Update juni/juli: we mogen weer!

Door de reeds aangekondigde versoepelingen is het vanaf 1 juli weer mogelijk om binnen te sporten. Hierdoor kunnen wij ook weer eindelijk aan de slag in Sporthal Bocholtz! Helaas zal dit maar van korte duur zijn, want vanaf 13 juli tot en met 9 augustus zal de sporthal weer gesloten zijn vanwege de zomerstop. Deze gaat helaas gewoon door, dus kan er dan niet gebadmintond worden. Verder wachten we nog op definitieve protocollen vanuit zowel de Heton, de gemeent Simpelveld en Badminton Nederland zodat alles op een verantwoorde manier gebeurt.
We hopen jullie allemaal weer te mogen begroeten in Sporthal Bocholtz!

Normaliter was er natuurlijk aan het einde van het seizoen een seizoensafsluiting geweest. Helaas zal deze niet plaatsvinden, maar we hopen jullie aan het begin van het seizoen te kunnen verwelkomen met een leuke activiteit. Deze zal dan op 12 september plaatsvinden. Verder zal de afgelaste ALV ingehaald worden op donderdag 27 augustus, graag vragen wij jullie aandacht voor de twee vacante bestuursfuncties: voorzitter en recreanten. Indien jullie interesse hebben in een van deze functies, geef het dan door aan mij: secretariaat@bbc77.com
Ook voor de afgelaste paasdropping is er een leuk alternatief gevonden! Op vrijdag 30 oktober zal er een herfstwandeling georganiseerd worden met als startpunt Sportcafé Wijngracht 9. Ook voor de Feest/Jubilarissenavond hebben wij een alternatieve datum vastgesteld, namelijk zaterdag 28 november.

Graag willen wij jullie erop wijzen dat bovenstaande activiteiten en data allemaal onder voorbehoud zijn en wij de opgestelde regels van het RIVM te allen tijde in acht houden.

Voorlopige jaarkalender 2020
13 juli t/m 9 augustus: Zomerstop
27 augustus: ALV
12 september: Seizoensopening
30 oktober: Herfstwandeling
7 november: Jeugdactiviteit + Pubquiz
28 november: Feest/Jubilarissenavond


Geplaatst op: 27-06-2020