Sponsorpunten sparen bij Plus

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 kun je sponsorpunten sparen en zo de lokale verenigingen ondersteunen. Bij elke 10 euro aan boodschappen en actieproducten ontvang je een sponsorpunt met een unieke code. Je bepaalt zelf aan welke club of
vereniging je jouw sponsorpunt(en) schenkt. Wij hopen natuurlijk hiermee en mooi bedrag voor onze vereniging te verzamelen!

Hoe werkt het?

- Kras op je sponsorpunt de zilveren kraslaag weg.
- Scan de QR-code met de camera van je mobiele telefoon of ga naar plus.nl/sponsorpunten.
- Zoek de club of vereniging aan wie je de sponsorpunt(en) wilt schenken
- Indien je met je unieke QR-code je club hebt gevonden, staat de 12-cijferige code vooraf ingevuld. Wanneer je zelf naar de pagina plus.nl/sponsorpunten gaat dien je deze code zelf in te voeren (deze vind je op je fysieke sponsorpunt). Je kunt meerdere sponsorpunten
tegelijkertijd invullen.
- Klik op ‘Activeer code‘. De actiesite controleert je unieke code nu.
- Je sponsorpunten worden geschonken aan jouw club. Je ontvangt hiervan een bevestigingsmail. Het kan zijn dat deze mail in je spam inbox terecht komt.

Wil je de punten liever niet zelf invullen of lukt dit niet? Uiteraard is dit ook geen probleem. Overhandig ze dan aan een van de bestuursleden tijdens een speelavond. Dan zorgen zij ervoor dat de sponsorpunten worden geactiveerd voor BBC´77.

Wij hopen natuurlijk hiermee en mooi bedrag voor onze vereniging te verzamelen, alvast bedankt!


Geplaatst op: 22-09-2021