als de selectie weer begonnen. Ook de recreanten kunnen weer badmintonnen. De spelersgroep wordt klaargestoomd voor het nieuwe seizoen. Dit seizoen zal BBC met 5 teams deelnemen aan de competitie. BBC 1 zal ook dit jaar weer 3e divisie spelen en ook BBC 2 blijft in de 4e divisie. Beide teams spelen in dezelfde klasse als vorig jaar. BBC 3 start in de 6e divisie. Dit team is nieuw ingestroomd, aangezien dit vorig jaar een herenteam was. De beide jeugdteams BBC 4 en BBC 5 spelen allebei een leeftijdscategorie hoger dan vorig jaar.

  BBC 1: 3e divisie
  BBC 2: 4e divisie
  BBC 3: 6e divisie
  BBC 4: <17 jaar
  BBC 5: <13 jaar

  We hopen er met z'n allen een leuk en sportief seizoen van te maken!
  Klik hier voor het concept competitieschema.

 • Rabobank ClubSupport

  Rabobank ClubSupport

  Wij doen dit jaar mee aan de Rabobank ClubSupport! Elke stem is geld waard. Kunnen wij rekenen op die van jou? Met Clubsupport wil Rabobank clubs en verenigingen in de regio ondersteunen. Vanaf 27 september kun je stemmen op BBC. Ben je nog geen lid? Klik hier om kosteloos een account aan te vragen, dan kun je ook een stem uitbrengen!

  Wij hopen door deel te nemen aan de ClubSupport een mooi bedrag te verzamelen. Met dit bedrag kunnen we weer leuke activiteiten organiseren of nieuwe materialen aanschaffen
   

 • Opbrengst collecte

  Opbrengst collecte

  In juni heeft BBC in Bocholtz gecollecteerd voor het Oranje Fonds. De eindstand is bekend en in totaal is er 1080,00 euro opgehaald! Als club zijn wij hier natuurlijk trots op. Een deel van de collecte is voor onze vereniging zelf. Hierdoor kunnen we weer veel nieuwe activiteiten organiseren of investeren in materiële zaken.

  Nog een speciaal woord van dank aan alle vrijwilligers die n geholpen hebben. Bedankt voor jullie inzet!

 • Zommertreff

  Zommertreff

  Op zondag 1 september wordt de jaarlijkse Zommertreff georganiseerd in Bocholtz. Lokale (sport)verenigingen en ondernemers werken samen om een gezellige markt te organiseren voor alle leeftijden. Wij als BBC
  gaan ook deelnemen aan deze Zomertreff. Wij willen de badmintonsport en onze vereniging promoten door middel van een badminton opstelling buiten. Ook willen we tijdens deze markt onze nieuwe flyers uitdelen
  en wat kleine activiteiten/spelletjes organiseren. De markt zal ongeveer van 10:00-17:00u duren.

  Wil jij ons helpen om BBC te promoten? Meld je dan voor 25 augustus aan via secretariaat@bbc77.nl

  PS. Kun je eventueel maar een paar uurtjes of dagdeel? Geen probleem alle hulp is welkom!
  PPS. Heb je nog leuke ideeën voor activiteiten of spelletjes? Laat dit dan zeker even weten!

 • Herinnering: nabestellen clubkleding

  Herinnering: nabestellen clubkleding

  Wil je nog een shirtje, rokje, broek of trainingsjasje bestellen wacht dan niet te lang! De kleding kan besteld worden bij Laureen Steinbusch (l.steinbusch@live.nl) tot en met 8 juli. Vermeld in de email alle gegevens zoals naam, achternaam, telefoonnummer, aantal polo's/broekjes/rokjes eventueel junior en uiteraard de maat. Na 8 juli kunnen wij niet garanderen dat de kleding tijdig geleverd wordt. Iedereen zowel selectie, recreanten en jeugd is van harte uitgenodigd om te bestellen!

  De junior kleding is beschikbaar in de maten 8-10-12-14 jaar en de senioren kleding heren XS t/m XXXL en dames XS t/m XXL.

 • Familietoernooi

  Familietoernooi

  Afgelopen zondag vond de seizoensafsluiting plaats in de vorm van een familietoernooi. Het toernooi ging om 10:00 uur van start met de eerste wedstrijden. Maar liefst 22 koppels namen deel aan het toernooi verdeeld over verschillende poules die waren samengesteld aan de hand van leeftijd en badmintonervaring. De ouders, broertjes, zusjes of vrienden die kwamen badmintonnen kregen natuurlijk hulp van de BBC-ers met het leren van de eerste kneepjes van het spel en de belangrijkste regels. Rond de klok van 13:30 uur waren alle wedstrijden gespeeld en was het tijd voor een welverdiende lunch! Samen werden er nog broodjes en soep gegeten in Sportcafé Wijngracht 9.

  Klik hier voor de foto's

 • Cursus baantrainer

  Cursus baantrainer

  Afgelopen vrijdag heeft ook Cassey de cursus baantrainer van Badminton Nederland afgerond. Na het geven van een praktijkles werd het certificaat overhandigd door Alex Timmerman.
  Jeugdtrainers Relinde, Demi en Cassey hebben nu alle drie de cursus afgerond. BBC heeft nu weer drie gecertificeerde jeugdtrainers!

 • Zomervakantie

  Zomervakantie

  Zoals elk jaar is Sporthal Bocholtz 4 weken dicht tijdens de schoolvakantie. Dit jaar is de sporthal van maandag 8 juli t/m 4 augustus gesloten. Daarna kan er weer volop gebadmintond worden en zullen de voorbereidingen voor het competitieseizoen 2019-2020 verder gaan.
  BBC wenst alle leden een fijne zomervakantie!

 • Eurode Cup 2019

  Eurode Cup 2019

  Afgelopen weekend namen Martijn en Kian deel aan de Eurode Cup Lions Edition in Herzogenrath. Kian dubbelde samen met Martijn in categorie C. Ze verloren alleen van de heren van BC Victoria en eindigden daarmee op de 2e plaats in het mannendubbel!

  Martijn speelde ook nog gemengddubbel en single in categorie C. In de single eindigde hij op de 3e plaats en in het gemengddubbel met Vera Sevriens (BC Victoria) werd hij 1e.

  Gefeliciteerd heren!

 • Collecte Oranje Fonds

  Collecte Oranje Fonds

  Gisteren zijn deze toppers gestart met de collecte voor het Oranje Fonds. De rest van de week kunt u ons nog aan uw deur verwachten. Het Oranje Fonds steunt projecten zoals NL Doet, Burendag en Maatje gezocht. Maatje gezocht is initiatief om vrijwilligers te koppelen aan iemand die extra hulp kan gebruiken.

 • Familietoernooi

  Familietoernooi

  Vraag je mama/papa/vriend/vriendin/oom/tante/broertje/zusje of ze zondag 23 juni al in hun agenda genoteerd hebben, want iedereen is welkom om deel te nemen aan het familietoernooi! Je kunt je opgeven in tweetallen voor deze activiteit, maar alleen inschrijven is ook mogelijk dan koppelt de organisatie je aan een partner. Om de partijen zo spannend en leuk mogelijk te houden, zal er zoveel mogelijk geprobeerd worden om poules te maken naar leeftijd en sterkte. Geef dus ook even aan of je partner al badmintonervaring heeft. Het toernooi begint om 10:00 uur. Na afloop van het toernooi wordt er samen gegeten in Sportcafé Wijngracht 9, voor iedereen is er soep met een broodje. De kosten hiervoor bedragen 5 euro. Als je niet deelneemt aan het toernooi is het uiteraard mogelijk om mee te lunchen. Inschrijven voor het familietoernooi en de lunch kan door te mailen naar secretariaat@bbc77.nl, geef dan onderstaande informatie door. Aanmelden en betalen kan tot 19 juni bij Eline Steinbusch. Tot dan!

  Naam:…… Leeftijd:….. Badmintonervaring: ja/nee

  Partner:…… Leeftijd:……. Badmintonervaring: ja/nee

  Wanneer: 23-06-2019
  Hoelaat: 10:00u (wedstrijden tot maximaal 14:00u)
  Aansluitend: lunch @ Sportcafé Wijngracht 9
  Kosten: 5 euro
  Aanmelden via: secretariaat@bbc77.nl

  Lees meer
 • Pinksterweekend toernooien🏆

  Pinksterweekend toernooien🏆

  JRC toernooi Roermond
  Afgelopen weekend nam Kian Smits deel aan het JRC toernooi in Roermond. Kian speelde de single zowel U15 als U17 en speelde ontzettend goed!
  U15 haalde hij dan ook de halve finale die hij helaas verloor. Hiermee is Kian op de 4e plaats geëindigd!

  Eind-Best toernooi
  Zaterdag namen Kevin en Martijn deel aan het Eind-Best toernooi. Allebei speelden ze de single in categorie 6, maar helaas verloren ze beiden hun partijen.
  Samen speelden ze de herendubbel ook in categorie 6. De eerste dubbel wonnen ze met 21-15 en 21-18. De tweede dubbel was een walkover voor de heren dus waren ze door naar de halve finale.
  Helaas werd deze halve finale verloren met 21-18 en 21-13. Hiermee eindigden Kevin en Martijn op de 3e/4e plek!

 • Lilian Kobben naar de SudirmanCup 2019

  Lilian Kobben naar de SudirmanCup 2019

  Eind februari 2019 werd bekend dat ik was uitgenodigd door de BWF (Badminton World Federation) om als lijnrechter te fungeren tijdens de Sudirman Cup 2019, gehouden in Nanning, China.De Sudirman Cup zijn de 2 jaarlijkse Wereldkampioenschappen voor gemengde landenteams. Tijdens dit toernooi worden een mannendubbel, vrouwendubbel, mannenenkel, vrouwenenkel en een gemengddubbel gespeeld.

  Diverse grootmachten op badmintongebied zoals China, Japan, Korea, Thailand, Indonesië en uit Europa, Denemarken en Engeland Spelend in groep 1, strijden om de beker. Andere landen van een iets minder niveau zoals Frankrijk, Canada, Duitsland, en ook Nederland spelen om de hoogst mogelijke plaats in de groep 2. Nederland is na zege tegen Duitsland geëindigd op de derde plek in groep 2 (plaats 15). De finale werd gespeeld tussen China en Japan, waarbij China na een geweldige finale de Cup met 3 – 0 won.
  Na een lange reis van in totaal 18 uur aangekomen in Nanning, stonden de vrijwilligers op het vliegveld klaar om ons naar het hotel te brengen. Daarna meteen naar de sporthal om onze kleding voor het toernooi op te halen en de eerste briefing bij te wonen. Terug naar het hotel en meteen naar bed.

  Tijdens dit toernooi waren 10 BWF lijnrechters aanwezig. Deze kwamen uit Bangladesh, India, Australië, Korea, Maleisië, Botswana, de Verenigde Staten, Zwitserland, Duitsland en ik uit Nederland. De rest van de lijnrechters kwamen uit het gastland China.
  De volgende dag begon het toernooi, dat duurde van zondag 19 mei t/m zondag 26 mei. Wat heb ik genoten van de geweldige wedstrijden. Wat een sfeer in deze sporthal. Niet te vergelijken met andere toernooien waar ik ben geweest. Zoveel toeschouwers heb ik nog nooit ergens gezien. Wat een enthousiasme voor de badminton, zelfs als China niet speelde.

  Hoe vriendelijk de Chinezen voor ons waren, ze hadden altijd een glimlach op hun gezicht. Telkens vragen of ze wat voor ons konden doen. Ik voelde mij zo welkom! Een klein voorbeeld hoe wij westerlingen worden gezien door de lokale bevolking. Mijn Duitse collega en ik liepen op een dag door de hal en werden aangesproken door een tiental kinderen. Ze vroegen ons in het Engels of ze onze handtekening konden hebben. Mijn collega zei “wij zijn niet beroemd , wij zijn maar lijnrechters. Maar de kinderen zeiden dat ze dat wisten en dat wij wel beroemd waren. Dus hebben wij onze naam maar gezet op een T-shirt, programmaboekje en schrift. Daarna nog met ze allen op de foto.

  Na een geweldige, fantastische week was het op maandagavond weer tijd om naar huis te reizen. Weer 18 uur onderweg van Nanning naar Bocholtz. Blij weer thuis te zijn bij mijn familie, maar wel een bijzondere ervaring rijker.

 • Feestavond

  Feestavond

  Zaterdag vond de feestavond met als thema Spring Break plaats. Het café was geheel zomers aangekleed met palmbomen, parasols en strandstoelen en bij aankomst was er voor iedereen een lekkere cocktail. Ook het eten was geheel in stijl, want wat is nog meer zomers dan BBQ-en! Onder het genot van de zomerse deuntjes van Martijn aka Martin Feller ging de avond goed van start! Na de heerlijke BBQ werd onze 40-jarige jubilaris Jacques Steinbusch gehuldigd. Na een kleine receptie werden ook de trainers en jeugdtrainers Bram, Bart, Demi, Cassey en Relinde bedankt voor hun inspanningen afgelopen jaar. Ook voor Robin was er een bedankje. Het afgelopen jaar heeft Robin onnoemelijk veel flyers, posters en afbeeldingen gemaakt voor evenementen, facebook en de site van BBC. Als vereniging en bestuur zijn wij enorm blij met alle vrijwilligers die zich op veel verschillende fronten inzetten. Variërend van het bemannen van de wedstrijdtafel, organiseren van activiteiten, training geven, toernooiorganisatie en fysiotherapeutische ondersteuning. Bedankt!

 • Keep Fit toernooi

  Keep Fit toernooi

  Afgelopen zaterdag namen 13 BBC'ers deel aan het dubbel & mixtoernooi van BC Keep Fit in Gulpen. In categorie 6 speelden Cassey, Maike, Kevin, Martijn, Aron en Kian en in categorie 4 Femke, Renee, Laureen, Bram, Mathijs, Robert en Bart. Na een lange dag van 9:00 uur s'ochtends tot 21:00 uur s'avonds waar sommigen zelfs 10 partijen hebben gespeeld zijn de volgende resultaten behaald:

  HD 2
  3e plaats : Bram Wagemans & Jovi Nieman (Roosterse BC)

  GD 4
  1e: Femke Hamers & Bram Wagemans
  3e/4e: Laureen Steinbusch & Bart Hamers

  DD 4
  2e: Femke Hamers & Renee Eussen-Frissen
  3e/4e Laureen Steinbusch & Nathalie Cremers-Scholtes (BC Trilan)

  DD 6
  3e/4e Cassey Lauvenberg & Maike Doerenkamp

  Klik hier voor alle winnaars en gespeelde wedstrijden
   

 • Jacques Steinbusch 40 jaar lid

  Jacques Steinbusch 40 jaar lid

  Tijdens de feest- en jubilarissenavond van de Bocholtze Badminton Club'77 zal een bijzonder lid in de bloemetjes gezet worden voor zijn vele verdiensten gedurende zijn lidmaatschap van de vereniging.
  Jacques Steinbusch viert op deze dag dat hij 40 jaar geleden lid werd van de vereniging. Actief op de baan vormde BBC de basis voor zijn latere gezinsleven. Immers viel zijn oog al snel op Sonja die kwam spelen
  bij BBC. Meer dan 25 jaren later zijn niet alleen Jacques, Sonja, maar ook de kinderen Eline en Laureen lid van BBC en deze laatsten zijn daarbij ook actief als bestuurslid. Jacques zelf maakt al meer dan 35 jaar deel
  uit van de het bestuur van BBC. Vele jaren is Jacques de eindverantwoordelijke geweest voor de toernooien die BBC organiseert. Sinds vorig jaar promoveerde Jacques nog naar een DB functie als penningmeester.

  Buiten het feit dat Jacques steeds zeer actief is geweest als bestuurslid; ook daar buiten was en is een vraag om hulp bij Jacques nooit aan dovemansoren gericht. Of het nu de medewerking aan de
  verenigingskampen is, het bouwen van een carnavalswagen of gewoon een goede raad: Jacques is erbij.Vanaf de aanvangstijd is Jacques namens BBC actief geweest in de vele financiële commissies
  van jubileumfeesttenten die in ons dorp door de jaren de revue gepasseerd hebben. Ook de bar bemanning tijdens deze evenementen doet nooit tevergeefs een beroep op hem.

  Voor badminton in het algemeen is Jacques verder ook van onschatbare waarde gebleken: vele jaren reisde hij met andere BBC-ers Jo, Netty Ernes en René Suylen door het hele land om als scheidsrechter actief
  te zijn. Daarnaast heeft hij vele (jeugd)toernooien georganiseerd en geregeld. Hiervoor heeft Jacques een oorkonde van de Nederlandse Badminton Bond ontvangen. Onvergetelijk zijn verder de uitstapjes als de jaarlijkse skireis naar Hundseck en de uitwisselingen met de Bulgaarse Badminton vereniging waarbij Jacques steeds een vooruitstrevende rol gespeeld heeft. Al met al een verenigingsduizendpoot waarvan in dit stukje waarschijnlijk nog niet de helft van alle activiteiten genoemd staat: Met recht al 15 jaar lang erelid van onze prachtige vereniging!

 • Nabestellen clubkleding FZ Forza

  Nabestellen clubkleding FZ Forza

  In 2017 is er gekozen voor een kledinglijn van FZ Forza. Deze zullen wij nog een seizoen dragen, dus is er de mogelijkheid om de kleding te bestellen.

  Er zal geen pas-kleding beschikbaar zijn omdat na inventarisatie werd vastgesteld dat het slechts enkele leden zal betreffen. We vragen daarom iedereen die kleding wil bestellen om onderling de kleding te
  passen.
  Mocht dit problemen opleveren neem dat contact met mij op en dan zullen we naar een oplossing zoeken. Verwacht wordt dat dezelfde prijzen gehanteerd kunnen worden, dit ligt echter in handen van FZ Forza
  en
  kunnen wij niet garanderen. Mocht er een prijsverschil zijn dan zal iedereen die besteld heeft hiervan op de hoogte gebracht worden.

  De kleding kan besteld worden bij Laureen Steinbusch (l.steinbusch@live.nl) tot en met 8 juli. Vermeld in de email alle gegevens zoals naam, achternaam, telefoonnummer, aantal polo's/broekjes/rokjes eventueel
  junior en uiteraard de maat. Na 8 juli kunnen wij niet garanderen dat de kleding tijdig geleverd wordt. Iedereen zowel selectie, recreanten en jeugd is van harte uitgenodigd om te bestellen!

  De junior kleding is beschikbaar in de maten 8-10-12-14 jaar en de senioren kleding heren XS t/m XXXL en dames XS t/m XXL. Dit geldt voor zowel polo's als broekjes, rokjes en trainingspak.

  Lees meer
 • Collecte Oranje Fonds

  Collecte Oranje Fonds

  Dit jaar zal BBC de jaarlijkse collecte voor het Oranje Fonds doen. Deze collecte vindt plaats in de week van 11 t/m 15 juni. De opbrengst van de collecte gaat naar sociale projecten in de provincie en een deel zal voor onze vereniging zijn. Wij als vereniging hebben gekozen om het collectegebied Bocholtz voor onze rekening te nemen en hopen op jullie hulp! Wil je het Oranje Fonds en onze vereniging helpen en mee collecteren, stuur dan een email naar hamers.steinbusch@gmail.com. Geef verder aan welke avond(en) je beschikbaar bent, de beschikbare avonden staan hieronder. Aan de hand van de aanmeldingen willen we een indeling maken, vele handen maken licht werk en collecteren is natuurlijk gezelliger met z'n tweeën! Heb je vragen over de collecte, neem dan contact op met Bart Hamers (0625068667).

  - dinsdag 11 juni 18:30u
  - donderdag 13 juni 18:30u
  - zaterdag 15 juni 10:00u

 • Feestavond

  Feestavond

  Zaterdag 11 mei vind de jaarlijkse feestavond van BBC plaats. Deze zal beginnen om 19.30 in café Wijngracht 9. Deze feestavond is voor alle leden van BBC, zowel jong als oud! Iedereen is van harte uitgenodigd. Ook deze keer zal onze eigen Martijn Vincken aka Martin Feller ons voorzien van de beste muziek. Meld je aan bij een van de bestuursleden i.v.m de BBQ. Tot dan!

 • Paasspeurtocht

  Paasspeurtocht

  Afgelopen vrijdag vond de paasspeurtocht plaats. Zeven groepen vertrokken vanuit Sport & Leisure Café Wijngracht 9 richting Simpelveld via de Butler Academy en de Waalbroek. Onderweg waren er drie posten. Op deze posten was het tijd voor een spelletje en wat te eten en te drinken. Bij aankomst in het café was er een broodje worst voor iedereen. Na het tellen van alle punten was het tijd voor de prijsuitreiking. Volgend jaar zijn Rianne, Bart S, Ronny, Mathijs en Roman de gelukkigen die de speurtocht mogen uitzetten!

  Klik hier voor de foto's

  BBC'77 wenst iedereen fijne Paasdagen!

 • Paasdropping

  Paasdropping

  Vergeet je niet aan te melden voor de paasdropping op vrijdag 19 april! Er wordt op vrijdagavond verzameld in Sportcafé Wijngracht 9, om 19.00 uur. Hierna zullen de eerste groepen vertrekken. Alle leden van BBC'77 kunnen deelnemen en mogen hun familie, vrienden en kennissen meenemen. De avond zelf kan men zich nog aanmelden. Het weer ziet er veelbelovend uit tot vrijdag!

 • Dubbeltoernooi

  Dubbeltoernooi

  Afgelopen zaterdag vond alweer de derde editie van het dubbeltoernooi plaats. Dit jaar waren er ongeveer 75 spelers verdeeld over de categorieën 2,4 en 6. Het toernooi eindigde rond de klok van 19:00 uur met de prijsuitreiking in Sportcafé Wijngracht 9. Ook enkele BBC’ers vielen in de prijzen:

  DD 4: 2e plaats Demi Martens & Femke Hamers
  HD 6: 1e plaats Ramon Niese (met Liegene la Fontaine)
  DD 6: 1e plaats Kelly Theunissen (met Yvette Cuijpers)
  DD 6: 2e plaats Maike Doerenkamp (met Ankie Lonussen)

  Klik hier voor de foto's

 • Cursus baantrainer

  Cursus baantrainer

  Vandaag hebben Relinde en Demi het certificaat van de cursus baantrainer behaald. Hiermee hebben ze beiden het laatste onderdeel afgerond, namelijk het praktijkbezoek van een coach van Badminton Nederland. Gefeliciteerd dames! Ook Cassey zal als ze weer in Nederland is het
  laatste deel van de cursus gaan afronden. Dan heeft BBC weer drie officieel gecertificeerde trainers!

 • Paasdropping

  Paasdropping

  Op goede vrijdag vindt de jaarlijkse paasdropping plaats. Ook dit jaar hebben de organisatoren goed hun best gedaan om voor jullie een leuke speurtocht uit te zetten.

  Er wordt op vrijdagavond verzameld in Sportcafé Wijngracht 9, om 19.00 uur. Hierna zullen de eerste groepen vertrekken. Alle leden van BBC'77 kunnen deelnemen en mogen hun familie, vrienden en kennissen meenemen. Vantevoren aanmelden kan via het formulier op de
  nettenkar. De avond zelf kan men zich ook nog aanmelden maar i.v.m inventariseren van het eten wordt vooraf aanmelden gewaardeerd. Klik hier voor de fllyer.

 • LJK 2019

  LJK 2019

  Een aantal enthousiaste kinderen hebben afgelopen weekend op de Limburgse Jeugd Kampioenschappen in Roermond hun uiterste best gedaan en veel leuke wedstrijden gespeeld. Met de kennis dat een aantal voor de eerste keer in een hogere leeftijdscategorie moesten spelen, werden hele goede prestaties geleverd. Al met al was het een gezellig weekend met veel spannende partijen, waarbij Sem 3e werd in de categorie U11 jaar!

 • NL doet

  NL doet

  Het Oranje Fonds organiseert op 15 en 16 maart weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Ook dit jaar gaat BBC aan de slag met verschillende klussen.
  Dit jaar staat er op de kluslijst het opknappen van de telborden, het inventariseren van de kasten in de berging en het maken van nieuwe telklappers en nieuwe baancijfers. Zaterdag 16 maart zal er vanaf 10:00 uur in Sporthal Bocholtz gewerkt worden aan de verschillende klussen!

 • Algemene Leden Vergadering

  Algemene Leden Vergadering

  Donderdag 21 maart vindt de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering plaats. Wij willen iedereen van harte uitnodigen om de belangrijke zaken van onze vereniging te bespreken. De vergadering begint om 20:00 uur in Sportcafé Wijngracht 09. Graag tot dan!

 • Einde competitie🏸

  Einde competitie🏸

  Inmiddels is de competitie 2018/2019 afgelopen. Alle wedstrijden zijn gespeeld en over het algemeen heeft BBC goede prestaties geleverd. Hieronder de eindstand van de vijf teams die dit jaar deelnamen aan de competitie. Komende tijd zullen er weer veel toernooien plaatsvinden,
  daarna zal de focus liggen op de voorbereiding voor het volgende seizoen!

  BBC 1 3e divisie: 4e plaats in poule van 8
  BBC 2 4e divisie: 5e plaats in poule van 8
  BBC 3 herencompetitie: 4e plaats in poule van 8
  BBC 4 jeugd 15 jaar: 2e plaats in poule van 7
  BBC 5 jeugd 11 jaar: 4e plaats in poule van 9

 • Competitie week 15

  Competitie week 15

  Vandaag werden de allerlaatste wedstrijden van het seizoen 2018-2019 gespeeld in Sporthal Bocholtz. Het herenteam speelde tegen Trilan en het jeugdteam tegen Roermond.

  Uitslagen:
  BBC 3 - BC Trilan 7 6-2
  BBC 5 - BC Roermond 3 4-4

 • Clubkampioenschappen

  Clubkampioenschappen

  Dit weekend vonden de jaarlijkse clubkampioenschappen plaats. Op zaterdag voor de jeugd en op zondag voor de selectie en de recreanten. De jeugd werd verdeeld over drie poules: jeugd recreatief, jeugd 1 en jeugd 2.
  De hele zaterdagochtend werden er wedstrijden gespeeld onder begeleiding van trainers Demi, Relinde en Martijn. De tribune was goed gevuld met mama's en papa's en ook broertjes en zusjes kwamen supporteren! Er werden veel spannende partijen gespeeld en soms was het
  verschil maar zeer klein. Uiteindelijk werd Brenna clubkampioen in de poule jeugd recreatief. Joep kroonde zich tot clubkampioen van jeugd 2 en Kian werd clubkampioen bij jeugd 1. Alle deelnemers kregen een oorkonde en daarna was het tijd voor een groepsfoto

  Foto's Jeugd klik hier

  Op zondag was het aan de selectie en de recreanten om hun beste beentje voor te zetten. De selectie speelde gemengdubbels en alle zeven heren speelden met de zes dames die deelnamen. Het lot bepaalde welke koppels tegen elkaar moesten spelen. Iedereen speelde zes
  wedstrijden altijd met een andere partner en een andere tegenstander. Bij de dames ging Renee er met de overwinning vandoor en bij de heren werd Bram clubkampioen. Tegelijk met de selectie speelden ook de recreanten. Ze speelden in vaste koppels eerst in een poule en
  daarna nog de finale poule enzovoort. Ook hier werden veel leuke en spannende partijen gespeeld! De nieuwe clubkampioenen werden uiteindelijk Gonnie en Marcel.

  Foto's Senioren & Recreanten klik hier

  Alle clubkampioenen gefeliciteerd!

  Jeugd 1: Kian Smits
  Jeugd 2: Joep Spelthaen
  Jeugd recreatief: Brenna Sijben
  Selectie dames: Renee Eussen-Frissen
  Selectie heren: Bram Wagemans
  Recreanten: Gonnie Vroomen en Marcel Palmen

 • Uitslagen competitie week 14

  Uitslagen competitie week 14

  BBC 1 - Roosterse BC 4 0-8
  BBC 2 - BC Echt 1 1-7
  BBC 3 – BC Brunssum 2 2-6 (inhaalwedstrijd)
  BBC 3 - BCG Beek 1 8-0
  BBC 5 - BCG Beek 5 6-2

  Afsluiting competitie
  Voor de meeste teams was dit de laatste competitiewedstrijd. Zoals eigenlijk elk jaar, het wordt al bijna een traditie, werd het seizoen afgesloten met wokken in Margraten. Ongeveer 50 BBC-ers hebben hier een avond lekker gegeten en gedronken. Volgende week zullen de
  clubkampioenschappen plaatsvinden. Op zaterdag voor de jeugd en op zondag voor de selectie en de recreanten. Op zaterdag wordt er gespeeld van 10:00u tot 13:00u en zondags van 9:00u tot 14:00u. Kom je ze aanmoedigen?

 • Competitie week 14

  Competitie week 14

  Komend weekend alweer de laatste wedstrijden voor BBC 1 en BBC 2! Voor BBC 3 en BBC 5 is dit de voorlaatste wedstrijd. Ze moeten beiden hierna nog één keer in actie komen.Voor BBC 4 is de competitie afgelopen, het seizoen 2018-2019 zit er voor hun op. In de poule jeugd
  onder 15 jaar zijn ze als tweede geëindigd, een super prestatie van Noah, Luc, Ben, Luuk en Kian!

  Aanstaande zondag wordt er thuis in Sporthal Bocholtz gespeeld. De wedstrijden zullen om 10:00 uur beginnen.

  BBC 1 - Roosterse BC 4
  BBC 2 - BC Echt 1
  BBC 3 - BCG Beek 1
  BBC 5 - BCG Beek 5

 • Carnavalsavond

  Carnavalsavond

  Op vrijdag 1 maart zal traditiegetrouw de carnavalsavond plaatsvinden in samenwerking met H.V Olympia, de supportersclub van Sportclub´25 en met leisure & sport café Wijngracht 9 waar de carnavalsavond plaatsvindt. Om 20:11 uur zal de avond starten met DJ Flügel. Daarna
  komen de Geitenfokkers o.a Bocheser Sjlaager arena zingen en zal ook FEM optreden. De avond wordt afgesloten door niemand minder dan Fabrizio! Daarna zal DJ Flügel het feest tot in de late uurtjes laten doorgaan. Tot dan!

  Wanneer: vrijdag 1 maart
  Wat: Carnavalsavond BBC´77, HV Olympia en Sportclub´25
  Waar: leisure & sportcafe Wijngracht 9
  Hoelaat: vanaf 20:11 uur

 • Competitie week 13

  Competitie week 13

  Uitslagen van het weekend van 26 en 27 januari:

  BBC 1- BCH 2: 4-4
  BBC 2 – BC Rally 1: 4-4
  BBC 3- BC Wik 2: 8-0
  BBC 4 – BCG Beek 3: 7-1
  BBC 5- BC Wik 7: 6-2

 • Uitslagen competitie

  Uitslagen competitie

  Uitslagen van het weekend van 19 en 20 januari:

  BC Trilan 3 - BBC 1: 3-5
  BC Trilan 4 - BBC 2: 4-4
  BCM 4- BBC 4: 0-8

 • We gaan weer op kamp!

  We gaan weer op kamp!

  De voorbereiding voor het kamp zijn in volle gang! In het weekend van 12/13/14 april
  zullen we weer afreizen naar Kampidoe in Leopoldsburg (BE). Jeugd, recreant of selectie iedereen mag mee!

  Het hele weekend zullen er verschillende activiteiten en spellen gedaan voor jong en oud. Het kamp zal op
  vrijdag 12 april rond 18:00 uur beginnen en zondag 14 april rond 14:00 uur eindigen. De kosten voor het
  kamp zijn nog niet helemaal bekend, maar deze zullen onder 50 euro blijven! Bij aanmelding vragen we een
  aanbetaling van 20 euro! Het resterende bedrag wordt later betaald. Aanmelden kan tot en met 22 februari.
  Daarna zal er een brief met meer informatie volgen en wordt het resterende bedrag betaald. De briefjes zullen de week uitgedeeld worden, vul het strookje in en lever dit samen met de 20 euro in bij Laureen en of Eline Steinbusch.

 • Aangepaste speelmogelijheden

  Aangepaste speelmogelijheden

  Vrijdag 18-01 zijn er i.v.m het opbouwen van een turntoernooi maar 4 banen beschikbaar om te badmintonnen. Er zal geen senioren training zijn en let op: er kan maar tot 22:30 uur gebadmintond worden!

 • Nieuwjaaractiviteit/borrel

  Nieuwjaaractiviteit/borrel

  Afgelopen vrijdag vond de nieuwjaarsactiviteit met aansluitend de nieuwjaarsborrel plaats. Met 40 spelers werden er in verschillende rondes wedstrijden gespeeld met steeds wisselende partners en tegenstanders. De partner en tegenstanders werden bepaald door het maken van stapels met rackets en het random kiezen van 2 rackets welke dan een duo dubbelkoppel vormden voor 1 wedstrijd. De tegenstanders werden op dezelfde manier bepaald en dit zorgde voor leuke wedstrijden en afwisselende combinaties van dubbelkoppels tussen de jeugd, recreanten en senioren selectie. Daarna werd het een gezellige avond in Sport & Leisure Café Wijngracht 9 waar wij als vereniging Eric Vervuurt van harte welkom heten als nieuwe eigenaar. Zie link voor de foto's

 • Competitie week 12

  Competitie week 12

  Uitslagen van het weekend van 12 en 13 januari:

  BC Alouette 1 - BBC 1 2-6
  Roosterse BC 5 - BBC 2 6-2
  BC Rebeo 4 - BBC 3 2-6
  BC Wik 4 - BBC 4 5-3
  BC Rebeo 8 - BBC 5 7-1

 • Competitie extra weekend

  Competitie extra weekend

  In het weekend van 5 en 6 januari speelden alleen team 3 en team 5. Alle andere teams hadden vrij en zullen volgende week pas weer in actie komen.

  Uitslagen van het weekend van 5 en 6 januari:

  BBC 3- BC Trilan 7 5-3
  BBC 5 - BC Roermond 3 4-4

 • Cursus baantrainer

  Cursus baantrainer

  Op 27 december hebben Demi, Relinde en Cassey het eerste deel van de cursus baantrainer gevolgd. Deze cursus werd georganiseerd door Badminton Nederland en bestaat drie onderdelen:

  - Een masterclass, welke plaatsvond in Hoensbroek. In de masterclass werd de basis van observeren en het aanleren van technieken doorgenomen met docenten tijdens een baantraining.
  - E-learning, waarin de trainers aan de slag gaan met verschillende modules hierin kwam onder andere de rol als trainer aan bod.
  - Een praktijkbezoek, hierbij komt een praktijkcoach van Badminton Nederland naar de jeugdtraining van BBC kijken. De trainers krijgen dan tips en trucs om in de toekomst goede en leuke training te blijven geven.

  Als het praktijkbezoek heeft plaatsgevonden dan zullen Demi, Relinde en Cassey officieel het certificaat baantrainer ontvangen!

 • Café de Sporthal

  Café de Sporthal

  Na 12 jaar nemen Math en Gina afscheid als eigenaren van Café de Sporthal in Bocholtz. Via deze weg willen wij ze bedanken voor de afgelopen jaren dat ze ons voorzien hebben van spijs en drank. Math en Gina bedankt voor alle feestjes, activiteiten, competitiedagen en toernooien
  dat we bij jullie terecht konden!

 • Nieuwjaarsactie - kom kennismaken met BBC!

  Nieuwjaarsactie - kom kennismaken met BBC!

  Wil je 2019 sportief beginnen? Wil je in 2019 de snelste racketsport gaan spelen of je familie/vrienden/vriendjes/vriendinnetjes laten kennismaken met badminton? Kom meespelen op woensdagavond, donderdagochtend, vrijdagavond of zaterdagochtend. De hele maand januari is iedereen van jong tot oud welkom om gratis te komen badmintonnen. Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden qua speeldagen en tijden zie www.bbc77.nl. Wil je gebruik maken van deze actie of meer informatie maak dit kenbaar bij: secretariaat@bbc77.nl

 • AVS JRC 2018

  AVS JRC 2018

  Afgelopen zaterdag vond traditiegetrouw in het weekend voor kerst het AVS Jeugd Ranglijst Circuit plaats. Vanaf 9:00 uur s'ochtends tot 19:00 uur s'avonds werd er gestreden voor de felbegeerde bekers en prijzen. Ook 12 jeugdleden van BBC namen deel aan het toernooi en speelden goede partijen. Waar vaak de tegenstanders zeer sterk waren deed iedereen zijn uiterste best en werden er leuke rally's en wedstrijden gespeeld. Coaches Demi, Cassey & Relinde waren dan ook tevreden over de wedstrijden en de resultaten! Klik hier voor de foto's! Klik hier voor een overzicht van de winnaars!

 • Fijne Feestdagen!

  Fijne Feestdagen!

  BBC'77 wenst al haar leden, supporters, vrijwilligers en sponsoren fijne feestdagen en een gezond en sportief 2019!

 • Jaarkalender 2019

  Jaarkalender 2019

  Pak je agenda erbij en noteer alvast de volgende data!

  11 januari - Nieuwjaarsactiviteit + borrel
  16 februari - Clubkampioenschappen jeugd
  17 februari - Clubkampioenschappen recreanten + selectie
  1 maart - Carnavalsavond
  21 maart -Algemene Ledenvergadering
  30 maart - Dubbeltoernooi
  12/13/14 april - Kamp (jeugd/recreanten/senioren)
  19 april - Paasdropping
  11 mei - Feestavond
  23 juni - Seizoensafsluiting
  21 december- JRC toernooi

 • Nieuwjaarsactiviteit - Nieuwjaarsborrel

  Nieuwjaarsactiviteit - Nieuwjaarsborrel

  Kerst en nieuwjaar staan alweer bijna voor de deur, de gezelligste tijd van het jaar! Natuurlijk willen wij de start van het nieuwe jaar niet aan ons voorbij laten gaan. Daarom organiseert BBC op vrijdag 11 januari een Nieuwjaarsactiviteit. Deze activiteit bestaat uit een mini-badmintontoernooi, waarbij badmintonspelers van verschillende niveaus aan elkaar gekoppeld worden. Bij elke wedstrijd wissel je van medespeler, dus je speelt in principe nooit met dezelfde persoon en ook nooit tegen dezelfde tegenstanders. De activiteit begint om 19.30 en duurt tot 21.00. Daarna zullen we met zijn allen gezellig gaan borrelen in de kantine, waarbij het eerste drankje op BBC is.
  Er zal een inschrijflijst op de nettenkar gelegd worden waarop iedereen zich kan inschrijven. Natuurlijk kun je op de dag zelf ook nog besluiten om te komen, maar zo hebben wij een idee hoeveel mensen er ongeveer komen. We hopen dat iedereen net zoveel zin heeft als ons om 2019 goed te beginnen en hopen dan ook iedereen bij deze activiteit te zien.

 • AVS JRC 2018

  AVS JRC 2018

  Komend weekend zal het AVS Jeugd Ranglijst Circuit weer plaatsvinden in Sporthal Bocholtz. Dit jaar met ongeveer 60 deelnemer in de leeftijdscategorieën onder 11, 13, 15 en 17 jaar. De eerste wedstrijden zullen om 9:00 uur s'ochtends beginnen en de laatste wedstrijden zullen naar verwachting rond 18:00 uur gespeeld worden. Bijna alle onderdelen worden in poule systeem gespeeld, daarna zullen de beste spelers van de poules strijden om de felbegeerde prijzen. Voor de actuele schema's en speeltijden zie de link https://badmintonnederland.toernooi.nl/sport/matches.aspx?id=50BEF6BA-9827-47AD-96C8-3CD70650451E

 • Uitslagen competitie week 11

  Uitslagen competitie week 11

  Een goed laatste competitieweekend van 2018 voor alle vier de teams! Uitslagen van het weekend van 15 en 16 december:

  BBC 1 - BC Geldrop 1 5-3
  BBC 2 - BPML 1 7-1
  BBC 4 - BC Olympia 7 8-0
  BBC 5 - BC Victoria 8 6-2

 • Sponsor BBC met SponsorKliks!

  Sponsor BBC met SponsorKliks!

  Sinds kort is BBC aangesloten bij Sponsorkliks. Bestel jij ook wel eens iets online? Dan kun je BBC sponsoren met een percentage van jouw aankoopbedrag! Als je via Sponsorkliks je bestelling start en BBC´77 als doel kiest, dan ontvangt BBC een percentage van jouw aankoopbedrag. De prijs voor jou als aankoper blijft gewoon hetzelfde!

  Sponsorkliks heeft inmiddels meer dan 800 aangesloten winkels zoals Coolblue, Wehkamp, Bol.com, Booking.com, Mediamarkt, KLM, Thuisbezorgd.nl enzovoort. Denk bij je aankopen aan Sponsorkliks en steun zo onze vereniging! Via de volgende link komt u direct bij BBC´77 als sponsordoel uit https://www.bbc77.nl/interactief/sponsorkliks. Hier ziet u ook alle aangesloten winkels. Het is ook mogelijk om via de algemene site van Sponsorkliks het sponsordoel sportvereniging Bocholtze Badminton Club te kiezen.

  Denk in het vervolg bij jouw online aankopen aan Sponsorkliks en steun onze vereniging!

 • Sinterklaas

  Sinterklaas

  Afgelopen zaterdag waren er nog twee pieten op bezoek bij BBC‘77. Ze brachten een bezoekje aan de jeugdtraining op zaterdagochtend. De pieten hadden voor iedereen een cadeautje en wat lekkers bij zich. Verder is er natuurlijk gebadmintond met de pieten en werden er spelletjes gespeeld. Lijkt het je ook leuk om te badmintonnen? Kom dan een keertje mee spelen/trainen op zaterdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur!

  Voor de foto's klik hier.

 • Uitslagen competitie week 10

  Uitslagen competitie week 10

  Uitslagen van het weekend van zaterdag 8 en zondag 9 december:

  BC SCC 1 - BBC 1 5-3
  BC SCC 2 - BBC 2 6-2
  BC Venray 2 - BBC 3 7-1
  KBC 4- BBC 4 4-4
  BC Trilan 11- BBC 5 4-4

 • Uitslagen competitie week 9

  Uitslagen competitie week 9

  Uitslagen van het weekend van zaterdag 1 en zondag 2 december:

  BBC 1 - BC Olympia 2 6-2
  BBC 2 - BC Victoria 2 7-1
  BBC 3 - BC Weert 6 6-2
  BBC 4 - BC Victoria 6 6-2
  BBC 5 - BC Olympia 9 2-6

  Zaterdag 1 december speelde BBC 5 nog een inhaalwedstrijd tegen BC Olympia 10 deze werd helaas met 3-5 verloren.

 • AVS JRC 2018

  AVS JRC 2018

  Op zaterdag 22 december zal het jaarlijkse AVS Jeugd Ranglijst Circuit weer plaatsvinden. Ook dit jaar zal het toernooi gespeeld worden op één dag!
  Er kan gespeeld worden in de onderdelen damesdubbel, herendubbel en gemengddubbel in de leeftijdscategorieën U11, U13, U15, U17.
  Inschrijven voor het toernooi is al mogelijk via http://badmintonnederland.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=50BEF6BA-9827-47AD-96C8-3CD70650451E
  Let op: inschrijven kan tot en met zaterdag 8 december!

 • Tussenstand competitie 2018/2019

  Tussenstand competitie 2018/2019

  Na zeven wedstrijden is het competitieseizoen 2018/2019 al voor de helft gespeeld. Met vijf teams neemt BBC dit jaar deel aan de competitie met natuurlijk als doel handhaving, maar ook plezier en sportiviteit. Met twee senioren teams, een herenteam en twee jeugd teams zijn
  de zondagen dat er thuis in Sporthal Bocholtz gespeeld wordt weer ouderwets gezellig en druk. Hier beneden een klein overzichtje van de stand van de teams.

  BBC 1 5e Alle teams in deze poule hebben zeven wedstrijden gespeeld. Het onderlinge verschil is zeer klein. De tweede helft van de competitie zal zeer zeker spannend worden.

  BBC 2 5e Ook hier hebben alle teams zeven wedstrijden gespeeld en is het onderlinge verschil redelijk klein. Het team heeft de eerste helft van de competitie met veel verschillende spelers moeten spelen. Van de zeven wedstrijden werden er drie gewonnen, drie keer verloren en
  een keer gelijk gespeeld.

  BBC 3 6e Team 3 heeft pas vijf wedstrijden gespeeld. Echter hebben sommige teams al zeven of acht wedstrijden gespeeld. Dit is dus geen goede afspiegeling van de tussenstand in deze poule. Van de vijf wedstrijden werden er twee gewonnen, twee verloren en een keer gelijk
  gespeeld.

  BBC 4 2e Ben, Luc, Kian, Luuk en Noah hebben van de zes gespeelde wedstrijden maar liefst vijf wedstrijden gewonnen! Alleen tegen koploper BC WIK werd er gelijk gespeeld. Tot nu toe een top prestatie!

  BBC 5 4e Floris, Sem, Joep en Evie hebben al zes wedstrijden gespeeld. Drie wedstrijden werden gewonnen, een keer gelijk gespeeld en twee keer verloren tegen de nummers een en twee van de poule. Ook hier is er verschil in het aantal gespeelde wedstrijden.

 • Dubbeltoernooi 2019

  Dubbeltoernooi 2019

  Na twee succesvolle edities van het dubbeltoernooi organiseert BBC'77 ook in 2019 weer het dubbeltoernooi. In de onderdelen herendubbel, vrouwendubbel en gemengddubbel kan er gespeeld worden in de categorieën 2,4 of 6.
  Ook dit jaar zal het toernooi gespeeld worden op één dag, namelijk zaterdag 30 maart. Verder zullen alle onderdelen in alle categorieën in poulesysteem gespeeld worden mits er voldoende inschrijvingen zijn voor dit onderdeel. Het toernooi zal starten om 9:00 uur en eindigen
  rond de klok van 20:00 uur.
  Inschrijfgeld bedraagt 9 euro voor 1 onderdeel en 15 euro voor 2 onderdelen. Inschrijven kan tot zondag 17 maart of eerder indien het maximaal aantal partijen bereikt is. In alle categorieën wordt een 1e en een 2e prijs uitgereikt.

  - Zaterdag 30 maart van 9:00u tot 20:00u
  - Categorie 2, 4 & 6
  - Gemengdubbel en/of herendubbel-vrouwendubbel
  - Alle onderdelen in poulesysteem!
  - Inschrijving tot zondag 17 maart

  Bij vragen of onduidelijkheden neem contact op met Laureen Steinbusch (l.steinbusch@live.nl)

 • Sinterklaas 8 december

  Sinterklaas 8 december

  Binnenkort is Sinterklaas weer in het land en uiteraard slaat hij de jeugdleden van BBC niet over! Hoewel hij het zelf erg druk heeft en dus niet kan komen, stuurt hij wel enkele van zijn pieten langs. Op 8 december zullen deze afreizen naar Sporthal Bocholtz. De pieten zullen voor
  iedereen wat lekkers en een kleine verassing meebrengen. Verder worden er verschillende spelletjes gespeeld. De pieten hopen veel jeugdleden te ontmoeten en nodigen jullie allemaal uit om te komen op 8 december. Tot dan!

 • Uitslagen competitie week 8

  Uitslagen competitie week 8

  Uitslagen van het weekend van 17 en 18 november:

  BCH 2 - BBC 1: 5-3
  BC Rally 1 - BBC 2: 3-5
  BC Wik 2 - BBC 3: 2-6
  BCG Beek 3 - BBC 4: 2-6
  BC Wik 7 - BBC 5: 1-7

 • Uitslagen competitie week 7

  Uitslagen competitie week 7

  Uitslagen van afgelopen weekend:

  BBC 1 - BC Trilan 3 3-5
  BBC 2 - BC Trilan 4 3-5
  BC Brunssum 2 - BBC 3 7-1
  BBC 4 - BCM 4 6-2
  BCG Beek 5 - BBC 5 3-5 (donderdag)

 • Lilian geselecteerd als BWF lijnrechter

  Lilian geselecteerd als BWF lijnrechter

  Afgelopen vrijdag werd Lilian benaderd door de Badminton World Federation (BFW). Lilian is geselecteerd als BFW lijnrechter! Over de hele wereld zijn er ongeveer 200 BWF lijnrechter en binnen Europa maar dertig.
  Het is dus heel bijzonder dat onze BBC-er Lilian geselecteerd is.Voor een periode van vier jaar, 2019 tot en met 2022, is Lilian officieel BWF lijnrechter.
  Hiermee is er dus ook een kans dat ze geselecteerd wordt voor de Olympische Spelen in 2020 in Tokyo. Lees hieronder verder voor het hele verhaal van Lilian.

  Lees meer
 • Uitslagen competitie week 6

  Uitslagen competitie week 6

  Afgelopen weekend speelden alleen BBC 1 en BBC 2. Alle andere geplande wedstrijden zijn verplaatst. Aanstaande donderdag (8 november) speelt BBC 5 de geplande wedstrijd van vorig weekend tegen BCG Beek.

  Uitslagen van afgelopen weekend:

  BC Roosterse 4 – BBC 1 6-2
  BC Echt 1 – BBC 2 6-2

 • Pascal Andriolo benoemd tot erelid

  Pascal Andriolo benoemd tot erelid

  Tijdens onze jaarlijkse feestavond afgelopen vrijdag vond er een speciale gebeurtenis plaats, namelijk de huldiging van onze voorzitter Pascal Andriolo. Pascal is 25 jaar lid van BBC‘77 en al 21 jaar voorzitter van de vereniging. Pascal is een echte duizendpoot. Zijn inzet beperkt zich niet alleen tot het voorzitterschap; Van
  het organiseren van (ski)kampen tot zijn tomeloze inzet voor de feesttent 40 jaar BBC‘77 vorig jaar, bijna niks is te gek. Voor Pascal zelf is het al een tijdje geleden dat er gebadmintond werd, maar op zondag is hij vaak in de sporthal te vinden achter de wedstrijdtafel. Zijn vrouw Shareen speelt echter wekelijks en ook
  dochter Liene is op zondag vaak in de sporthal aanwezig. Voor al zijn verdiensten is Pascal afgelopen vrijdag benoemd tot erelid van BBC‘77.

 • Wijziging speeltijden

  Wijziging speeltijden

  Vanaf deze week zullen de speeluren op woensdag voor de recreanten en zaterdag voor de jeugd veranderen. Op woensdag kan er door de recreanten gespeeld worden van 18.30 - 22.30 en op zaterdag voor de jeugd zullen de speeltijden van 10.00 tot 12.00 worden.

 • Feestavond

  Feestavond

  Binnenkort zal weer de jaarlijkse feestavond plaatsvinden en wel op 2 november! Jullie zijn allemaal van harte welkom vanaf 20.00 uur in café De Sporthal. Het thema van de avond is Novemberfest. Verkleden in themastijl mag, maar is uiteraard niet verplicht. We vragen een kleine
  eigen bijdrage van 5 euro voor deze avond, hiervoor zullen jullie hapjes en een drankjes krijgen. Aanmelden voor de feestavond kan door betaling van 5 euro aan een van de bestuursleden, bij voorkeur bij Eline Steinbusch. Dit is mogelijk tot en met 31 oktober.
  Tijdens de feestavond zal ook de huldiging plaatsvinden van onze voorzitter Pascal Andriolo, die 25 jaar lid is. Deze interne huldiging zal plaatsvinden om 21.00 uur. We willen alle leden van harte uitnodigen om dit te komen vieren en Pascal te komen feliciteren.
  We hopen dat jullie er net zoveel zin in hebben als wij en hopen jullie allemaal te zien op 2 november!

  Pascal, Eline, Jacques, Piet, Laureen en Almar, Bestuur BBC ‘77

  Lees meer
 • BBC-ers in actie bij de Dutch Open

  BBC-ers in actie bij de Dutch Open

  Lilian en Pierre hebben beiden tijdens de Yonex Dutch Open gefungeerd als lijnrechter. Ze maakten lange dagen, zagen veel spectaculaire wedstrijden en als kers op de taart mocht Pierre bij zowel de finale herendubbel als de finale damesdubbel lijnrechter zijn. Lees verder voor het
  het hele verhaal van Pierre en Lilian.

  Lees meer
 • Herfstvakantie

  Herfstvakantie

  Komende twee weken zijn er geen competitiewedstrijden gepland. Dit in verband met de Dutch Open in Almere en de herfstvakantie.De sporthal is gewoon geopend en de trainingen van zowel de jeugd als de senioren gaan ook door.

 • Uitslagen competitie week 5

  Uitslagen competitie week 5

  Uitslagen van het weekend van 6 en 7 oktober:

  BBC 1 - BC Alouette 1 5-3
  BBC 2 - BC Roosterse 5 2-6
  BBC 3 - BC Rebeo 4 5-3
  BBC 4 - BC Wik 4 4-4
  BBC 5 - BC Rebeo 8 0-8

 • Uitslagen competitie week 4

  Uitslagen competitie week 4

  Uitslagen van het weekend 29/30 september:

  BC Geldrop 1 – BBC 1: 4-4
  BPML 1 – BBC 2: 3-5
  BBC 3 vrij
  BC Olympia 7 – BBC 4:0-8
  BC Victoria 8 – BBC 5: 4-4

 • Bowlen en steengrillen

  Bowlen en steengrillen

  Op zondag 28 oktober zullen wij 2 uur gaan bowlen, met aansluitend onbeperkt steengrillen en een ijsje na. Dit voor €16,50 p.p.en €8,25 p.p. voor kids tot 12 jaar. Consumpties zijn
  voor eigen kosten. Om 16.00 uur zullen wij verzamelen op locatie ''Bowling Schin op Geul'', Walem 7,
  6342 PA te Schin op Geul.
  Aanmelden en betalen kan tot en met 14 oktober 2018 bij een van de jeugdtrainers of bij iemand van de organisatie.

  Lees meer
 • Competitie week 4

  Competitie week 4

  In het weekend van 29 en 30 september zijn de volgende wedstrijden gepland:

  BC Geldrop 1 – BBC 1
  BPML 1 – BBC 2
  BBC 3 vrij
  BC Olympia 7 – BBC 4
  BC Victoria 8 – BBC 5

 • Uitslagen competitie week 3

  Uitslagen competitie week 3

  Uitslagen van het weekend van zaterdag 22 en zondag 23 september:

  BBC 1 - BC SCC 1: 2-6
  BBC 2 - BC SCC 2: 4-4
  BBC 3 - BC Venray: 4-4
  BBC 4 - KBC 4: 7-1
  BBC 5 - BC Trilan 11: 7-1

 • Uitslagen competitie week 2

  Uitslagen competitie week 2

  Uitslagen van het weekend van zaterdag 16 en zondag 17 september:

  BC Olympia 2 – BBC 1 : 3-5
  BC Victoria 2 – BBC 2: 3-5
  BC Weert 6 – BBC 3: 6-2
  BC Victoria 6 – BBC 4: 3-5
  BC Olympia 9 – BBC 5: 8-0

  Volgend weekend de eerste ronde thuis wedstrijden. Alle vijf de teams spelen zondag om 10:00u thuis in Sporthal Bocholtz.

 • Competitie week 2

  Competitie week 2

  Afgelopen zondag zou team 5 de eerste competitiewedstrijd spelen. Helaas is deze wedstrijd niet gespeeld, omdat de tegenstander niet gekomen is.
  Komend weekend zal voor de resterende teams ook de competitie beginnen. Alle teams spelen uit. Op zaterdag spelen BBC 1 en BBC 5 beiden tegen BC Olympia in Tegelen. Zondags speelt zowel BBC 2
  als BBC 4 tegen BC Victoria in Hoensbroek. Het herenteam neemt het op tegen BC Weert.

  In het weekend van 16 en 17 september zijn de volgende wedstrijden gepland.

  BC Olympia 2 – BBC 1 (zaterdag)
  BC Victoria 2 – BBC 2
  BC Weert 6 – BBC 3
  BC Victoria 6 – BBC 4
  BC Olympia 9 – BBC 5 (zaterdag)

 • START COMPETITIE 2018-2019

  START COMPETITIE 2018-2019

  Dit jaar mag BBC 5 het spits afbijten. Aanstaande zondag speelt het jeugdteam de eerste wedstrijd. Ze zullen het thuis in Sporthal Bocholtz opnemen tegen BC Olympia'56. De wedstrijd
  begint om 10.00 uur. Voor alle andere teams begint het competitieseizoen een weekje later.

 • Seizoen 2018/2019

  Het is alweer bijna september en dat betekent dat de voorbereidingen voor het seizoen 2018-2019 in volle gang zijn. De trainingen zijn weer begonnen van zowel jeugd als de
  senioren en ook de recreanten kunnen weer volop wedstrijden spelen. Vorige week vrijdag vond er een uitwisseling plaats met BC Keep Fit Gulpen. Er werden veel leuke en
  spannende wedstrijden gespeeld. Bedankt BC Keep Fit!

  Komend seizoen zal BBC met 5 teams deelnemen aan de competitie. BBC 1 en BBC 2 spelen dit jaar allebei een niveau lager, nadat vorig seizoen handhaving in de 2e en 3e divisie
  niet lukte. BBC 3 zal als herenteam deelnemen aan de herencompetitie afdeling 1. Zowel BBC 4 als BBC 5 zal in de regio deelnemen onder 15 jaar en onder 11 jaar.

  BBC 1: 3e divisie
  BBC 2: 4e divisie
  BBC 3: mannen afdeling 1
  BBC 4: <15 jaar afdeling 1
  BBC 5: <11 jaar afdeling 1

  We hopen er met z'n allen een leuk en sportief seizoen van te maken!
  Klik hier voor het competitieschema.

 • Geslaagde seizoensafsluiting!

  Geslaagde seizoensafsluiting!

  Afgelopen zondag werd het seizoen afgesloten met een activiteit. Met ongeveer 50 personen bezocht BBC het BloteVoetenPark in Brunssum. Daarna werd er aansluitend genoten van de barbecue bij Café de Sporthal. Het was een geslaagd uitje met natuurlijk de hele dag prachtig weer. Op naar de laatste week badminton, daarna zal de sporthal gesloten zijn i.v.m zomervakantie.

  Klik hier voor foto's

 • Sporthal gesloten

  Sporthal gesloten

  Sporthal Bocholtz is van 9 juli t/m 5 augustus gesloten!

 • Seizoensafsluiting

  Seizoensafsluiting

  De zomer nadert en dit betekent ook dat de sporthal weer vier weken dicht zal zijn. Om dit seizoen op een leuke en gezellige manier af te sluiten, is er een activiteit gepland op zondag 1 juli. Trek je schoenen maar UIT want we gaan naar het Blote Voeten Park in Brunssum!

  Iedereen is van harte welkom dus neem je broertje/zusje/mama/papa/vriendje/vriendinnetje/partner mee! We verzamelen om 13:30u bij de ingang van het Blote Voeten Park. Trek sportieve kleding aan zodat je eventueel je broekspijpen kunt oprollen en vergeet niet een
  handdoek mee te nemen zodat de schoenen daarna weer aan kunnen Kijk voor meer informatie op de site https://blotevoetenpark.nl/nl

  Aansluitend aan het uitje zal er een BBQ zijn bij Café de Sporthal in Bocholtz. Het bedrag is dus het Blote Voeten Park + BBQ + een consumptie. De kosten bedragen 16 euro voor volwassenen en 13.25 euro voor kinderen tot 12 jaar. Voor de BBQ is er keuze uit drie pakketten
  inclusief salades, sauzen en stokbrood.
  Pakket A: frikandel, hamburger, grilworst
  Pakket B: frikandel, hamburger, speklap
  Pakket C: frikandel, hamburger, hamlap

  Inschrijven en betalen kan tot en met 20 juni bij de trainers of bij Jens Horbach en Laureen Steinbusch.

 • Rabobank Clubkas Campagne

  Rabobank Clubkas Campagne

  Vergeet niet om te stemmen, jouw stem is geld waard! BBC'77 doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Centraal Zuid-Limburg. Om een zo hoog mogelijk bedrag bij elkaar te verzamelen hebben we jouw hulp hard nodig. Ben je lid van Rabobank Centraal Zuid-Limburg dan kun je tot 23 mei 2018 stemmen via: www.raboportaal.nl/centraal-zuid-limburg/clubkas-campagne

 • Nabestellen clubkleding FZ Forza

  Nabestellen clubkleding FZ Forza

  Vorig jaar is er gekozen voor een kledinglijn van FZ Forza. Deze zullen wij nog twee seizoenen dragen, dus is er de mogelijkheid om de kleding nog te bestellen. De kleding bestaat uit een heren/dames polo en een zwarte broek/rokje. Om competitie te spelen is de polo verplicht
  deze wordt gedragen met een zwart broekje of rokje. Alle shirts worden voorzien van het nieuwe clublogo. Ook is er de mogelijkheid om een trainingspak te bestellen. Deze bestaat uit een losse zwarte broek en een zwart met blauw jasje.

  Er zal geen pas-kleding beschikbaar zijn omdat na inventarisatie werd vastgesteld dat het slechts enkele leden zal betreffen. We vragen daarom iedereen die kleding wil bestellen om onderling de kleding te passen. Mocht dit problemen opleveren neem dat contact met mij op en
  dan zullen we naar een passende oplossing zoeken. Verwacht wordt dat dezelfde prijzen gehanteerd kunnen worden, dit ligt echter in handen van FZ Forza en kunnen wij niet garanderen. Mocht er een prijsverschil zijn dan zal iedereen die besteld heeft hiervan op de hoogte
  gebracht worden.

  De kleding kan besteld worden bij Laureen Steinbusch (l.steinbusch@live.nl) tot en met 8 juli. Vermeld in de email alle gegevens zoals naam, achternaam, telefoonnummer, aantal polo's/broekjes/rokjes eventueel junior en uiteraard de maat. Na 8 juli kunnen wij niet garanderen
  dat de kleding tijdig geleverd wordt. Iedereen zowel selectie, recreanten en jeugd is van harte uitgenodigd om te bestellen!

  De junior kleding is beschikbaar in de maten 8-10-12-14 jaar en de senioren kleding heren XS t/m XXXL en dames XS t/m XXL dit geld voor zowel polo's als broekjes, rokjes en trainingspak.

  Lees meer
 • Sporthal gesloten i.v.m. Koningsdag

  Sporthal gesloten i.v.m. Koningsdag

  Aanstaande vrijdag is Sporthal Bocholtz gesloten ivm met Koningsdag.

 • Dubbeltoernooi BBC'77!

  Dubbeltoernooi BBC'77!

  Gisteren vond de tweede editie van het dubbeltoernooi plaats. De hele dag door werden er veel spannende wedstrijden gespeeld. Bij 40% van de wedstrijden werd een derde set gespeeld en de langste partij duurde bijna een uur!
  We willen alle spelers en supporters bedanken en hopelijk tot volgend jaar!

  DD2 1e: Renee Eussen & Relinde van Loo
  HD2 2e: Bram Wagemans & Jovi Nieman (Roosterse BC)
  DD4 2e: Demi Martens & Esther Smeets
  HD4 2e: Jordy Berben & Sander Andrien (BC Trilan)
  GD4 2e: Femke Hamers & Jordy Berben
  HD6 2e: Ramon Niese & Jeremy Omland (BC Goodluck)
  GD6 1e: Shareen Andriolo & Ramon Niese

  Klik hier voor de foto's.

 • Paasdropping 2018

  Paasdropping 2018

  Op goede vrijdag (30 maart) vindt de jaarlijkse paasdropping plaats. Ook dit jaar hebben de organisatoren goed hun best gedaan om voor jullie een leuke speurtocht uit te zetten.

  Er wordt op vrijdagavond verzameld in de Aowe Kino, om 19.00 uur. Hierna zullen de eerste groepen vertrekken. Alle leden van BBC'77 kunnen deelnemen en mogen hun familie,
  vrienden en kennissen meenemen.

  Lees meer
 • Uitnodiging - ALV 19 maart

  Uitnodiging - ALV 19 maart

  Maandag 19 maart zal de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaatsvinden. De ALV start om 20:00 uur in Café de Sporthal.

  Graag tot dan!

 • Dubbeltoernooi BBC'77!

  Dubbeltoernooi BBC'77!

  Na de succesvolle eerste editie van het dubbeltoernooi organiseert BBC'77 ook in 2018 weer het dubbeltoernooi. In de onderdelen herendubbel, vrouwendubbel en gemengddubbel
  kan er gespeeld worden in de categorieën 2,4 of 6. Ook dit jaar zal het toernooi gespeeld worden op één dag, namelijk zaterdag 24 maart. Verder zullen alle onderdelen in alle
  categorieën in poulesysteem gespeeld worden mits er voldoende inschrijvingen zijn voor dit onderdeel. Het toernooi zal starten om 9:00 uur en eindigen rond de klok van 20:00 uur.
  Inschrijfgeld bedraagt 9 euro voor 1 onderdeel en 15 euro voor 2 onderdelen. Inschrijven kan tot zondag 11 maart of eerder indien het maximaal aantal partijen bereikt is. In alle
  categorieën wordt een 1e en een 2e prijs uitgereikt

  - Zaterdag 24 maart van 9:00u tot 20:00u
  - Categorie 2,4 & 6
  - Gemengdubbel en/of herendubbel-vrouwendubbel
  - Alle onderdelen in poulesysteem!
  - Inschrijving tot zondag 11 maart
  - Prijzen

  Bij vragen of onduidelijkheden neem contact op met Laureen Steinbusch (l.steinbusch@live.nl)

  Lees meer
 • Paasdropping

  Paasdropping

  Save the date!

  Traditiegetrouw zal op Goede Vrijdag de paasdropping plaatsvinden. Noteer alvast vrijdag 30 maart in de agenda. Verdere informatie volgt.

 • Clubkampioenschappen 2018

  Clubkampioenschappen 2018

  Afgelopen weekend werden er zowel voor de jeugd als de senioren en recreanten de jaarlijkse clubkampioenschappen georganiseerd.

  Op zaterdag was het aan de jeugd om zijn/haar beste beentje voor. Onder toeziend oog van de trainers werden de wedstrijden gespeeld. Er werd in 3 categorieën gespeeld. Meisjes, jongens en de jongens die al competitie gespeeld hadden.

  Lees meer
 • Nieuwjaarsborrel

  Nieuwjaarsborrel

  Het nieuwe jaar is begonnen en dat willen wij niet zomaar voorbij laten gaan. Wij willen iedereen van harte uitnodigen voor de nieuwsjaarsborrel op zondag 14 januari. Vanaf 13:00 uur
  zal er een toost op het nieuwe jaar uitgebracht worden in Café de Sporthal.

  Team 1, 2, 3 & 4 speelt zondags vanaf 10:00 uur thuis in Sporthal Bocholtz. Het zou erg leuk zijn als er ook wat supporters aanwezig zijn!

 • Top 2000

  Top 2000

  "Café Im Weissen Rössl" uit Bocholtz houdt vanaf woensdag 27 december t/m zaterdag 30 december hun jaarlijkse muzikale Top 2000. Gedurende deze dagen sponsoren zij via diverse activiteiten een vereniging in Bocholtz. Dit jaar hebben zij gekozen voor BBC'77 en daar zijn
  wij uiteraard hartstikke blij mee.

  In de avonduren (vanaf woensdagavond t/m zaterdagavond) zullen waar mogelijk leden van BBC'77 helpen achter de bar.

  Op zaterdagavond 30 december zal symbolisch, het door het Café opgehaalde bedrag, worden overhandigd aan BBC'77. Het spreekt voor zich dat het leuk zou zijn als BBC'77 met zoveel mogelijk leden vertegenwoordigd is op deze zaterdagavond om er een gezellige boel van te
  maken.

  Wij verzamelen ons 30 december om 20:00 uur bij de ingang van het Café.

  Mocht je gedurende de week ook zin hebben om een drankje te nuttigen, en daar indirect BBC'77 mee te sponsoren, ben je uiteraard ook van harte welkom.

  Met vriendelijke groet,

  Bestuur BBC'77

 • Programma competitie

  Voor de volledigheid kunnen jullie door het klikken op deze link het programma bekijken van de competitieteams.

 • Uitslagen competitie ronde 4

  Uitslagen competitie ronde 4

  Uitslagen van afgelopen weekend:

  BBC 1 - BECA 2000 2 2-6
  BBC 2 - Wik BC 1 1-7
  BBC 3 - Weer BC '67 1 3-5
  BC Victoria 2 - BBC 4 6-2
  BC SCC 4 - BBC 5 6-2
     

 • Uitslagen competitie ronde 3

  Uitslagen competitie ronde 3

  Uitslagen van afgelopen weekend:

  BBC 1 - BC 67 Veghel 1 5-3
  BBC 2 - BC Olympia 56 2 2-6
  BBC 3 - BC Olympia 56 4 2-6
  BBC 4 - BC SCC 3 5-3
  BBC 5 - BC Rebeo 3 6-2
  BBC 6 - KBC 67 2 2-6

 • Uitslagen competitie ronde 2

  Uitslagen competitie ronde 2

  Uitslagen van afgelopen weekend:

  BC Shot 1 – BBC 1 7-1
  BC SCC 1 – BBC 2 6-2
  BC SCC 2 – BBC 3 6-2
  BC Trilan 5 – BBC 4 6-2
  BC Rally 4 – BBC 5 7-1
  BC Olympia 6- BBC 6 8-0

 • Competitie ronde 1

  Competitie ronde 1

  De eerste ronde thuis-wedstrijden zijn gespeeld. Waar de uitslagen misschien net zo deprimerend zijn als de start van Max Verstappen, is het geen goede weerspiegeling van de wedstrijden. Volgende week nieuwe tegenstanders, nieuwe kansen!

  BBC 1 - BC Trilan 1: 2-6
  BBC 2 - BC Trilan 3: 0-8
  BBC 3 - BC Trilan 4: 2-6
  BBC 4 - BC Rebeo 1: 3-5
  BBC 5 - BC Weert 6: niet gespeeld
  BBC 6 - BCG Beek 3: 0-8

  Voor de foto's klik hier

 • Competitieseizoen 2017-2018

  Competitieseizoen 2017-2018

  Komend weekend de eerste ronde van de competitie voor de andere vijf teams. Dit jaar neemt BBC met maar liefst zes teams deel aan de competitie!

  BBC 1: tweede divisie
  BBC 2: derde divisie
  BBC 3: vierde divisie
  BBC 4: afdeling twee
  BBC 5: afdeling een herencompetitie
  BBC 6: jeugd onder 15 jaar

  Het seizoen start met een ronde thuis wedstrijden. Vrijdag om 19:15 uur start BBC 5 tegen BC Weert 6 in de herencompetitie. Alle andere teams spelen zondag om 10:15 uur thuis in Sporthal Bocholtz. Wij
  hopen op een sportief en gezellig seizoen.

  BBC 1 - BC Trilan 1
  BBC 2 - BC Trilan 3
  BBC 3 - BC Trilan 4
  BBC 4 - BC Rebeo 1
  BBC 5 - BC Weert 6 (vrijdag)
  BBC 6 - BCG Beek 3

 • Eerste competitiewedstrijd BBC 6

  Eerste competitiewedstrijd BBC 6

  Gisteren was het zover, de eerste competitiewedstrijd van BBC 6 tegen BC Echt! Voor alle spelers behalve Noah en Luuk was dit ook hun eerste competitiewedstrijd en was het erg spannend. Na het
  rennen, inspelen een team foto en nog wat woordjes van trainers Ramon en Demi begonnen de wedstrijden.

  De herendubbel gespeeld door Luuk en Kian was een erg spannende wedstrijd die helaas met 19-21 en 18-21 verloren werd. De tegenstanders van Noah en Joep in de damesdubbel waren helaas een
  maatje te groot en werd verloren. Na wat eten en drinken werd er gestart met de singles. Hier wist Kian de 1e herensingle in twee sets te winnen, maar verloor Noah helaas de 1e damessingle. Daarna begon Luc aan de 2e herensingle en wist hij deze spannende driesetter te winnen. Ben verloor helaas zijn partij en daarmee was de stand 2-4 voor BC Echt. De 1e gemengddubbel gespeeld door Ben en Luuk was weer een spannende partij met leuke rally‘s maar werd in de derde set verloren. Ook Joep en Luc verloren hun gemengddubbel partij.

  De uitslag werd daarmee 6-2 voor BC Echt maar desondanks waren zowel de trainers als ouders apetrots! Op naar volgende week waar ze het thuis mogen opnemen tegen BCG Beek 3.

  Klik op lees meer voor de teamfoto.

  Lees meer
 • Start competitieseizoen 2017-2018

  Start competitieseizoen 2017-2018

  Deze maand september is begonnen en dat betekent dat de voorbereidingen voor het seizoen in volle gang zijn. De trainingen zijn weer van start gegaan van zowel de jeugd als de senioren en de nieuwe
  clubkleding is bij de drukker, het competitieseizoen kan weer beginnen! Verder werd er afgelopen zondag nog met een groepje waterratten het zwembad Otterveurdt in Hoensbroek bezocht. Het zwemmen
  werd traditioneel afgesloten met een bezoekje aan de McDonald's.

  Dit jaar mag BBC 6 het spits afbijten. Aanstaande zondag speelt het jeugdteam hun eerste wedstrijd. Ze zullen het thuis in Sporthal Bocholtz opnemen tegen BC Echt. De wedstrijd begint om 10.00 uur. Voor
  alle andere teams start het competitieseizoen een weekje later.

 • Opstaptoernooi BC Wik

  Opstaptoernooi BC Wik

  Zondag 28 mei hebben 4 jeugdleden van BBC '77 deelgenomen aan het opstaptoernooi dat georganiseerd werd door BC Wik in Sittard. We vertrokken in Bocholtz met regen en onweer, maar in Sittard aangekomen werden we verwelkomd door een heftig zonnetje. Er is flink wat zweet aan te pas gekomen, maar ondanks de hitte hebben ze alle 4 hard gewerkt en met resultaat! In de categorie jongens onder 9 jaar heeft Joep Spelthaen de tweede plek weten te bemachtigen. In de categorie jongens onder 13 jaar is Kian Smits de eerste geworden. En in de categorie jongens onder 15 jaar heeft Ben Faas de vierde plek behaald en is Luuk Godschalk eerste geworden! Het was een gezellige succesvolle dag voor de spelers en trainers. BC Wik bedankt we voor de organisatie!

  jongens < 9 jaar:  2e plaats Joep Spelthaen
  jongens <13 jaar: 1e plaats Kian Smits
  jongens <15 jaar: 1e plaats Luuk Godschalk
                                  4e plaats Ben Faas

  Voor foto's klik hier

 • Clubkleding

  Clubkleding

  Het is weer tijd voor nieuwe clubkleding! Er is gekozen voor een kledinglijn van FZ Forza. Deze zullen wij drie seizoenen dragen. De kleding bestaat uit een heren/dames polo en een zwarte broek/rokje. Om competitie te spelen is de polo verplicht deze wordt gedragen met een zwart broekje of rokje. Alle shirts worden voorzien van het nieuwe clublogo. Ook is er de mogelijkheid om een trainingspak te bestellen. Deze bestaat uit een losse zwarte broek en een zwart met blauw jasje.
  De kleding kan gepast en besteld worden bij Ivo‘s Sportshop Simpelveld vanaf nu tot en met 7 juni. (www.ivossportshop.nl) Na 7 juni kunnen wij niet garanderen dat de kleding tijdig geleverd wordt en kan er een ongunstig prijsverschil zijn. Iedereen zowel selectie, recreanten en jeugd is van harte uitgenodigd om te passen en te bestellen!

  Lees meer
 • De worst naar Wittem brengen

  De worst naar Wittem brengen

  Ook het brengen van een worst naar de H. Clara in het klooster van Wittem is een activiteit om het 40-jarig jubileumfeest, van 23 tot en met 26 juni a.s, onder de aandacht te brengen. Er wordt een grote cervelaatworst (2-2½ kg) door de
  feestvierende vereniging op een ludieke wijze, te voet, naar Klooster Wittem gebracht. Clara van Assisië wordt vereerd als beschermheilige tegen slecht weer. Of het ook een garantie is valt natuurlijk te bezien. Maar proberen kan altijd en gezellig
  is het sowieso. Op 10 juni zal ook door BBC´77 de worst naar Wittem worden gebracht. Iedereen is welkom om hieraan deel te nemen. Om 17.00 uur wordt te voet vertrokken vanaf de sporthal. Voor de terugtocht zal vervoer geregeld worden.

 • Winnende team Piet, Pierre, Marianne, Bram, Lisanne en Lian

  Winnende team Piet, Pierre, Marianne, Bram, Lisanne en Lian

  Dit weekend was het eindelijk zover: het kamp voor de selectie en recreanten, wat door Team 1 (Relinde, Kirsten, Bram en Bart) georganiseerd was.

  Vrijdagavond rond 19:00 uur stroomde onze kamplocatie Kampidoe in Leopoldsburg vol met enthousiaste BBC'ers. Na het verdelen van de slaapplekken en het maken van een teamindeling werd er een eigen vlag en volkslied per team gemaakt. Hieruit volgde Kampidoeki, Minionalaland, Bierland en Partyland. Na een lekkere BBQ volgde er nog een gezellige avond.
  Zaterdagochtend werd er na een stevig ontbijt begonnen met levend stratego. Na wat soep en broodjes knakworst startten de Highland Games. Hierbij werd het uithoudingsvermogen zwaar op de proef gesteld. Het weer verraste ons zeer positief want het zonnetje bleef schijnen. Na de Highland Games werden de buikjes gevuld met nasi, bami en saté. Nadat iedereen zich wat opgefrist had kon de spellenavond beginnen. Deze stond in het teken van minigames waaraan steeds een of twee teamleden per team deelnamen. Ook dit was een zeer geslaagde avond.
  Zondag stond helaas in het teken van opruimen en schoonmaken, maar er was ook nog tijd om van de zon te genieten en het geheugen te testen door het spel lettermemory. Het weekend werd afgesloten met de prijsuitreiking: Kampidoekie gefeliciteerd met de overwinning!

 • Paasspeurtocht

  Paasspeurtocht

  Traditie getrouw vond op Goede Vrijdag de paasspeurtocht plaats. Met maar liefst 7 groepen en meer dan 50 deelnemers was het een geslaagde avond. Met behulp van een app en GPS coördinaten werd de route bepaald. Vanuit de Aowe Kino werd er richting Baneheide gelopen om daar vervolgens coördinaten te
  zoeken om de route te kunnen vervolgen. Via verschillende bospaadjes en wandelpaden werd de controlepost in Nijswiller bereikt.
  Na een hapje en een drankje werd het geheugen op de proef gesteld met drie kleine spelletjes. Om daarna de tocht te kunnen vervolgen die uiteindelijk weer eindigde in de Aowe Kino, waar iedereen kon genieten van een kop soep. Bij binnenkomst werd elke groep nog getoetst op hun rekenkunsten, waaruit bleek
  dat hoofdrekenen niet voor iedereen is weggelegd. Na een spannende uitreiking waren de winnaars bekend: Demi, Cassey, Maike, Julia, Martijn en Aeden gefeliciteerd!

 • Uitwisseling met BC SCC

  Uitwisseling met BC SCC

  Op dinsdag 11 april is er een uitwisseling met BC SCC gepland. Dit zal in de vorm van een klein toernooitje plaatsvinden. Iedereen die wil deelnemen, kan zich aanmelden bij Gonnie Vroomen of op het formulier op de nettenkar.

  Wanneer: donderdag 11 april vanaf 20:30 tot 23:00
  Waar: Sporthal Merode, Merodestraat 31, 6171 XM Stein

  BBC‘77 wenst alle deelnemers een gezellige en sportieve avond toe!

  Lees meer
 • Wim Loo-Chocoladetoernooi

  Wim Loo-Chocoladetoernooi

  Op zondag 12 maart vindt het jaarlijkse Wim Loo Chocoladetoernooi plaats. Hieronder staat alle info op een rijtje.

  Wie: Alle (jeugd)leden van BBC´77.
  Partner: Vader/moeder, broer/zus, vriend/vriendin, oom/tante enz.
  Tijd: Zondag 12 maart van 10:00 tot 14:00 uur.
  Spelvorm: Twee sets tot 21 punten eventueel verlenging.
  Alle spelers worden in een poule ingedeeld (meerdere partijen)
  Prijzen: Per gewonnen set kunnen de winnaars genieten van snoep/chips.

  Opgeven: Strookje inleveren bij de jeugdtrain(st)er, Sonja Steinbusch, t/m 8 maart 2017, of mailen jacq.steinbusch@ziggo.nl

  Alle deelnemers dienen op 12 maart om 9.45 uur aanwezig te zijn in de sporthal.

  Het inschrijfformulier kun je hier downloaden.

 • Jo Ernes Keiridder van Bocholtz!

  Jo Ernes Keiridder van Bocholtz!

  Jo was een van de mede oprichters van BBC'77 in 1976 en in de jaren daarna voorzitter van de club. Ondertussen is hij al bijna 20 jaar Erevoorzitter. Wij zijn zeer dankbaar voor zijn jarenlange inzet.
  Daarom wenst BBC'77 Jo van harte proficiat en een heel mooi carnavalsseizoen.
  Alaaf!

 • 24 februari: Karnavalsoavend

  24 februari: Karnavalsoavend

  Op vrijdag 24 februari 2017 vindt de welbekende Karnavalsoavend plaats in Café de Sporthal in Bocholtz. Een aantal artiesten zullen optredens verzorgen en de rest van de avond zullen vooral de carnavalsvierders zelf voor de nodige Stimmung zorgen. Carnaval is een feestje, maar alleen als je het elke dag een beetje viert!
  Klik hier voor de poster. Bis doe dur ooch bei?

 • Iris Sluijsmans prinses in Bóches

  Iris Sluijsmans prinses in Bóches

  De nieuwe jeugdhoogheden van Bocholtz zijn bekend. Iris Sluijsmans is jeugdprinses bij carnavalsvereniging BVV Kalk aan de books-K.E. Iris speelt al een aantal jaar badminton bij BBC'77. De Bocholtze Badminton Vereniging wenst Iris dan ook van harte proficiat en een mooi carnavalsseizoen. Alaaf!

 • Dubbeltoernooi 40 jaar BBC'77!

  Dubbeltoernooi 40 jaar BBC'77!

  BBC'77 bestaat dit jaar 40 jaar!
  Daarom vinden wij dat het weer eens tijd wordt een seniorentoernooi te organiseren en wel op zaterdag 25 maart 2017 vanaf 9:00.
  Gezien het feit dat de talenten van BBC'77 meer bij het dubbel- en gemengddubbelspel liggen, zal dit toernooi een eendagstoernooi worden. Er kan gespeeld worden in deze 2 onderdelen in de categorieën 2-4-6. Het inschrijfgeld bedraagt 9 euro voor 1 onderdeel en 15 euro voor 2 onderdelen.
  Zie onderstaande link voor meer informatie en de mogelijkheid tot inschrijven:

  http://badmintonnederland.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=030BC990-6DD9-49FC-A71D-DA6D3655014C

  Spread the word!!
  BBC'77 hoopt op een grote opkomst en bovenal een sportief en gezellig toernooi.

 • Uitwisseling Brunssum 19 januari 2017

  Uitwisseling Brunssum 19 januari 2017

  Op donderdag 19 januari 2017 vindt er voor de recreanten een uitwisseling plaats met BC Brunssum. Iedereen die wil deelnemen, kan zich aanmelden bij Maurice Snackers. 
  Wanneer: Donderdag 19 januari 2017, 19.30 uur - 22.00 uur.
  Waar: Sporthal Rumpen, Heugstraat 2 in Brunssum.

  BBC'77 wenst alle deelnemers een gezellige en sportieve avond toe!

 • Ragerta-Springplanktoernooi 5 februari 2017

  Ragerta-Springplanktoernooi 5 februari 2017

  Op zondag 5 februari 2017 organiseert BBC’77 Het Ragerta-springplanktoernooi voor beginnende jeugdspelers.
  Er kan ingeschreven worden in de categorieën U10, U11 en U12. Uiterlijke inschrijvingsdatum is woensdag 25 januari.
  Het toernooi wordt gespeeld in Sporthal Bocholtz (Wijngracht 9, 6351 HJ Bocholtz).
  Speeltijd: 10.00-14.00 uur. Alle spelers dienen uiterlijk 9.45 uur aanwezig te zijn in de sporthal.
  Contactpersoon: Jacques Steinbusch (jacq.steinbusch@ziggo.nl / 045-5442937)

  Klik op onderstaande link voor het toernooireglement en om in te schrijven:
  http://badmintonnederland.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=FEA0AF30-CAF5-4CEB-B41E-FF7A39AC927E

 • Feestdagen + Nieuwjaarsborrel

  Feestdagen + Nieuwjaarsborrel

  BBC'77 wenst iedereen fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en sportief 2017!
  Het bestuur van BBC nodigt alle leden, supporters, sponsoren en geïnteresseerden van harte uit deel te nemen aan de Nieuwjaarsborrel, die zal plaatsvinden op vrijdag 6 januari 2017 in Café De Sporthal Bocholtz om 20.00 uur. Samen toosten we op het nieuwe jaar!

 • Uitwisselingen 23 & 25 november 2016

  Uitwisselingen 23 & 25 november 2016

  Op woensdag 23 en vrijdag 25 november 2016 vinden er uitwisselingen plaats tussen respectievelijk Shuva uit Vaals en BBC´77 en BBC´77 en BC Brunssum.
  De recreatieve spelers van de verenigingen treffen elkaar voor een avond gezellig en sportief badminton.

  Woensdag 23 november:
  Sporthal Vaals, Sneeuwberglaan 1a, Vaals
  tijd: 20:00 uur - 22:00 uur
  Iedereen die wil deelnemen, kan zich aanmelden bij Hans Zander: zanderhans@gmail.com.

  Vrijdag 25 november:
  Sporthal Bocholtz, Wijngracht 9, Bocholtz
  Tijd: 20.30 uur – 23.00 uur
  Aanmelden kan mondeling bij Maurice Snackers, maar is niet noodzakelijk. Op de avond zelf aanwezig zijn is voldoende.

  We hopen er met zijn allen leuke avonden van te maken!

 • AVS Jeugdranglijsttoernooi 2016

  AVS Jeugdranglijsttoernooi 2016

  BBC´77 organiseert in het weekend van 17 en 18 december 2016 het jaarlijkse Jeugd Ranglijst Toernooi. Er kan ingeschreven worden in de categorieën U11, U13, U15 en U17. De sluitingsdatum voor de inschrijvingen is woensdag 30 november 2016 of zoveel eerder als het maximum van 375 partijen is bereikt.

  Het toernooi wordt gespeeld in Sporthal Bocholtz (Wijngracht 9, 6351 HJ Bocholtz).
  Speeltijden: zaterdag 17 december van 09.00 - 20.00 uur en zondag 18 december van 9.00 - 18.00 uur.
  Contactpersoon: Jacques Steinbusch (jacq.steinbusch@ziggo.nl / 045-5442937)

  Ga naar onderstaande link voor het toernooireglement en inschrijving:
  http://badmintonnederland.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=F35B57AF-C1F3-45EB-B72E-D44993828A48

  BBC’77 hoopt op een groot aantal inschrijvingen en wenst de spelers, ouders en trainers alvast een gezellig en sportief toernooi toe!

 • Lid worden in 2016, betalen vanaf 2017

  Lid worden in 2016, betalen vanaf 2017

  Alle nieuwe leden die zich eind september in de Week van het Badminton hebben aangemeld bij BBC’77, betalen pas contributie vanaf 2017. Deze actie geldt nog tot het einde van dit jaar!
  We hopen jullie sportief te mogen begroeten op een van onze speeldagen:

  Overdagbadminton
  Donderdag 9:00u - 10:30u                          ;              
   
  Recreatief senioren
  Woensdag 18:30u - 23:00u
  Vrijdag 19:30u - 23:00u

  Jeugd (recreatief en selectie)
  Zaterdag 10:00u – 12:00u                
  Woensdag 18:30u - 19:45u
  Vrijdag 18:00u - 19:30u
   
  Selectie senioren
  Woensdag 19:30u - 21:00u trainging, vrij spelen tot 23:00u
  Vrijdag 19:30u - 21:00u trainging, vrij spelen tot 23:00u
   
  Kom kennismaken met BBC’77 en haar leden. Word je lid in 2016, dan betaal je pas contributie vanaf 2017.
  Neem ook eens een kijkje op onze Facebookpagina: Bocholtze Badminton Club ’77.