Zeskamp Boches bei-ee

Het was een bijzonder sportjaar voor alle verenigingen in Bocholtz. Competities werden afgelast, sporthallen gingen dicht en sporten in groepen was niet meer mogelijk. Ondanks de beperkingen waren er echter ook mogelijkheden. Deze mogelijkheden werden aangegrepen. Al snel resulteerde dit erin dat niet alleen Sportclub’25 actief was op sportcomplex Bocholtzerheide. Ook de Bocholtze Badminton Club '77, HV Olympia Bocholtz en Gymnastiekvereniging Wilhelmina Bocholtz gingen creatief en enthousiast aan de slag met aangepaste trainingen op sportcomplex Bocholtzerheide in de buitenlucht.

De zeer prettige samenwerking met alle verenigingen heeft erin geresulteerd dat de verenigingen een gezamenlijke seizoensafsluiting voor zowel de jeugd als senioren leden gaan organiseren. Op zaterdag 10 juli aanstaande zal er een heuse zeskamp met als thema ‘Vereins Oane Grenze’ georganiseerd worden. De zaterdag zal worden opgedeeld in twee dagdelen. De verdeling ziet er als volgt uit:

- Jeugdleden (t/m 15 jaar) van 14.00-16.30 uur
- Senioren van 17.00-19.30 uur Zoals het thema al aangeeft kiezen wij ervoor om de verenigingsgrenzen los te laten. Het is daarom de bedoeling dat je jezelf individueel inschrijft. De teams, bestaande uit +/- 6 personen, zullen door de organisatie worden samengesteld en tijdig gecommuniceerd. Laten we er een gezamenlijk spektakel van maken. De organisatie heeft in ieder geval al veel leuke spellen bedacht, waarbij we al een tipje van de sluier kunnen geven in de vorm van de Tobbedans. De zeskamp zal plaatsvinden op sportcomplex te Bocholtzerheide bij Sportclub’25. Ook zal de BBQ aangaan zodat de inwendige mens verzorgd kan worden.

Twijfel dus niet langer en schrijf je in!

Klik hier om in te schrijven als jeugdlid
Klik hier om in te schrijven als seniorenlid
Klik hier om in te schrijven als vrijwilliger
 
               
 


Geplaatst op: 17-06-2021