Corona protocol BBC'77

Thuiswedstrijden, 2020-2021

Bij vragen: secretariaat@bbc77.nl

Naast de geldende adviezen en maatregelen vanuit het RIVM en NOC*NSF, zullen in de sporthal Bocholtz onderstaande maatregelen genomen worden tijdens de competitiewedstrijden:
- Bij binnenkomst graag de handen ontsmetten, de handlotion zal te vinden zijn op de nettenkar bij de ingang van de sporthal.
- In de sporthal dient gebruik gemaakt te worden van toegewezen plekken per team, deze zullen door een lid van BBC aan de teams worden toegewezen.
- Na het spelen van een wedstrijd vragen wij de teamleden zo snel mogelijk terug te keren naar de toegewezen plek en niet onnodig door te hal te bewegen.
- Tijdens de wedstrijden vragen wij de aan de niet-spelende teamleden/begeleiders hun teamgenoten sportief, maar niet luid aan te moedigen. Dit geldt ook voor het publiek.
- Na afloop van een wedstrijd geven we elkaar geen hand/high-five, maar doen we dit met de voet of het racket.
- Publiek is toegestaan, hiervoor zullen wij een aparte tribune hebben (die wat niet via de hal beneden toegankelijk is) en de rode stoelen boven in de sporthal (tribune en stoelen zijn via de trap bij binnenkomst te bereiken). Probeer     publiek/begeleiding zo veel mogelijk te beperken. Bij het plaatsnemen op de publieke tribunes dient 1,5 m afstand in acht te worden genomen.
- Na de wedstrijd is er de mogelijkheid om te douchen met maximaal 5 personen in het kleedlokaal. Wij verzoeken spelers z.s.m. te gaan douchen als ze klaar zijn met hun wedstrijden en niet te wachten op teamgenoten of andere teams, dit om een ophoping te voorkomen. Hoogstwaarschijnlijk hebben we helaas maar 1 kleedlokaal beschikbaar voor de dames en 1 voor de heren.
- De kantine zal gedurende en na de wedstrijden open zijn, hier zullen de regels van de horeca van toepassing zijn. Dat betekent dat iedereen die binnen treedt zich zal moeten registreren en dat de 1,5m gewaarborgd moet blijven. Tevens geldt er een maximum aantal personen van 55. Het is aan het uitspelende team de vrije keuze of zij na de wedstrijd nog samen met het team van BBC’77 een drankje willen nuttigen. Dit zal dan plaatsvinden aan de daarvoor bestemde tafels. Helaas zullen wij dit jaar ervoor kiezen om dit te doen zonder het gebruikelijke gebak/lekkernijen.

Ondanks de geldende beperkingen hopen we er een zo leuk, sportief en veilig mogelijk seizoen van te maken. Tot binnenkort in de sporthal!


Geplaatst op: 17-09-2020