Racket actie!

Als vereniging is het ons niet ontgaan hoeveel mensen rackets hebben afgestoft om buiten te gaan badmintonnen, tijdens deze coronacrisis. Dit vinden wij natuurlijk super mooi om te zien, dat mensen plezier beleven aan de sport waar ons hart naar uit gaat en wij voor de coronacrisis wekelijks, soms dagelijks mee bezig waren.

Vandaar dat wij een leuke actie starten om jullie nog meer bekend te laten worden met de echte badmintonervaring en om jullie het verschil te laten ervaren tussen "camping"- en vrije tijd badminton en badminton als sport. Ook willen wij in deze bizarre tijden de lokale ondernemer en onze gewaardeerde partner Ivo's Sportshop te Simpelveld te steunen.Bij aankoop van een badmintonracket ter waarde van €40 bij Ivo's Sportshop geven wij als vereniging 50% korting op het badmintonracket en een gratis shuttle. Voor €20 kun je dus een badmintonracket + shuttle van goeie kwaliteit scoren om zo je badmintonskills naar een hoger niveau te tillen. Tevens nodigen we je van harte uit, om als Sporthal Bocholtz weer open, is de badmintonsport gratis te komen uitproberen!

Praktische informatie:
- De actie geldt voor alle niet-leden van BBC '77
- De actie is per direct geldig
- Interesse? Stuur dan een e-mail naar: secretariaat@bbc77.nl Je ontvangt dan een voucher die je bij Ivo's Sportshop, onder vermelding van je naam, kunt inwisselen (digitaal of uitgeprint).
- Wees er snel bij want, OP=OP


Geplaatst op: 30-04-2020