Clubkleding

Het is weer tijd voor nieuwe clubkleding! Ook deze keer is er gekozen voor een kledinglijn van FZ Forza, dit in samenwerking met Ivo‘s Sportshop in Simpelveld. Deze kleding zullen wij de komende drie jaar als vereniging dragen. De kleding bestaat uit een junior/heren/dames polo en een zwart broekje/rokje. Om competitie te spelen is de polo verplicht, dit is ook van toepassing voor de reservespelers. Alle shirts worden voorzien van het clublogo. Verder is er natuurlijk ook weer de mogelijkheid om een trainingspak te bestellen. Dit bestaat uit een zwarte broek en een grijs met zwart jasje. Ook het trainingsjasje zal voorzien worden van het clublogo. Het trainingsjasje is als enige artikel waarschijnlijk niet drie jaar leverbaar, hier kunnen wij helaas niks aan doen. Als vereniging vinden wij het belangrijk om eenheid uit te stralen, daarom hebben wij er voor gekozen om per artikel 5 euro korting aan te bieden. Dit geldt voor alle verschillende artikelen met een maximum van 2 keer de korting op een zelfde artikel. Verder is er nog enige onduidelijkheid over de prijzen van de junior kleding, wij zijn nog steeds in afwachting van reactie van FZ Forza. De prijs kan dus nog gunstiger worden, maar dit kunnen we niet met zekerheid zeggen.

Wil je nog een extra broekje/rokje bestellen of misschien zelfs in het wit? Dit is ook mogelijk, geef dit duidelijk aan bij het bestellen bij Ivo‘s Sportshop. Alle voorzorgsmaatregelen en regels rondom de
coronacrisis worden uiteraard nageleefd. De kleding kan gepast en besteld worden bij Ivo‘s Sportshop Simpelveld tot en met zaterdag 15 augustus. Na deze datum kunnen wij niet garanderen dat de kleding tijdig geleverd wordt en kan er een ongunstig prijsverschil zijn. Iedereen, zowel jeugd, selectie als recreanten zijn van harte uitgenodigd om te passen en bestellen!

Kijk voor de actuele openingstijden op www.ivossportshop.nl

Bij vragen en/of opmerkingen neem contact op met Laureen Steinbusch (l.steinbusch@live.nl)

Geplaatst op: 29-06-2020